Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyeleri > Gümüşdere Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.02.2008, 07:42   #661
serkan gulltepe
Yiğido

serkan gulltepe - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan gulltepe Şuan serkan gulltepe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.03.2011 13:13

Tecrübe Puanı: 675 serkan gulltepe isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

herkese gunaydın...............sadettı n atalay nerdesın
serkan gulltepe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2008, 07:49   #662
serkan gulltepe
Yiğido

valla kımse kusura bakmasın ama koyumuz beledıyelıkten kalkıyo dıye ben artık sevınıyorum,en azından koyde bu kadar tartısma olmaz,zıra bız yıne buluruz tartıscak bı seyler ama,hadı hayırlısı
serkan gulltepe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2008, 08:04   #663
serkan gulltepe
Yiğido

yaa emın olun yoktur bole bısey(bır sıtete beledıye baskanı,secım muhabbetı yapmak)ben yıllar oluyor gumusdereden ayrılalı,burdan herkesı tanımaya,kaynasmaya calısıyorum,emınım herkeste bole dusunuyor ama kavga etmek bos yere tartısmakbızlerde herhalde bagımlılık yapmıs kurtulamıyoruz
Alt 16.02.2008, 13:32   #664
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 21:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
kınasoglu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ya benim senle ne meselem olabilirki o kadar duygusal olmayalın yani bizler cahıl insanlarız ancak yaza biliyoruz bizlere hiç bir siteden tşk gelmez yok başkan sevdalısı falan biz o işi yapdık biliriz yapmak istersek konar kayıp ederiz ama kazanmasında biliriz kayıp etmesinide herkesin kararına saygımız vardır sen beni iyi tanıyan biri olarak sana yakıştırmadım ben sana şaka yaptım ama sen nası anlarsan anla bence sorun yok sorun olsa ben sana yazcamıda bilirsin biz yazılara cevap veriyoruz ben senin yorumlarınıda okudum bizlerin demogociyle işi olmaz kimseye yazıyla kendimizde kabulendirmek zorunda deyiliz ben mehmet hocaya yazıyorum sen atlıyorsun ben hocaya şaka yazıyorum sen hemen kendi üstüne alırsın sen site .......................... koyarsın girmem der tekrar .......................nokta yani ne demek bence pekte önemli deyil
nese seni kırdımsa özür bi dahada yok başkanlık hayeliyle yatıp kalkanlar kelimesi cok ama cok ayıp biz kendimizi başkanlık hayeliyle agutmuyoruz biz kendi kararımızı kendimiz vere bilecek kadar yetenemiz var biz kazanmaını cok iyi biliriz bekircim sen üzülme kendine iyi bak saygılar
Kınaşoğlu özürününe karşılık iki kere özür Hayatta başarılar nasıl sen dakılınca iyi de ben dakılıca kötümü insanın zoruna gidiyomuş demekki hadi hayırlı işler.
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2008, 16:04   #665
serkan gulltepe
Yiğido

.............................. .............................. .........
Alt 16.02.2008, 21:12   #666
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

kınasoglu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kınasoglu Şuan kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.11.2013 00:05

Tecrübe Puanı: 691 kınasoglu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya bekir benim niçin zoruma gitsin hayata kimseyi kırmak ve kişisel haklarına saygısızlık yapmayı sevmem asıl azmaz bal kokmaz bunlar atalarımızın kati sözleri bizim demigoci yapmayacamızı gümüşdereliler bilir biz kimsenin işine karışmayız kendi işimizi yaparız ama her şeyin iyisini yapmasını biliriz eminim sende bizim ne kişiliğe sayip oldumuzu iyi bilirsin belki yazıyı yazamayız ama elimizden geleni yazmaya calışırırız her zaman yapcı kişilimiz vardır muhsin yazıcı oğlunun bir sözü var biz paslaşmayı bilmeyiz topu alınca direk kaleye koşarız yok pen altı yok taç golise kol ağutsa agutur

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2008, 21:33   #667
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

kınasoglu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kınasoglu Şuan kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.11.2013 00:05

Tecrübe Puanı: 691 kınasoglu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar yapcı olalım olanlardan yapılanlardan örnekler alalımbir konu acalım beldemiz için nelerin faydalı nelerin zararlı olacak konulara girelim belde bizim beldemiz bu beldenin hepimizde hakı vardır şunki bir coğumuz orda dogduk mesala insanları bir araya getirmek için neler yapa biliriz o konulara girelim önümüz yaz mesela bizler 2005 de bir sünet töreni yaptık beldemiz ve cevre köylerimizden 250 kişi sünet yaptık deniz fenerinden beldemiz ve cevler köylerimize yoksul aylelere yardım aldık bu gibi faliyetler yapalım bu iş üzerinden iki yıl gecti böyle faliyetler yapa biliriz bu gibi konu acalım paylaşımlar yapalım herkes elinden ne gelirse karınca kaderinece bu gibi faliyetler yapalım yok bizler birilerini eleştirirsek elin oğlu dedelerinizin ettini cekiyorsunuz derler bizim zorumuza gider ama bence doğruları söylerler benimde zoruma gitsede yazmakta haklılar yoksa siteye girip gümüşdere için yapılması şu idi bu idi gibi konulara girmeyelim beldemize zarar veren bensemde allah belasını verir herkese saygılarımla bekir doğan

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2008, 23:16   #668
sadettinatalayx
Yiğido

sadettinatalayx - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sadettinatalayx Şuan sadettinatalayx isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.08.2012 17:54

Tecrübe Puanı: 668 sadettinatalayx FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya serkan köyde olanlar aynen burayada yansıdı ben dinlemede kalıyorum
sadettinatalayx isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2008, 23:51   #669
serkan gulltepe
Yiğido

Lächeln --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

sadettın haklısın ama omer abınınde soledıgı gıbı bız yapıcı olalım,herkesten rıcam bu konu bugun burda kapansın,ve yararlı seyler yapmaya calısalım herkese ıyı aksamlar
Alt 17.02.2008, 00:18   #670
merderli
Yeni Yiğido

merderli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

merderli Şuan merderli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.05.2009 14:16

Tecrübe Puanı: 672 merderli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hayırlı geceler Gümüşdere sevdalıları ne var ne yok bir aydır izliyorum eleştirmekten başka bir şey yapanlar yok.
Allah aşkına Gümüşderenin hiçmi güzel bir şeyi yok
Çinli Derki Çözüm üretmiyorsan Eleştirme
merderli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir)