|
|
#811 | |
|
Yeni Yiğido
![]() doğankuyumculuk Şuan
Son Aktivite: 01.06.2008 19:12
Tecrübe Puanı: 654
![]() |
Alıntı:
PEKİ HOCAM SİZ BİRİLERİNE HAKARET EDİNCE İYİDE BİZ KİMSEYE HAKERET ETMİYOZ BENİM YAZDIKLARIM YALAN MI O KÖY DOKTOR ÖĞRETMEN ÇIKARMADIMI ??? SİZ NIYE ÜSTÜNÜZE ALINIYORSUNUZ.. SİTEDE BİRİ YAZI YAZDĞI ZAMAM HEMEN CEVABI GELMIYO MU YANLIS MI SÖLUYOM BEN BURDA SENİ KASTETMEDİM BÜTÜN MESELELERİ YAZMAYA ÇALIŞTIM SİZ ÖYLE DIYOSANİZ ÖYLEDİR.. BİZDEN RAHATSIZLIĞIN VARSA SİTEYE GİRMEYİZ OLUR BİTER SİZDE İSTEDİGİNİZ GİBİ ŞEFFAFLIĞINIZI SÜRDÜRÜRSÜNÜZZ. BENİM DOKTORA İMAMA ÖĞRETMENE VS. MEMURA Bİ TAVRIM YOK BEN GERÇEKLERI YAZDIM İŞİNİZE GELMEYE BILIR İSTEDDİGİZ GİBİ YORUMLARSIZ BİZ DEDİKODU YAPMAZYIZ GERÇEKLERI SÖLERIZ
Konu doğankuyumculuk tarafından (22.02.2008 Saat 23:26 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#812 |
|
Yasaklı
adislibekir Şuan
Son Aktivite: 17.03.2009 21:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
Doğan kuyumcu gerçekten çok sallıyorsun ama nasıl sallanacağını bilmiyorsun bana bak benimle fazla polemiğe girmene gerek yokar arkadaşım demek istediğin birşey varsa açıkça söyle konuşalım.Sana bol gelen bana bir numara dar gelir.Konuşmaların muhabbeti aştı artık sataşma var gibi bir fikre kapılıyorum anlayalım ne iş eşkere konuşta bizde bilelim.
Konu adislibekir tarafından (22.02.2008 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#813 | |
|
Yeni Yiğido
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#814 |
|
Yasaklı
adislibekir Şuan
![]() ![]() |
İsmailbey arif olan anlar benim sana karşı olumsuz bir yazım varmı.? sitedeki yazılara bak;zannedersem hiç yok olmadı olmayacakta ama sen herzaman birşeyler ima ediyorsun geçenki yazın tilki ulaşamadığı ete mundarder,Orta okul diplamasıyla Tahsildar falan filan bunlara örnekleri ben sana çoğaltıyım.İsmail benim gümüşdere deki konumum bişey değil sen beni gel burada gör benim yanıma gelmek için insanlar üç kişiyi aşıyor burada 23 hane Sivaslı var aç telefonu benim konumumu sor Kaymakamdan Sonra benim Ha diplama istiyorsan sana yarın diplama göndereyim bak diplama merakın gitsin.Ama arkadaş bütün bunlara ne gerek var biraz karıştırsan belkide hep birbirimize akrabayız güzel güzel geçinmek varken bu sataşmalar neden bunlar ne zaman bitecek ben bilmiyorum benim bütün arzum bunların bitmesi.Beni bu kadar merak ediyorsan Sana açık adresimi vereyim yanıma gel beni gör bende mutlu olurum.Adresim Hendek Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü Hendek/SAKARYA.
|
|
|
|
|
|
#815 |
|
Yasaklı
adislibekir Şuan
![]() ![]() |
Ha şunuda şahitli isbatlı sana yazayım Bekirin oğlu polis Settara sor İzmitte 2 Ay 50 jandarma 50 Çevik Kuvet polis sadece benim direktiflerimle çalışıyorlardı setdarda bunların içindeydi bunları diplama değil benim becerilerimin sayesinde olan şeylerdi Bu durum neden buralara geldi halada anlamadım ya neyse hayırlı akşamlar.
|
|
|
|
|
|
#816 | |
|
Yeni Yiğido
![]() |
Alıntı:
BEKİR ABİ SEN YANLIS ANLADIN SENİ KASTEKMEDIM BEN SİTEDE OKUDUGUMU YAZDIM BEN NE YAPAYIM SNN DİPLOMAYI FELAN BENİ NE İLGİLENDDIRIR BE DIPLOMS FALAN BILMEM BNM BİLDGİM BENİ İLGİLENDIRIR BEN İLKOKUL MEZUNUYUM ORTA OKUL DESEM KIM INANIR SEN NE ANLATMAYA CAISIYON ANLAMADIM BENİM SAKARYADA İŞİM OLURSA Bİ HEMSEHRİ OLARAK YADA BIR KOYLU OLARK YANINA GELIRIM GELMEYECEK SEBEP NEDİR? GERÇEKTEN ANLAMADIM NE DEMEK İSTİYON BANA CVP VER? ANLAMADIM
|
|
|
|
|
#817 |
|
Yasaklı
adislibekir Şuan
![]() ![]() |
İsmail İnsan ...Önemli olan insandır önemli olan kendini yetiştirmiş bilen birleştiren insandır diplama nedir ki ya herkes geçimini diplamaylamı kazanıyor yo ama önemli olan hayat okulundan alınan diplamadırki bu diplama ne yırtılır,ne eskir ne kaybolur.Bizim öyle bir saplantımız yok biz hemşerilerimizle mutlu oluyoruz bıllığın memet belki yanına gelir bi sor ben devamlı olarak onların yanında çuvalların üstünde muhabbete gidiyordum onların fabrikayı denetlemeye gittiğimde ismet genç patron bana dediki ya geçen seni ben bizim hamallarla otururken gördüm abi sana karşı bir terbiyesizlikleri mi oldu diye sordu.Ben ne dedim onlar hamal değil emekçi helaliyle alınlarının teriyle para kazanıyorlar ikincisi onlar benim canım ciğerim akrabam köylüm ben onları görmeden duramıyorum dedim adam hayret etti.Yani şunu demek istiyorum insanların şansları iyi gidebilir bir yerlere gelebilirler ama bu insanlar alçak gönüllü olursa değer kazanır.Biz gıda denetimlerine çıkınca fabrikalara marketlere,fırınlara ,çiftliklere adamlar bize çok yalakalık yapıyor eğiliyorlar bu benim hoşuma gitmiyor ama bundan haz alan zevk duyan arkadaşlarımızda var allah beni bunlardan etmesin.Arkadaşım birbirimize karşı biraz hoşgörülü biraz iyi niyetl yaklaşırsak birbirimizi daha iyi anlarız yine söylüyorum allah beni etiket meraklısı yapmasın.
|
|
|
|
|
|
#818 |
|
Yiğido
![]() ![]() serkan gulltepe Şuan
Son Aktivite: 06.03.2011 13:13
Tecrübe Puanı: 666
![]() |
bekır abı basarıların devamını dılıyorum,onemlı olan basarmak sende zaten bunu yapmıssın,her soze kulak acarsan ooooo
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#819 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() kınasoglu Şuan
Son Aktivite: 18.11.2013 00:05
Tecrübe Puanı: 682
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#820 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() kınasoglu Şuan
Son Aktivite: 18.11.2013 00:05
Tecrübe Puanı: 682
![]() |
arkadaşlar eleştiren kişi eleştirmeye acık olmalı siz kimdeye sataşmayız ne sataşması bu nerden cıktı sadece paylaşım yaparız ya lafa gelince ne güzel içrat arkdaşlar içrahat burda kimse mevki makam diye bir yer göremiyorum yok öyle bi şey sizler görürseniz neresindeyse bize yazın bakalım isterizki daha iyi yerlerde olmalısınız ama insanlarımıza faydalı olmalısınız yok ben şöyle ucarım böyle kacarım onlar aciz insan işdir bence faydalı insan nerde olursa olsun faydalıdır önemli olan faydalı insan dır saygılar biz gümüşdereli olarak tabki birbirimizi iyi kötü tanırız ben cıkıpta ben şöyle uçarım böyle kacarım dersem kim inanır buna
|
![]() |
| Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
|
|