|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1125
![]() ![]() |
Yazıcıoğlu: Demokratik değil
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ''Terör ve şiddeti metot olarak benimsememiş siyasi partilerin kapatılması demokratik değildir'' dedi. Yazıcıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından AK Parti'ye açılan kapatma davasına ilişkin şunları kaydetti: ''Savcının hangi eylem ve söylemden dolayı laikliğe aykırı davrandığını belirten gerekçesini henüz bilmiyoruz. Ancak terör ve şiddeti metot olarak benimsememiş siyasi partilerin kapatılması demokratik değildir. Terör ve şiddeti metot olarak benimseyen bir siyasi parti zaten parti olamaz. Siyasi partilerin bu gerekçelerle kapatılmasının ülkeye faydası hiçbir zaman olmamıştır. Partiler kapatıldıkça yeni bir isimle kaldığı yerden devam ediyor.''
|
|
|
#2 |
|
Yiğido
![]() ![]() MEDYABİRAJANS Şuan
Son Aktivite: 25.11.2008 13:14
Tecrübe Puanı: 703
![]() |
Helal olsun Muhsin başkan iyiki varsın....
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() FatihCan Şuan
Son Aktivite: 03.07.2009 15:15
Tecrübe Puanı: 799
![]() ![]() ![]() |
Aklın yolu birdir.. Akıllı ve demokrasiye inanmış herkez aynı şeyleri söyler ve bu dğrultıda hareket ederler.
Ama bizim ülkemizde demokrasiye inanmayan hukukçularımız var ve ülkeyi kendi tapulu malları sanıyorlar... Rey vermiş insanları aptal yerine koyuyor ve seçilmiş siyasi partileri ise zihin okuyuculuğu yaparak kapatmaya çalışıyorlar.. Burada asıl olan ''bence'' kendi çıkar ilişkilerinden dolayı kendi koltuk ve menffatleri doğrultsunda hareket ediyorlar.
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() leblebi82 Şuan
Son Aktivite: 27.02.2013 23:42
Tecrübe Puanı: 835
![]() ![]() ![]() |
Artık böyle basit oyunlarla siyasi parti kapatma numarası tutmaz ülkemde. Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi kapatacaksan terörist partiyi kapatırsın.
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 919
![]() ![]() ![]() |
Ya bencede doru söylemiş Muhsin Başkan sıkıyosa Dtp'ye açsalardı kapatma davasını neden acamadılar?
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
Son Aktivite: 02.10.2011 18:21
Tecrübe Puanı: 783
![]() |
Alıntı:
sanırım ne demek istediğim anlaşılıyor yarası olanda gocunsun Akp yi kapatmakla sorunu çözeceklerini sanıyorlar ne diyim kafaları bu kadar Çalışıyor ve bu sorunu çömek istiyorlarsa %46,5 idi şimdi %60-70 olacak Yani Halkı yok etsinler işte o zaman bu sorunu çözerler Hakketen anlamıyorum bunları ben bu cahilliğimle Anlıyorum onlar okumuş fakat adam olamamışlar anlamıyor
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() özdemir Şuan
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25
Tecrübe Puanı: 762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
muhsin başkanı bu üdüşüncelerinden dolayı kutluyorum
her zaman doğrunun yanında olacağına hiç şüphemiz yok
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() leblebi82 Şuan
Son Aktivite: 27.02.2013 23:42
Tecrübe Puanı: 835
![]() ![]() ![]() |
Muhsin Başkan yine kendisine yakışanı konuştu. Böyle bir hemşehrim olduğu için gurur duyuyorum.
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1125
![]() ![]() |
konuşan doğruları sölüyor
ne de olsa sivaslı