Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.02.2008, 18:16   #11
seheryildizi35
Yeni Yiğido
NO AVATAR

seheryildizi35 Şuan seheryildizi35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.03.2008 19:40

Tecrübe Puanı: 0 seheryildizi35 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: BUNLAR BİR ZAMANLAR TÜRKTÜ

abircan kardeşim harbiden çok abartmışsın... Siz hiç bir ihaleye ne kadar zamanda çıkılır bunlara talip ne kadar sürede bulunur ve satış hangi süreçlerden sonra karşılıklı imzalanır ve devredilir bu işlemlerin sürecini biliyormusunuz.

AKP geçmişi en fazla 5 yıl olan bir hükümet daha önceki hükümetleri ne kadarda masum bunları öcü gösteriyorsunuz. Hatırlar mısınız Telekom satışa çıktığında bak bak ne kadar ucuza verdiler vaktinde satılsaydı şu kadar dolar kardaydık şimdi ise nerdeyse yok pahasına satılıyor denildiğini, hadi diyelim şimdi AKP sattı peki daha evvel kim satacaktı (hafızalarınızı bir yoklayın) Hangi hükümet gelirse gelsin Altyapısı olmayan bir işi bir çırpıda meydana getiripte emelleri doğrultusunda hareket edemez hepsi için belirli süreçler gerekir. Yazılarınıza lütfen dikkat edin ve kırıcı olmayın. Burası sağcısı, solcusuyla alevisi, sünnisiyle SİVASLILAR sitesi lütfen politika yapmayın.
seheryildizi35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 19.02.2008, 19:31   #12
sonbahar
Yasaklı

sonbahar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar Şuan sonbahar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.11.2008 11:11

Tecrübe Puanı: 0 sonbahar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
MEDYABİRAJANS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Merhaba arkadaşlar..
abircan beyin yazdıkları kesinlikle abartılı,bunlar son beş yıl içinde kesinlikle satılmadı evveliyatı var.Özelleştirme tabiki eleştirilebilir haklılık payı vardır ama bunların birkısmı da tam bir arpalık olmuştu geçmiş hükümetler döneminde arpalığa çevirilen yerlerin kesinlikle özelleştirilmesi lazımdı ve yapıldı helal olsun. 1 kişinin yapacağı işe 10 kişi yerleştirirseniz olacağı budur.İşe gelmeden maaş alan insanları gördü bu memleket yanlışa yanlış ama doğruya doğru , atalarımız ne güzel söylemiş "yiğidi öldür hakkını yeme" gerçi bazı arkadaşların eleştirmek iyi işleri görmemek gaye ve hedefleri haline gelmiş, gözlerine perde inmişcesine etrafa kılıç sallayıp durar hale gelmişler, ne diyelim birgün gerçekleri görürler inş.
Selam , Sevgi ve Dua ile...
Arkadaşım sizler olmayacak duaya amin diyenlerdensiniz anlaşılıyor,ki Sizde Padişahınnimetlerinden yararlananlardansınız.Gözünüz görmüyor kulağınız duymuyor vicdanınızıda Birkaç torbakömürle iki koli gıdaya satmışsınız Allahtan damı korkmuyorsunuz.? Sizin vicdanınız kuruyan bir dere yatağı gibi olmuş takiye,yalan görmemezlik,inkar.Allah sizi ıslah etsin dün osmanlı sizingibi takiyeciler sayesinde battı bu günde bu Cennet vatanı batırmak için elinizden gelen çabayı gösteriyorsunuz.Ne diyeyim bilmem ki allah sizlere vicdan ve biraz basiret versin.
sonbahar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.02.2008, 19:32   #13
asitane3458
Usta Yiğido

asitane3458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

asitane3458 Şuan asitane3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.02.2010 12:59

Tecrübe Puanı: 706 asitane3458 FAZLA SÖZE GEREK YOKasitane3458 FAZLA SÖZE GEREK YOK

walla kımseye ayıb olmasın ama ben bunlara pek ınanmıyorum ...
asitane3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 19.02.2008, 20:18   #14
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
asitane3458 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
walla kımseye ayıb olmasın ama ben bunlara pek ınanmıyorum ...
Hayırlı işler asithaneli amca inanamıyormusun inanmak istemiyormusun bunlar gerçek amca.Cumhuriyet tarihimizde yaptığımız herşeyi hacet mezat sattılar hemde kimlere sattıla...Ah amca ah geleceğimizi sattılar İskenderundan karadenizekadar sahil bırakmadılar sattılar hemde kimlere sattılar? Fıransız tatil köyleri Alman Tatil Köyleri İngilz Tatil Köyleri....Vsd adamlar Bayraklarınıda çekmişler girişe uzaktan gıbtayla seyrediyoruz burada içeri girmek için Türk ve müslümansan vize bile sökmüyor ah amca ah Geleceğimizi sattılar istikbalimizi sattılar dahada satacaklar satacaklar ama hiç birşey yapmadılar yapmayacaklar beşsenede bir dağıtılmak için gıda sıtokları yaptılar 15 kiloluk yanmaz kömür paketlediler muhtarlara dağıtmak için gümrüksüz cep telefonu getirtdiler oyları böyle aldılar böylece gine oy alacaklar.Benim müslüman Türkümü Türkmenimi 5 kiloluk gıda paketleriyle ipotek altına soktular dilenciliğe alıştırdılar asitane amca yine inan ma duyarsız kal ama inanmya başladığın zaman iş işten geçmiş olacak.
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.02.2008, 23:41   #15
Sweetgirl
Usta Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sweetgirl Şuan Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.05.2015 23:50

Tecrübe Puanı: 1077 Sweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hayırlı işler asithaneli amca inanamıyormusun inanmak istemiyormusun bunlar gerçek amca.Cumhuriyet tarihimizde yaptığımız herşeyi hacet mezat sattılar hemde kimlere sattıla...Ah amca ah geleceğimizi sattılar İskenderundan karadenizekadar sahil bırakmadılar sattılar hemde kimlere sattılar? Fıransız tatil köyleri Alman Tatil Köyleri İngilz Tatil Köyleri....Vsd adamlar Bayraklarınıda çekmişler girişe uzaktan gıbtayla seyrediyoruz burada içeri girmek için Türk ve müslümansan vize bile sökmüyor ah amca ah Geleceğimizi sattılar istikbalimizi sattılar dahada satacaklar satacaklar ama hiç birşey yapmadılar yapmayacaklar beşsenede bir dağıtılmak için gıda sıtokları yaptılar 15 kiloluk yanmaz kömür paketlediler muhtarlara dağıtmak için gümrüksüz cep telefonu getirtdiler oyları böyle aldılar böylece gine oy alacaklar.Benim müslüman Türkümü Türkmenimi 5 kiloluk gıda paketleriyle ipotek altına soktular dilenciliğe alıştırdılar asitane amca yine inan ma duyarsız kal ama inanmya başladığın zaman iş işten geçmiş olacak.

abi iyi güzel demissinde
bu olanlar ne zaman oldu??? yani bu sirketler satilmis deniliyor... neden ne zaman kime satildigi yazilmiyor... bu kadar zormu bu???
ben göremiyorum ve arastirmak istedim türk telekoma girdim bakim dedim kim ne zaman almis vs yok yazmiyor.... yaa allah askina bir bilen varsa sunlari tam tarih olarak kime satilmis oldugunu yazsinda bilmeyenlerde bigilensin.
bu sitemim sana degil
ortaya biseyler atipda gerisiyle ilgilenmeyenlere...

yarin karsiniza cikip bende diyebilirim, sivaslilar.netde gezen su bu üye aslinda bir ajandir... felan filan... yada ne bilim baska bir sey arasina bir kacda dogru bilgi eklerim ve hepsinide dogru gibi gösteririm.

Benim sadece istegim ne olursunuz aciklayin. Körmüsünüz kör olmaya devam edin demeyin bosuna.

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.02.2008, 23:54   #16
seheryildizi35
Yeni Yiğido
NO AVATAR

seheryildizi35 Şuan seheryildizi35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.03.2008 19:40

Tecrübe Puanı: 0 seheryildizi35 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

adislibekir vatanına milletine insanına ne kadar güvenen ve onları düşünen birisin ki onları 5 kg gıdaya kendilerini satmakla suçlayabiliyorsun yazıklar olsun senin vatan, millet, sakarya edalarına birde türklüğüne bu kadar önem veriyorsan lütfen bir dilbilgisi dersi alır mısın ) yazılarını okurken içim sıkıldı imla hatalarından
seheryildizi35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 20.02.2008, 02:01   #17
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

blacksky Şuan blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.12.2015 15:21

Tecrübe Puanı: 734 blacksky isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Hukumetin yaptigi ozellestirmeler icinde iyiside vardir kotusude elbette, kimi cok kar eden kurumlarin cok ucuza satildigi gibi elestiriler var. Kendi adima neresi ne kadara niye ve kime satilmis, aslinda ne kadara satilmasi gerekirmis. kimlerle ne gibi iliskiler kurulmusta satislar yapilmis cok net bilgim yok, basinin yazdigi kadariyla bilebiliyoruz.Ammaaa...

Bir ulkede, basbakanin cocuklari, maliye bakaninin cocuklari, ulastirma bakanini cocuklari kisa zamanda anormal sekilde zenginlesiyorsa, hele hele bu isimlerden bazilari hakkinda hukumet olmadan evvelki doneme ait temize cikmamis iddialar varsa,eskiden mensubu olduklari partinin yok ettigi o zamanin "trilyon"undan hala haber yoksa... insan kendi kendine "acaba" diyor, demelidir de...
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 20.02.2008, 07:57   #18
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
seheryildizi35 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
adislibekir vatanına milletine insanına ne kadar güvenen ve onları düşünen birisin ki onları 5 kg gıdaya kendilerini satmakla suçlayabiliyorsun yazıklar olsun senin vatan, millet, sakarya edalarına birde türklüğüne bu kadar önem veriyorsan lütfen bir dilbilgisi dersi alır mısın ) yazılarını okurken içim sıkıldı imla hatalarından
Arkadaşım (Gıda konusunda Seninde bi alış verişin olmuş herhalde çok alınmışsın) Ben her nekadar Sakaryadan yazıyorsamda benim Esas yerim Sivas Merkez Dikilitaş Caddesi nezaman dersen beklerim gel konuşalım Köyümde meşhur bir yerdir Sivasda herkes bilir Gümüşdere Beldesi (Adıs) imla konusuna gelince ağzını bozma bozulan ağıza ne yapıldığını bu kadar kültürlü isen sen benden iyi bilirsin,ben edebiyat hocası değilim ben vatandaşım sıkıntımı her halükarda anlatırım.Sakaryayı falanda karıştırman bir aptallık örneği istersen yarın Sivasta bi çayımı iç biz okadar uzak değiliz.Yazılarımı okumamışsın okusan böyle konuşamazsın okumak istersen şayet Gümüşdere Beldesi Merkeze gir.Benimle gündemi tartış şahsi konulara girme olurmu canım.
Alt 20.02.2008, 08:26   #19
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
Sweetgirl Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abi iyi güzel demissinde
bu olanlar ne zaman oldu??? yani bu sirketler satilmis deniliyor... neden ne zaman kime satildigi yazilmiyor... bu kadar zormu bu???
ben göremiyorum ve arastirmak istedim türk telekoma girdim bakim dedim kim ne zaman almis vs yok yazmiyor.... yaa allah askina bir bilen varsa sunlari tam tarih olarak kime satilmis oldugunu yazsinda bilmeyenlerde bigilensin.
bu sitemim sana degil
ortaya biseyler atipda gerisiyle ilgilenmeyenlere...

yarin karsiniza cikip bende diyebilirim, sivaslilar.netde gezen su bu üye aslinda bir ajandir... felan filan... yada ne bilim baska bir sey arasina bir kacda dogru bilgi eklerim ve hepsinide dogru gibi gösteririm.

Benim sadece istegim ne olursunuz aciklayin. Körmüsünüz kör olmaya devam edin demeyin bosuna.
Selam güzel şeylerden bahsediyorsun ama herhalde çok polisiye dizi ve roman okumuşsun,Ajanlar falan.Türkiye muz Cumhuriyeti değil Türkiye Cumhuriyeti biz farkında olmasak da büyük bir devlet arkadaşım Her isteyen istediği gibi oturup yazı yazamaz herhangi bir konuda aslı astarı olmayan konularda beyanat veremez,karalama yapamaz.Herşeyden önce bizim sitemizin yöneticileri buna izin vermez,Senin gündemden bu kadar uzak herşeyden habersiz olman beni şaşırttı biraz araştırmacı birazda meraklı olursan bu sorunları aşarsın kimin ne demek istediğini anlarsı.
Alt 20.02.2008, 10:01   #20
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
seheryildizi35 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Eh artık seher yıldızı Türklüğümle öğündüğüm içinde beni eleştirdinya helal olsun....Herhalki sende Türküm diyemeyenlerdensin Ermenimisiniz kardeşim siz ne siniz kendinizi bi tarif edin de bizde ona göre hareket edelim.Türklüğüme söz söyleyen adamın dilini kopartır köpeklere yediririm.Herkes seviyesini korumak zorunda herkes konuştuğu sözün birgün gelir vebali altında kalır.........Sitede adamın biri bir konu açmış allah razı olsun herkes dilinin döndüğünce bu konuda yorumunu yapar ama burası seviyeli bir forum bizlerde bunun için buradayız.Ama adamın biri geliyor şahsıma hakaretler yapıyor bunu anlayamıyorum beni çizgimden çıkartma seher yıldızımısın nesin yeri gelirse çamurluğun diktanın en hasosunu yaparım sen bana uzak değilsin Seher yeli isminin altında millete hakaret yağdırma hakkını kim verdi sana be kardeşim.Bizim adresimiz,İsmimiz,Soy,ismimiz hepsi sitemizde açık senden açık kimliğini adresini bekliyorum arkadaşım yüreğin de dilinkadar sağlam mı bi görelim.
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)