|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1058
![]() ![]() ![]() |
![]() Kadınımıza
İnancı erdemi has özündedir Peçeyle korunmaz, Ar yürektedir Ana’ya yan bakan ahlak ondadır Softa ilişmesin kadınımıza Bin yıldır inanır bu biçim yoktu Hanenin hatunu itibar çoktu Kimseye aç bakmaz yüreği toktu Tesettür hakaret kadınımıza Kıl’ın nesi kutsal her yerde çıkar Yüzün gözün varken saç mı günahkar Görünse bedenin bakan riyakar Tesettür yakışmaz kadınımıza Çıkarına göre kullanan dini Kara çarşaflara sokarlar seni İffetine bekçi doğurmaz beni Esaret yakışmaz kadınımıza Arzusu hayvani kadın tahriktir Abdestini bozan şeytan mihraktır Kadına teması sözde mahremdir Sapık dokunmasın kadınımıza Kur’an’ın hükmü der dini-Şeri’ye Harem kurabilir kadın hediye Hoca fetva verir dört helâl diye Çok eşlilik zulüm kadınımıza Bir parça bez namus korur mu sence Yüreğine yaslan eğlen gönlünce Yakışanı giyin süslen kendince Zarafet yakışır kadınımıza Esat Korkmaz
![]() |
#2 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1306
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
O BASORTUN BAYRAGINDIR BIRAKMA BACIM, SIL ARTIK GOZ YASLARINI BITSIN BU ACIN, BASINDAKI ORTUN BENIM ZAFER SANCAGIM, ATSALAR KOR ATESLERE SEN SABRET BACIM!!! ZALIM GUCLU OLSADA , ORTUNE DIL UZATSADA, ZAFER BIZIMDIR BACIM!!! NENE HATUNLAR SUTCU IMAMLAR CAN VERDI NICIN? BUNCA AKAN O ALKANLAR BASORTUN ICIN, TESETTUR BAK SENIN ICIN EN GUZEL SECIM, ATSALAR KOR ATESLERE SEN SABRET BACIM!!! ZALIM GUCLU OLSADA, ORTUNE DIL UZATSADA, ZAFER BIZIMDIR BACIM!!!
![]() |
![]() |
#3 | |
Yiğido
![]() ![]() MEDYABİRAJANS Şuan
![]() Son Aktivite: 25.11.2008 12:14
Tecrübe Puanı: 688
![]() |
![]() Alıntı:
YA KARDEŞİM NE GÜZEL TOKAT GİBİ CEVAP YAZMIŞSIN BAŞKA SÖZE HACET YOK SENDEN ALINTI YAPIYORUM O BASORTUN BAYRAGINDIR BIRAKMA BACIM, SIL ARTIK GOZ YASLARINI BITSIN BU ACIN, BASINDAKI ORTUN BENIM ZAFER SANCAGIM, ATSALAR KOR ATESLERE SEN SABRET BACIM!!! ZALIM GUCLU OLSADA , ORTUNE DIL UZATSADA, ZAFER BIZIMDIR BACIM!!! NENE HATUNLAR SUTCU IMAMLAR CAN VERDI NICIN? BUNCA AKAN O ALKANLAR BASORTUN ICIN, TESETTUR BAK SENIN ICIN EN GUZEL SECIM, ATSALAR KOR ATESLERE SEN SABRET BACIM!!! ZALIM GUCLU OLSADA, ORTUNE DIL UZATSADA, ZAFER BIZIMDIR BACIM!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|