![]() |
#21 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() ilkerkocak58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.05.2011 16:02
Tecrübe Puanı: 643
![]() |
![]() kardeşim bana adletin ne olduğunu söyle kimse eşit değil bu memlekette. bizleri birbirimize düşman edip ortak mallarımızı değerlerimizi yokediyolar. yukarıda satılı olananlar tamamen dış güçlerin çabasıyla oluşturulan ülkedeki vergi kaçakçılarının mallarıdır bence. bana en ufak bir karını söyle sana katılayım
![]() |
#22 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1084
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
abi ben misal verdim ajan majan diye, ben ne polisiye dizisi neden o tür roman severim. gerci hic bir dizi sevmiyorum. ayriyetden karalama olamaz diyorsun, allah askina abi görmedikmiiii yani gördügümüz sey neden inkar ediliyor birden??? Ben arastirmaya calisdigimi söylüyorum demek yazdiklarimi okumuyorsun abi yada sadece yazdiklarimindan kendi istediklerini cikariyor ona göre cevap veriyorsun. benim birtek istedigim siz bunlari biliyormussunuz, neden buraya tam bir sekilde yazmiyorsunuz. neyse yaa istegim yerine gelmiyor sadece tartisma cikiyor anlasilan. Ve bence hic geregi yok bu konuyu tartismaya. Asagidan bir yalan uydurdum, yukari ciktim kendim bile inandim ![]()
![]() |
#23 | |
Yeni Yiğido
![]() ![]() seheryildizi35 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.03.2008 19:40
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
bozulan ağıza ne yapıldığını ben bilmem ve ağzımı da senin kadar bozmam sadece imlana dikkat et dedim madem yorum yapıyorsun layıkıyla yap ki ne demek istediğini anlayalım. Bana verdiğin cevaplarla zaten kaliteni belli etmişsin sivasa kadar gelmeme gerek kalmadı. Bu kadar adam yorum yapmışta neden onların yazılarına takmamışım (madem bu kadar takıntılıyım senin deyiminle) azıcık yazdıklarımdan ders çıkarsaydın işte o zaman anlardım sen yiğido adamsın bundan sonra size cevap dahi vermeyeceğim. bana iki yorum yapmışsınız ikisi de berbat mı berbat terbiyenizi ortaya koymuşsunuz. Gıda alma konusunda da kendime asla laf söyletmem bu konuda da HADDİNİZİ BİLİN diyorum sadece. Bu yaşıma kadar bir lokma haram yemedim kimseden sebeplenmedim. ağzınızdan çıkanı da kulağınız duysun artık. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Yasaklı
![]() adislibekir Şuan
![]() Son Aktivite: 17.03.2009 20:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2010 16:58
Tecrübe Puanı: 784
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#26 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2201
![]() türkçeyi her dile cevirerek öğrenebilirsin nelerin ne olduğunu görürsünüz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2010 16:58
Tecrübe Puanı: 784
![]() |
![]() ABİRCAN arkadaşımın yazısına inanmayanlara, belge isteyenlere Alın size
B E L G E AKP’nin kurucusu feryat ediyor... Abdüllatif Şener’in feryadı... Bir önceki hükümetin ekonomi alanında en güçlü ismi isyan ediyor; “...Türkiye’de yabancı sermaye payı kritik sınıra geldi, bankacılık sektöründeki yabancılaşma ve kontrol ülke adına kaygı verici, yabancılara satılan şirketlerden dolayı içeriden dışarıya çok ciddi kâr transferleri oluşacak. Halk Bankası da yabancılara satılırsa bankacılık sektöründe reel sektörün kan damarları kontrolümüzden çıkacak...” NOT: 21.Şubat.2008 tarihli Vatan Gazetesinden (Yiğit Bulut yazısından alıntı) İnanmıyorum, belge istiyorum diyenlere: Değerli hemşehrimiz Abdüllatif Şener'in gazetelere verdiği bildiriden pasajlar. Allah aşkınıza gözünüzü açın. OKUYUN. Kuran'ı Kerimi in ilk emri. İnanıyorsan okuyacak, araştıracaksın.....
![]() |
#28 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() böyle kritik kurumların satılması ciddi manada kaygı verici..
ama telekom önlerinde petkim önlerinde vatan millet sakarya edebiyatı yapanların smimi olduğunu düşünmüyorum..onların derdi biraz rahatlarının kaçmasından...telekom işçileri önceden çok rahatlardı şimdi özelleşince biraz daha fazla çalışmak zorundalar..öreneklerini çok gördüm bunu...daha önce yatmaktan başka bir işi olmayan işçiler şimdilerde gecenin bir saatinde uyandrılıp köylere taşraya çalıştırlmaya götürlüyor..dert bu işte..
![]() |
#29 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2201
![]() ne derece doğru olduğu ne malum ya bırakın
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 840
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Peki tüm bunlar olurken Abdüllatif Şener neredeymiş? Bunlarda ne kadar payı var ya da yok? Bazı şeyler çıkarlarına ters düşünce siyasetten çekildiği an mı aklına geldi bunlar. Ya da şöyle sormak lazım. Cumhurbaşkanlığına aday gösterilip seçilseydi aynı düşüncelerini açığa vuracak mıydı? Hepsi geçmişte çok iyi ahbaptı.
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|