|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çiğdem kaya Şuan
Son Aktivite: 26.11.2010 22:56
Tecrübe Puanı: 676
![]() ![]() |
elbette mhp nın yardımı ıle yaptı kadırcım.zaten sıyaset dogruları bulup elele verıp ıcraat yapmaktır.mhp tukenecegını gorup akıllıca bır hamle yaptı eger destek vermese bıttıgı gundu.Sıyaset senın anladıgın ve yaptıgın gıbı kavga etmek degıldır.Gercı bu durumda senınde sucun yok cunku meclıste yumrukların havada ucustugu bır ulkede buyudun.Fakat cok sukur sımdı meclıs deyınce calısmak kelımesı cagrısım yapıyor yenı neesılde.
Fakat şunu ısrarla soyleyım kadır Mhp basortusu yasasına yaptıgı yardımı bu ulkenın magdur evlatları ıcın degıl kendı sıyası karıyerını garantılemek ıcın yapmıstır.sen sımdı gene bos laflar edeceksın ama ben sırf sen ogren dıye soyluyorum.Eger Mhp bunu halkı ıcın yapsa ıdı daha once yapardı.Daha oncede ıktıdar oldu cunku. SAYGILAR |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yasaklı
Kadir58 Şuan
Son Aktivite: 29.05.2008 00:27
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Alıntı:
Ayrica meclis hic de eskisi gibi degil, simdi daha kötü. Bak mesela, 15-20 sene evvel parti genel baskanlari programlarda bir araýa gelip tartisa biliyordu, simdi öyle degil. Simdi sunu de söylemek istiyorum. Bu kamplasmalar, zitlasmalar daha fazla tabanda oluyor. Biz burda tartisirken, bakiyorsunki, akp lilerle mhp liler kol kola girmis. Siyasette böyle birsey. Benim akp hakkinda yazdiklarimi üzerinize niye aliyorsunuz, ben hala onu anlamis degilim. Siz akp nin avukatimisiniz, yoksa üyesimisiniz? |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çiğdem kaya Şuan
Son Aktivite: 26.11.2010 22:56
Tecrübe Puanı: 676
![]() ![]() |