![]() |
#11 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() seheryildizi35 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.03.2008 19:40
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() abircan kardeşim harbiden çok abartmışsın... Siz hiç bir ihaleye ne kadar zamanda çıkılır bunlara talip ne kadar sürede bulunur ve satış hangi süreçlerden sonra karşılıklı imzalanır ve devredilir bu işlemlerin sürecini biliyormusunuz.
AKP geçmişi en fazla 5 yıl olan bir hükümet daha önceki hükümetleri ne kadarda masum bunları öcü gösteriyorsunuz. Hatırlar mısınız Telekom satışa çıktığında bak bak ne kadar ucuza verdiler vaktinde satılsaydı şu kadar dolar kardaydık şimdi ise nerdeyse yok pahasına satılıyor denildiğini, hadi diyelim şimdi AKP sattı peki daha evvel kim satacaktı (hafızalarınızı bir yoklayın) Hangi hükümet gelirse gelsin Altyapısı olmayan bir işi bir çırpıda meydana getiripte emelleri doğrultusunda hareket edemez hepsi için belirli süreçler gerekir. Yazılarınıza lütfen dikkat edin ve kırıcı olmayın. Burası sağcısı, solcusuyla alevisi, sünnisiyle SİVASLILAR sitesi lütfen politika yapmayın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Yasaklı
sonbahar Şuan
![]() Son Aktivite: 21.11.2008 11:11
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() asitane3458 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.02.2010 12:59
Tecrübe Puanı: 706
![]() ![]() |
![]() walla kımseye ayıb olmasın ama ben bunlara pek ınanmıyorum ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Yasaklı
![]() adislibekir Şuan
![]() Son Aktivite: 17.03.2009 20:10
![]() ![]() |
![]() Hayırlı işler asithaneli amca inanamıyormusun inanmak istemiyormusun bunlar gerçek amca.Cumhuriyet tarihimizde yaptığımız herşeyi hacet mezat sattılar hemde kimlere sattıla...Ah amca ah geleceğimizi sattılar İskenderundan karadenizekadar sahil bırakmadılar sattılar hemde kimlere sattılar? Fıransız tatil köyleri Alman Tatil Köyleri İngilz Tatil Köyleri....Vsd adamlar Bayraklarınıda çekmişler girişe uzaktan gıbtayla seyrediyoruz burada içeri girmek için Türk ve müslümansan vize bile sökmüyor ah amca ah Geleceğimizi sattılar istikbalimizi sattılar dahada satacaklar satacaklar ama hiç birşey yapmadılar yapmayacaklar beşsenede bir dağıtılmak için gıda sıtokları yaptılar 15 kiloluk yanmaz kömür paketlediler muhtarlara dağıtmak için gümrüksüz cep telefonu getirtdiler oyları böyle aldılar böylece gine oy alacaklar.Benim müslüman Türkümü Türkmenimi 5 kiloluk gıda paketleriyle ipotek altına soktular dilenciliğe alıştırdılar asitane amca yine inan ma duyarsız kal ama inanmya başladığın zaman iş işten geçmiş olacak.
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1077
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
abi iyi güzel demissinde bu olanlar ne zaman oldu??? yani bu sirketler satilmis deniliyor... neden ne zaman kime satildigi yazilmiyor... bu kadar zormu bu??? ben göremiyorum ve arastirmak istedim türk telekoma girdim bakim dedim kim ne zaman almis vs yok yazmiyor.... yaa allah askina bir bilen varsa sunlari tam tarih olarak kime satilmis oldugunu yazsinda bilmeyenlerde bigilensin. bu sitemim sana degil ortaya biseyler atipda gerisiyle ilgilenmeyenlere... yarin karsiniza cikip bende diyebilirim, sivaslilar.netde gezen su bu üye aslinda bir ajandir... felan filan... yada ne bilim baska bir sey arasina bir kacda dogru bilgi eklerim ve hepsinide dogru gibi gösteririm. Benim sadece istegim ne olursunuz aciklayin. Körmüsünüz kör olmaya devam edin demeyin bosuna.
![]() |
#16 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() seheryildizi35 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.03.2008 19:40
![]() |
![]() adislibekir vatanına milletine insanına ne kadar güvenen ve onları düşünen birisin ki onları 5 kg gıdaya kendilerini satmakla suçlayabiliyorsun yazıklar olsun senin vatan, millet, sakarya edalarına birde türklüğüne bu kadar önem veriyorsan lütfen bir dilbilgisi dersi alır mısın
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Yiğido
![]() ![]() blacksky Şuan
![]() Son Aktivite: 29.12.2015 15:21
Tecrübe Puanı: 734
![]() |
![]() Hukumetin yaptigi ozellestirmeler icinde iyiside vardir kotusude elbette, kimi cok kar eden kurumlarin cok ucuza satildigi gibi elestiriler var. Kendi adima neresi ne kadara niye ve kime satilmis, aslinda ne kadara satilmasi gerekirmis. kimlerle ne gibi iliskiler kurulmusta satislar yapilmis cok net bilgim yok, basinin yazdigi kadariyla bilebiliyoruz.Ammaaa...
Bir ulkede, basbakanin cocuklari, maliye bakaninin cocuklari, ulastirma bakanini cocuklari kisa zamanda anormal sekilde zenginlesiyorsa, hele hele bu isimlerden bazilari hakkinda hukumet olmadan evvelki doneme ait temize cikmamis iddialar varsa,eskiden mensubu olduklari partinin yok ettigi o zamanin "trilyon"undan hala haber yoksa... insan kendi kendine "acaba" diyor, demelidir de... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Yasaklı
![]() adislibekir Şuan
![]() Son Aktivite: 17.03.2009 20:10
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
|
|