Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.03.2008, 17:57   #1
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25

Tecrübe Puanı: 725 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Ausrufezeichen DİYARBAKIRLI ÇOCUKLARIN İFADESİ PROVOKASYONU GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

Diyarbakırlı çocuklardan şok ifadeler
DTP, tarafından yapılan basın açıklamasından sonra bir market ve polis panzerlerine taş atarak saldıran çocuklardan 2'si tutuklandı.

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'ta yaptığı ‘Güneş Harekatı'nı Diyarbakır'da protesto etmek için Demokratik Toplum Partisi (DTP) tarafından yapılan basın açıklamasından sonra bir market ve polis panzerlerine taş atarak saldıran çocuklardan 2'si tutuklandı. Çocuklar savcı ve hakime, “Bize 4 YTL verip polisi taşlamamazı istediler, biz de taşladık ama çok pişmanız” dedi.

Diyarbakır'daki marketi ile polis panzerlerini taşlayanlardan 4'ü çocuk 17 zanlı geçen Cuma günü Adliye'ye sevk edildi. Burada nöbetçi savcı tarafından ifadeleri alınan 12 zanlı tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Bunlardan, 2'si çocuk 5 zanlı serbest bırakıldı. Mahkeme tarafından ifadeleri alınan 2'si çocuk 12 zanlı ise polise taş atmak, bölücü PKK örgütünü simgeleyen flama ve elebaşı Abdullah Öcalan'a ait posterleri taşımak, yasa dışı slogan atmak suçlarından tutuklandı.

İfadesi alınan ve tutuklanan 16 yaşındaki C.A., nöbetçi savcı ve mahkemeye verdiği ifadede polis ve marketi taşlaması için bazı kişilerin kendilerine 4 YTL para verdiğini belirterek şöyle dedi:

“Parkta oturduğumuz sırada kim olduklarını ve neden toplandıklarını bilmediğim kalabalık bir grubun geldiğini gördüm. Merak ederek onların arasına karıştım. Konukevi önüne geldiklerinde onlarla birlikteydim. Burada yapılan konuşmalardan sonra kalabalığın dağılmaya başladığı sırada yanımdaki arkadaşımla birlikte Bağlar beldesine doğru yürüyordum. Bu sırada yanımıza yaklaşan yüzü poşu ile kapalı bir kişi bize, ‘Sen Kürt değil misin? Ne biçim Kürtsünüz?’ diyerek polisleri gösterip taş atmamızı istedi. Ardından bana 4 YTL para verdi. Ben de kaldırım ve cadde kenarındaki elime geçirdiğim taşlarla polisi, polis panzerleri ve araçlarını, daha sonra marketi merkezini taşladım. Sonra bana verilen paranın 3 YTL’sini harcadım, 1 YTL ise halen üzerimdedir. Kısa süre sonra polisler beni yakaladı, çok pişmanım. Bana bundan sonra 100 bin YTL de verseler bir daha, böyle bir şey yapmam.“
Alt 06.03.2008, 14:56   #2
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen -->: DİYARBAKIRLI ÇOCUKLARIN İFADESİ PROVOKASYONU GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

İşte türkiye gerceği diyarbakırda çocukların ellerine sıkıştırılan üç beş kuruşla polisimize ve askerimize karşı taş vs atarak kışkırtılıyor esas vatan hainleri içimizde yanımızda mahallemizde geziyor biz kalkıp ıraka gidiyoruz önce bu pislikler temizlenmelidir cezalar caydırıcı olmalıdır öyle her isteyen istediği gibi carşıyı pazarı savaş alanına ceviremez iceri girince daha cıkamayacağını bilmeli cezalarımız caydırıcı değil nasıl olsa yarın cıkarım diyerek türkiye karşıtı eylemler yapıyorlar

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)