|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1083
![]() ![]() ![]() |
Al sana AB!
SON bir ay içinde... ABD Genelkurmay 2. Başkanı geldi. ABD Senato heyeti geldi. İsrail Savunma Bakanı geldi. ABD Adalet Bakanı geldi. ABD Savunma Bakanı geliyor. ABD Başkan Yardımcısı geliyor. * Cumhurbaşkanımız? Suudi geldi. Sudanlı geldi. Senegalli geldi. Mısır’a gitti. Katar’a gitti. Tanzanya’ya gidiyor. Kongo’ya gidiyor. Senegal’e gidiyor. * Peki, "AB başmüzakerecimiz" olan Dışişleri Bakanımız, 22 Temmuz’dan beri nerelere gitti? * Bismillah, ABD’ye gitti... Suriye’ye gitti. Filistin’e gitti. İsrail’e gitti. Ürdün’e gitti. İran’a gitti. Mısır’a gitti. Lübnan’a gitti. Afganistan’a gitti. Suudi Arabistan’a gitti. Irak’a gitti. ABD’ye gene gitti... ABD’ye bi daha gitti... Suudi Arabistan’a gene gitti. Hindistan’a gitti. Katar’a gitti. Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti. * AB’den gelen var mı? Yok. Giden? Yok. * Vaziyet budur ahali... Hafızam beni yanıltmıyorsa, "havai fişekleri fırlata fırlata Avrupa’ya" doğru gittiğinizi sanıyordunuz! Cümleten hayırlı yolculuklar...
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
avrupa birliği türkiyeyi almaz....onların hepsi iki yüzlü....terörle mücadele derler teröristin eli kanlısını serbest bırakırlar,insan hakkı derler naziciliğe soyunurlar....altı üstü bir "a" bir de "b"...
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
Son Aktivite: 02.10.2011 18:21
Tecrübe Puanı: 792
![]() |
AB ye gitmemize gerekvarmı? Bizde ASB yi kuralım yani Asya Birliği ve bu birlikte bütün Türk Cumhuriyetleri olsun bak o zaman bizmi AB ye gidiyoruz AB mi bize geliyor ahada buraya yazıyorum ciddi bir şekilde ASB yi kurmayı söylesin Türkiye AB bizim ayaklarımıza Kapanmazsa bende bişey bilmiyorum.
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() puar Şuan
Son Aktivite: 29.04.2010 15:08
Tournaments Won: 1Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 834
![]() |
Ab ye almazlarlarsa abircan abi senin yüzünden almaz
Ama ben yalvarıyorum ne olursun alsınlar bizi çağdas olalım zengin olalım ![]()
|
|
|
|
#5 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1083
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
evet aynı anda ahlaklı inançlı oluruz Bekir COŞKUN bcoskun@hurriyet.com.tr Etik-metik... ÇOK zamandır Başbakan’ın "Batı’dan ahlaksızlık aldık" demekle neyi kastettiğini düşünüyorum. Bence Başbakan’a göre ahlaksızlıklar: - Dans... - İçki... - Flört... - İşte; itiraf ettiği gibi arka sayfa güzelleri... - Belki kısa etekler... Ne bilelim biz? * Biliyorsunuzdur; Başbakan’ın da katılmasıyla "Türkiye’de yolsuzluğun önlenmesi için etik projesi" ilk toplantısını yaptı. Şimdi sıkı durun: Bu proje için AB’den 1.5 milyon Euro’luk kaynak sağlandı. Yani Başbakan’ın "Ahlaksızlık aldık" dediği Avrupa, bizdeki hırsızlığı, yolsuzluğu, yağmayı önlemek için para veriyor bize. Daha da açıkçası: Ahlaksızlığımızı, o "ahlaksızlık aldık" denilen Avrupa parasıyla önleyeceğiz. İyi mi?.. * Ahlak neresindedir insanın? Eteğinde, saçında, gözünde, dizinde midir?.. Söyler misiniz; Batılı yaşıtları gibi giyinen genç kız, çağdaş arkadaşları gibi dans eden kadın, medeni insanlar gibi bir yudum şarabını içen erkek mıdır ahlaksız?.. Yoksa insanlar açken, akşamları aç uyuyan o çocukların rızkını çalanlar mıdır ahlak sahibi?.. Hangisi?.. O 1.5 milyon Euro, dansı önlemek için, etek boylarını uzatmak için, saçın ucu için, kadın eli sıkmamak için, arka sayfa güzellerini önlemek için mi harcanacak? Elbette hayır... Sunumda "Kayırmacılık, hamilik, oy satın alma" için diyor. Yani AB desteği ile düzeltilmesi gereken ahlaksızlık nerede, görüyorsunuz. * En iyisi "etiğimizi" korumak için Avrupa’dan gelsin paralar. 1.5 milyon Euro... Eşe-dosta yeter de... Yetmez de...
|
|
|
|
#6 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() bayatlı kenan58 Şuan
Son Aktivite: 19.02.2015 21:16
Tecrübe Puanı: 699
![]() ![]() |
demekkı yazar ıckı ıcmeyı,kadınların orasını burasını gostermesını,aralarında mahremıyet olan zıt ıkı cınsın bırbırlerıne temasını mubah goruyor sonrada gelıp bu adam bana ben muslumanımmı dıyecek oylemı bu yazıyı okuyup yazar bunları mubah gormus dogru soyluyor dıyenlerdemı bız muslumanız dıyecek.. ınanmaamm......... ınanmaaammm......
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
Son Aktivite: 02.10.2011 18:21
Tecrübe Puanı: 792
![]() |
Batıya özenti yıllardır var gerek bilgi gerek eğitim gerekse yaşam tarzı.
Bilgi güzel Eğitim Güzel ama neden yaşam tarzı onların yaşam tazı ile bizim yaşam tarzımız bir birine uyarmı uymaz neden? Çünkü biz kadınımızı yada yanımızdaki bayanı kıskanırız şimdi diyeceksiniz kadının tamamda yanındaki bayanın namus bekcisi senmisin hayır ama gerektiğinde herkes birilerinin bekcisi olmalıdır koruyup gözetlemeli emanettir emanete hiyanetle bakılmamalı işte o zaman ahlaklı olursun. Tabi bunun yerine emanete hiyanetle bakarsan ahlaksız olursun. şimdi Batıda ve Türkiye'de bazı kesimlere bakıyorsunuz kimin eli kimin cebinde kimin karısı kimin koynunda belli değil Örnek arıyorsanız Tv lerdeki Paparaziler Ahlak bumudur peki bunun nedeni nedir acık olmalarımıdır hayır kapalı olmalarımı hayır peki nedir Ahlak çöküntüsü Allah korkusunun olmaması İnançsızlık, bir defa üzerinde gercekten Allah korkusu olan bir insan kim olursa olsun bunların hiç birini yapmaz emin olun buna. Avrupalı Amerikalı yada bunlara benzeyen ülkelerde Allah korkusu varmı yok Allah'a inanmıyorki inanmadığı Allah'tan korkarmı hayır. Abircan arkadaşımız Hürriyet'te yayımlanan Bekir Çoşkun'un bir yazısını buraya taşımış iyide yapmış en azından bilgi sahibi olduk kimin ne düşündüğü hakkında şimdi o yazıda dans'tan bahsediyor iki insan Bayan ve Erkek bazı danslarda ne derece yakın temas halinde olduklarında biliyoruz ister istemez aralarında bir ateşlenmeler olacak ve dansın sanu kapalı bir mekanda bitecek ne demek istediğimi anladınız hatta bu konuyu bazı filmlerde dans ın sonunun nereye varacağını vardığını işlemişler hayatın gerceklerini işliyorlar sonuçta sadece biraz daha süslüyorlar yalanmı? Ahlak Bumudur? İçki den bahsetmiş alkol yani alkol alındığında insan vucuduna ve aklına ne derece hakim olabilir kendini o an için beyaz bulutlarda hisseden kişi bilmezki ne rezil hale düştüğünü hergün ya birebir yada tv lerden görüyoruz. Flort'e gelince Evli olmadığın biriyle cinsel ilişkiye girmek ve olmadı terk etmek kendine başka Flort ler aramak Hangi ahlaka sığar (burda birbirlerini Ruhen tanımaya calışanlardan bahsetmiyorum)Öyleki lise kızlarıda buna dahil oldu çantalarında kalem silgi kitap ve defter yerine Prazervatif ve yedek iç camaşırı taşır oldular her gün gizli gizli yapılan yüzlerce kürtajmı yoksa Üniversite bahcelerine çöp kutularına ve boş bir alana atılan yada gömülen ceninler Ahlak bumudur ? Arka sayfa güzellerinden hiç bahsepmiyorum. Gelelim kısa eteğe özellikle okullarda Kızlar mini etekli ve hangi Erkek öğrencinin cep telefonuna baksanız mutlaka bir veya birkaç kızın etek altının gizlice çekilmiş olduğunu hatta mini etekli öğretmenini bile gizlice resmini cekmişlerdir Ahlak bumudur? şimdi "ağac yaşken eğilir" Ata sözünü herkes bilir bu gençlere bizler ne ekersek onu biçeriz Malisef toplum alarak Ahlaksızlık ektik ve ekmeye devam ediyoruz hasat zamanı geldininde 1 e 100 vermiş kocaman Ahlaksızlığımız olacak Yüce Rabbim İnanaları doğru yoldan ayırmasın inanmayanlarıda islah edip doğru yola sevk etsin AMİN
Konu fertelliyim tarafından (22.02.2008 Saat 10:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() puar Şuan
Son Aktivite: 29.04.2010 15:08
Tournaments Won: 1Üyelik Tarihi: 03.08.2005