Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.02.2008, 10:27   #21
ilkerkocak58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

ilkerkocak58 Şuan ilkerkocak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.05.2011 16:02

Tecrübe Puanı: 643 ilkerkocak58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: BUNLAR BİR ZAMANLAR TÜRKTÜ

kardeşim bana adletin ne olduğunu söyle kimse eşit değil bu memlekette. bizleri birbirimize düşman edip ortak mallarımızı değerlerimizi yokediyolar. yukarıda satılı olananlar tamamen dış güçlerin çabasıyla oluşturulan ülkedeki vergi kaçakçılarının mallarıdır bence. bana en ufak bir karını söyle sana katılayım
Alt 20.02.2008, 13:41   #22
Sweetgirl
Usta Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sweetgirl Şuan Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.05.2015 23:50

Tecrübe Puanı: 1084 Sweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Selam güzel şeylerden bahsediyorsun ama herhalde çok polisiye dizi ve roman okumuşsun,Ajanlar falan.Türkiye muz Cumhuriyeti değil Türkiye Cumhuriyeti biz farkında olmasak da büyük bir devlet arkadaşım Her isteyen istediği gibi oturup yazı yazamaz herhangi bir konuda aslı astarı olmayan konularda beyanat veremez,karalama yapamaz.Herşeyden önce bizim sitemizin yöneticileri buna izin vermez,Senin gündemden bu kadar uzak herşeyden habersiz olman beni şaşırttı biraz araştırmacı birazda meraklı olursan bu sorunları aşarsın kimin ne demek istediğini anlarsı.
abi ben misal verdim ajan majan diye, ben ne polisiye dizisi neden o tür roman severim. gerci hic bir dizi sevmiyorum.
ayriyetden karalama olamaz diyorsun, allah askina abi görmedikmiiii
yani gördügümüz sey neden inkar ediliyor birden???
Ben arastirmaya calisdigimi söylüyorum demek yazdiklarimi okumuyorsun abi
yada sadece yazdiklarimindan kendi istediklerini cikariyor ona göre cevap veriyorsun.
benim birtek istedigim siz bunlari biliyormussunuz, neden buraya tam bir sekilde yazmiyorsunuz. neyse yaa istegim yerine gelmiyor sadece tartisma cikiyor anlasilan. Ve bence hic geregi yok bu konuyu tartismaya.

Asagidan bir yalan uydurdum, yukari ciktim kendim bile inandim

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.02.2008, 22:20   #23
seheryildizi35
Yeni Yiğido
NO AVATAR

seheryildizi35 Şuan seheryildizi35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.03.2008 19:40

Tecrübe Puanı: 0 seheryildizi35 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaşım (Gıda konusunda Seninde bi alış verişin olmuş herhalde çok alınmışsın) Ben her nekadar Sakaryadan yazıyorsamda benim Esas yerim Sivas Merkez Dikilitaş Caddesi nezaman dersen beklerim gel konuşalım Köyümde meşhur bir yerdir Sivasda herkes bilir Gümüşdere Beldesi (Adıs) imla konusuna gelince ağzını bozma bozulan ağıza ne yapıldığını bu kadar kültürlü isen sen benden iyi bilirsin,ben edebiyat hocası değilim ben vatandaşım sıkıntımı her halükarda anlatırım.Sakaryayı falanda karıştırman bir aptallık örneği istersen yarın Sivasta bi çayımı iç biz okadar uzak değiliz.Yazılarımı okumamışsın okusan böyle konuşamazsın okumak istersen şayet Gümüşdere Beldesi Merkeze gir.Benimle gündemi tartış şahsi konulara girme olurmu canım.

bozulan ağıza ne yapıldığını ben bilmem ve ağzımı da senin kadar bozmam sadece imlana dikkat et dedim madem yorum yapıyorsun layıkıyla yap ki ne demek istediğini anlayalım. Bana verdiğin cevaplarla zaten kaliteni belli etmişsin sivasa kadar gelmeme gerek kalmadı. Bu kadar adam yorum yapmışta neden onların yazılarına takmamışım (madem bu kadar takıntılıyım senin deyiminle) azıcık yazdıklarımdan ders çıkarsaydın işte o zaman anlardım sen yiğido adamsın bundan sonra size cevap dahi vermeyeceğim. bana iki yorum yapmışsınız ikisi de berbat mı berbat terbiyenizi ortaya koymuşsunuz. Gıda alma konusunda da kendime asla laf söyletmem bu konuda da HADDİNİZİ BİLİN diyorum sadece. Bu yaşıma kadar bir lokma haram yemedim kimseden sebeplenmedim. ağzınızdan çıkanı da kulağınız duysun artık.
seheryildizi35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 20.02.2008, 23:25   #24
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
seheryildizi35 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
adislibekir vatanına milletine insanına ne kadar güvenen ve onları düşünen birisin ki onları 5 kg gıdaya kendilerini satmakla suçlayabiliyorsun yazıklar olsun senin vatan, millet, sakarya edalarına birde türklüğüne bu kadar önem veriyorsan lütfen bir dilbilgisi dersi alır mısın ) yazılarını okurken içim sıkıldı imla hatalarından
Seher yıldızı iyi akşamlar arkadaşım belliki sen bana bayağı bozulmuşsun güzel arkadaşlıklar böyle başlar.Önce kavga sonra muhabbet,böyle olması bence daha iyi.Siz inanın bana gerçekten çok ilgimi çektiniz sizinle tanışıp şu deniz derya olmuş bilgilerinizden yararlanmak istiyorum inanın sizin gibi bilgili bir insana yaşantım boyunca rastlamadığım gibi ne görsel neşriyatta nede sosyal hayatımda bundan sonrada raslayacağımı tahmin bile edemiyorum.Ama siz gercekten de gizzemli olmayı seviyorsunuz,benim de gizzemli insanlara karşı özel bir ilgim ve özel bir merakım olmuştur hep.Neydi ( Seher Yıldızı ) bu ismi çok aradınız mı vallahi benim hoşuma gitti ne diyeyim.Türkleri fazla sevmiyorsunuz belli ismini bile telafuz etmeme kızdınız efendim siz hangi millet kökenli olduğnuzuda çok merak etmeye başladım.Tanıştığımız zaman beni bu konularda da aydınlatırsınız.İsterseniz sizi bizim Beldeden Belediye Başkanlığına aday gösterelim zaten sitede başkanlık konusunda sıkıntı var.Her halde Mahalli İdareler Yerel yönetimler,hakkındada çok bilginiz vardır ben bundan eminim,Beldemize Belediye başkanı seçilirsen Üreteceğin Pırojelerle bizi ihya edersin ondan sonrası artık allah kerim Seni Vekil,Bakan,Başbakan bile yaparız.kendine iyi bak irtibatı kesmeyelim Seher Yıldız.
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.02.2008, 00:46   #25
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ofgurleyuk78 Şuan ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2010 16:58

Tecrübe Puanı: 784 ofgurleyuk78 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: --->: BUNLAR BİR ZAMANLAR TÜRKTÜ

Alıntı:
Sweetgirl Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abi iyi güzel demissinde
bu olanlar ne zaman oldu??? yani bu sirketler satilmis deniliyor... neden ne zaman kime satildigi yazilmiyor... bu kadar zormu bu???
ben göremiyorum ve arastirmak istedim türk telekoma girdim bakim dedim kim ne zaman almis vs yok yazmiyor.... yaa allah askina bir bilen varsa sunlari tam tarih olarak kime satilmis oldugunu yazsinda bilmeyenlerde bigilensin.
bu sitemim sana degil
ortaya biseyler atipda gerisiyle ilgilenmeyenlere...

yarin karsiniza cikip bende diyebilirim, sivaslilar.netde gezen su bu üye aslinda bir ajandir... felan filan... yada ne bilim baska bir sey arasina bir kacda dogru bilgi eklerim ve hepsinide dogru gibi gösteririm.

Benim sadece istegim ne olursunuz aciklayin. Körmüsünüz kör olmaya devam edin demeyin bosuna.
Arkadaşlar Allah aşkına siz hiç gazete okumuyor Tv de thaber - tartışma proğramlarını izlemiyormusunuz. Dünya ile bu kadar ilgisiz mi siniz. İlla inanmanız için daha nelerin satılması lazım. Ne olur azıcık duyarlı olun gerçekleri görün. Satılacak elimizde bir tek değeri düşürülerek yandaşlara peşkeş edilecek Tekel ve birkaç kuruluş kaldı. Sayın Abdüllatif Şenerin gazetedeki beyanını damı okumadınız. Pes vallahi pes.
Alt 21.02.2008, 11:50   #26
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2201 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

türkçeyi her dile cevirerek öğrenebilirsin nelerin ne olduğunu görürsünüz.
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 21.02.2008, 12:41   #27
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ofgurleyuk78 Şuan ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2010 16:58

Tecrübe Puanı: 784 ofgurleyuk78 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: BUNLAR BİR ZAMANLAR TÜRKTÜ

ABİRCAN arkadaşımın yazısına inanmayanlara, belge isteyenlere Alın size
B E L G E

AKP’nin kurucusu feryat ediyor...

Abdüllatif Şener’in feryadı... Bir önceki hükümetin ekonomi alanında en güçlü ismi isyan ediyor; “...Türkiye’de yabancı sermaye payı kritik sınıra geldi, bankacılık sektöründeki yabancılaşma ve kontrol ülke adına kaygı verici, yabancılara satılan şirketlerden dolayı içeriden dışarıya çok ciddi kâr transferleri oluşacak. Halk Bankası da yabancılara satılırsa bankacılık sektöründe reel sektörün kan damarları kontrolümüzden çıkacak...”

NOT: 21.Şubat.2008 tarihli Vatan Gazetesinden (Yiğit Bulut yazısından alıntı)

İnanmıyorum, belge istiyorum diyenlere: Değerli hemşehrimiz Abdüllatif Şener'in gazetelere verdiği bildiriden pasajlar. Allah aşkınıza gözünüzü açın. OKUYUN. Kuran'ı Kerimi in ilk emri. İnanıyorsan okuyacak, araştıracaksın.....
Alt 21.02.2008, 12:49   #28
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1311 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: BUNLAR BİR ZAMANLAR TÜRKTÜ

böyle kritik kurumların satılması ciddi manada kaygı verici..

ama telekom önlerinde petkim önlerinde vatan millet sakarya edebiyatı yapanların smimi olduğunu düşünmüyorum..onların derdi biraz rahatlarının kaçmasından...telekom işçileri önceden çok rahatlardı şimdi özelleşince biraz daha fazla çalışmak zorundalar..öreneklerini çok gördüm bunu...daha önce yatmaktan başka bir işi olmayan işçiler şimdilerde gecenin bir saatinde uyandrılıp köylere taşraya çalıştırlmaya götürlüyor..dert bu işte..
Alt 21.02.2008, 13:06   #29
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2201 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

ne derece doğru olduğu ne malum ya bırakın
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 21.02.2008, 13:15   #30
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57

Tecrübe Puanı: 840 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: BUNLAR BİR ZAMANLAR TÜRKTÜ

Alıntı:
ofgurleyuk78 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ABİRCAN arkadaşımın yazısına inanmayanlara, belge isteyenlere Alın size
B E L G E

AKP’nin kurucusu feryat ediyor...

Abdüllatif Şener’in feryadı... Bir önceki hükümetin ekonomi alanında en güçlü ismi isyan ediyor; “...Türkiye’de yabancı sermaye payı kritik sınıra geldi, bankacılık sektöründeki yabancılaşma ve kontrol ülke adına kaygı verici, yabancılara satılan şirketlerden dolayı içeriden dışarıya çok ciddi kâr transferleri oluşacak. Halk Bankası da yabancılara satılırsa bankacılık sektöründe reel sektörün kan damarları kontrolümüzden çıkacak...”

NOT: 21.Şubat.2008 tarihli Vatan Gazetesinden (Yiğit Bulut yazısından alıntı)

İnanmıyorum, belge istiyorum diyenlere: Değerli hemşehrimiz Abdüllatif Şener'in gazetelere verdiği bildiriden pasajlar. Allah aşkınıza gözünüzü açın. OKUYUN. Kuran'ı Kerimi in ilk emri. İnanıyorsan okuyacak, araştıracaksın.....

Peki tüm bunlar olurken Abdüllatif Şener neredeymiş? Bunlarda ne kadar payı var ya da yok?

Bazı şeyler çıkarlarına ters düşünce siyasetten çekildiği an mı aklına geldi bunlar.

Ya da şöyle sormak lazım.

Cumhurbaşkanlığına aday gösterilip seçilseydi aynı düşüncelerini açığa vuracak mıydı?

Hepsi geçmişte çok iyi ahbaptı.

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)