|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivasa ve Sivaslılara Hayırlı Uğurlu olsun.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() gardasin.58 Şuan
Son Aktivite: 08.11.2012 16:45
Tecrübe Puanı: 733
![]() |
Amacimiz Danimarkadaki sivaslilari ve sivasspor taraftarlarini bir araya getirebilmek
sivas"i ve sivas kültürünü Danimarkalilara tanitmaya calismak insallah olumlu sonuclar aliriz.bu asamaya kadar bizlerden yardimlarini esirgemeyen basda rustu gardasa arkadaslarina ve buradaki calisma arkadaslarima sonsuz tesekurlerimi sunuyorum sag olsunlar. saygi ve sevgilerimle yusuf sahin DK |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4558
![]() |
Dasibin kurulması bizleri fazlasıyla memnun etti gurbetci kardeşlerimizin birlik ve beraberliği için kurulan birlik inşallah daha çok büyüyerek daha büyük kitlelere ulaşır bu birliğin kuruluşunda emeği gecen herkesi başta Rüştü elmas olmak üzere diğer arkadaşlarımı ayrı ayrı kutlar hayırlara vesile olmasını allahtan niyaz ederim Darısı Hollandaya derim orada bu işi yapacak bir çok sivaslı kardeşlerimiz var sadece sizden bir öncülük bekliyor bunların başında benim yiğenlerim geliyor bize yardım etsinler diyorlar inşallah sıra Hollandayada gelir diyorum
Danimarka Sivaslılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan: Yusuf sahin Başkan Yardımcısı: Gürsel yıldırım Sekreter: Nihat Çelik Muhasebe: Gürsel Saçma Sivasspor Sorumlusu: Erkan Yıldırım Sivasspor Sorumlu Yardımcısı: Erkan Çelik Üye: Ömer Karatas Yedek Üyeler: Ahmet Demirboğa Gürsel Çelik Denetleme ve Disiplin kurulu: Faruk Çeliker Dursun Kıtır Gazi Hepinizin görevi hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın önümüzdeki günlerde calışmalarınızda başarılar dilerim
|
|
|
#14 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
insallah bu dernek hemserilerimize öncülük ederek güzel seyler basaracaklar
yurtdisina cok hemserilerimiz var ve bunlari bir cati altinda bulusturmak icin derneklerimiz gerek DK`da ki hemserilerimiz ilk adimi atti ve dernegi kurdular hayirli ugurlu olsun Dernegi kuranlara tebrik ve tesekkürlerimi iletiyorum, basarilar diliyorum
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
Son Aktivite: 04.11.2013 00:42
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Profesyonel anlamda büyük gelişme katetmeye devam ediyoruz.
Derneğimiz hayırlı olsun, Yusuf Başkanıma ve dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum.
|
|
|
|
#16 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() gardasin.58 Şuan
Son Aktivite: 08.11.2012 16:45
Tecrübe Puanı: 733
![]() |
Alıntı:
sizin ve sizingibi öz sivaslilarin bizlere vermis oldugunuz manevi destek beni ve calisma arkadaslarimi cok menmun etmektedir bu sitelerden aldigimiz manevi destek yapacagimiz isin ne kadar önemli oldugunu bize hatirlatiyor gardas"lar ne kadar sorumluluk tasidigimizin farkindayiz sizlerin desdegiyle sivasi ve sivassporu danimarkada tanitmak ve danimarkadaki sivaslilari senede iki defa bir araya getirebilmek danimarkalilara sivas kulturunu tanitmak sivasspor adina gece duzenlemek bunlar senenin belirli gununde geleneksel olarak yapmaya calisacagiz. saygi ve selamlar yusuf sahin |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yeni Yiğido
![]() _CaNeR_ Şuan
Son Aktivite: 07.08.2008 17:02
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Yeni Derneğiniz Hayırlı Olsun ,Başarılar..
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yeni Yiğido
![]() EmreST Şuan
Son Aktivite: 22.03.2008 12:00
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
yeni derneğiniz hayırlı ugurlu olsun başarılarınızı temenni ederim
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yiğido
![]() ![]() ahmet kaya 58 Şuan
Son Aktivite: 08.02.2014 18:11
Tecrübe Puanı: 709
![]() |
Hayırlı ve uğurlu olmasını diler, Sivas'ımıza hizmetlerinizi bekleriz. Selamlar (gardaşın58) ve kurullardaki arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BekirBayrak Şuan
Son Aktivite: 25.02.2016 19:01
Tecrübe Puanı: 820
![]() |
Hayırlı uğurlu olsun
İns guzel faaliyetlerle guzel SİVAS ımızın ismiini daha iyi yerlere taşıyacaklardır
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|