Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.04.2008, 14:45   #71
Kadir58
Yasaklı

Kadir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadir58 Şuan Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.05.2008 00:27

Tecrübe Puanı: 0 Kadir58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: YARGIYA GÜVEN

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sana bir kaç tane soru soracam bunların cevabını ver lütfen....

1-)Adnan Menderes neden asıldı ?

2-)Türkiyede ilk taşınmaz mal ve toprak hangi tarihte ne zaman kimin tarafından satılmıştır ?

3-) 12 Eylül darbesi ne zaman neden kim tarafından yapılmıştır ?

4-) 12 eylül darbe anayasası kim tarafından yazdrılmıştır ve kimleri korumaktadır ?

5-) 28 şubat süreci nasıl işlemiştir ve neler yaşanmıştır ?

6-) 28 şubatta batık bankaların paraları nereye gittimiştir yaklaşık 50 milyar dolar..

7-) İlk Avrupa birliği başvuru ne zaman kim tarafından yapılmıştır ?

8-) Avrupa birliği için en büyük rerformları hangi hükümet yapmıştır ?

9-) İmf ile olan anlaşma ne zaman kim tarafından yapılmıştır ? ve en çok imf' den hangi hükğmetler borç almıştır... ve hangi hükümet tarafından en çok borç kapatılmıştır ?

10-) Ergenekon bir terör örügütümüdür.. yoksa kuvai milliyemdir

Lütfen bunlar iyice araştır ama önce at gözlüğünü çıkar...

Kendi araştır taraflı tarafsız bütün kaynaklardan bilgilendir kendini oldumu....
1. Adnan Menderes, chp ile darbeyi yapan kanattan birilerinin isbirligi ile asilmistir. 14'ler, Alparslan Türkes basta olmaz üzere, buna karsi cikmislardir.
Darbeyi sirf hukumet degistirme olarak gördükleri icin tasfiye edilmislerdi. Hatta kursuna dizilmek istenmislerdir.

2. Net bir bilgim yok, ama Ismet Inönü diye tahmin ediyorum

3. 12 eylül darbesi abd destekli olarak yapilmistir, ve darbe, mhp ve ülkücülere yönelik yapilmistir. Bir dusunun, en fazla cezayi hangi siyasi lider aldi.
12 eylül ün amaci liberal kapitalizmin önünü acmakta, ve bu surecte özal abd nin bir masasiydi. Bugun ise kimin oldugu malum.

4. Senin bekledigin cevap, anayasanin darbecileri korudugudur.

5. 28 subatta abd karsiti olan ve ayni zamanda "dindar" olanlar tasfiye edilmistir, yerine ilimli islamcilarin gelmesine zemin hazirlanmistir.

6. Sen kesin olarak biliyorsan, yaz, bizde bilemim. Tahmin degil ama, kesin biliyorsan yaz.

7. 1963 de, ismet inönü

8. akp hukumeti. Yer dediklerini yaptiklar, sonrada ab bunlara dirsek gösterdi.
Yaptiklari usaklik yanlarina kar kaldi.

9. imf yi tr ye cagiran kemal dervis olmasi lazim.
Zaten akp nin de önceki hukumetten farki yok, ikiside imf ci.
Hatta Tayyip Erdogan Kemal Dervis e beraber calisalim diye teklifte bile bulundu.
Kemal Dervis in politikalari = Akp politikalari
3 lu koalisyon en fazla borc aldi, akp imf borclarini birazini ödedi. Okadar fabrika satildi, halen neden sifirlanmadigi cok ilginc. akp hic bosuna bu konuda ozunmesin, bunca fabrika satildi, simdiye borcun sifir olmasi lazimdi.

10. Ergenekon e terör örgütünü ancak YAHUDI medyasi der.
Ergenekon un türk tarihindeki önemini bilmeyen soysuzlar, bilmeden konusmasin.
pkk ile bir gösterilmek isteniyor.
Soruyoru, 30000 kisinin canina sebep olmus bir teror orgutu ile ergenekon un ne alakasi var?
Nerde teror eylemi gerceklestirmisler, kac kisiyi oldurmuslerdir.
Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.04.2008, 14:47   #72
Kadir58
Yasaklı

Alıntı:
çiğdem kaya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
BİLMEDIGIN GIBI OGRENMEYEDE YANASMIYORSUN SENIN ICIN YAPABILECEGIM DAHA FAZLA SEY YOK.
bu sozler senin icin gecerli.

akp hakkinda kotu birsey okurum diye hic baska bilgi edinmek istemiyorsun
Alt 03.04.2008, 14:48   #73
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1320 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: YARGIYA GÜVEN

burası bir gecede 100.000 kişinin öğrtmen olarak atandığı bir ülke...her türlü şey burada normal karşılanmalı diye düşünüyorum artık..
Alt 03.04.2008, 14:48   #74
Kadir58
Yasaklı

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
işte bu kadar bilgisizliğin ta burdan belli akp bi alakası yok onların kendi sattılar özelleştirme idaresi satıyor.
Hadi ya, vay be, ne kadar bilgilisiniz.

Yani demek istiyorunsi, akp nin bir halt ettigi yok, onlar sadece catir catir devletin parasini yiyor. !!!
Alt 03.04.2008, 14:48   #75
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

çiğdem kaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çiğdem kaya Şuan çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.11.2010 22:56

Tecrübe Puanı: 676 çiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOKçiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Kadir58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bu sozler senin icin gecerli.

akp hakkinda kotu birsey okurum diye hic baska bilgi edinmek istemiyorsun
OYLE DIYORSAN OYLE OLSUN CANIM
çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 03.04.2008, 14:54   #76
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1320 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: YARGIYA GÜVEN

Alıntı:
Kadir58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hadi ya, vay be, ne kadar bilgilisiniz.

Yani demek istiyorunsi, akp nin bir halt ettigi yok, onlar sadece catir catir devletin parasini yiyor. !!!
boş keseden yorum yapmak yerine resmi belgelerle konuş ..kim ne kadar yemiş mesela...
Alt 03.04.2008, 15:00   #77
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 676 çiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOKçiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: --->: YARGIYA GÜVEN

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
boş keseden yorum yapmak yerine resmi belgelerle konuş ..kim ne kadar yemiş mesela...
bende sormustum ama cevap gelmedı
Alt 03.04.2008, 15:00   #78
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1073 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
çiğdem kaya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bugun hüzünlüyüm.
Türkıyeme halkıma uzuluyorum.attıgım oyun bırsey ıfade etmemesıne uzuluyorum.Yargıya güvenım kalmadıgı ıcın uzuluyorum.Çogunlugun degıl adaletsız bır azınlıgın sudan bahanelerıne dayanarak tarflıca verılen yargı kararlarına uzuluyorum.Haksızlıga kahroluyorum.Ekonomıyı bekleyen facıaya uzuluyorum.Inanclarımdan dolayı dedelerımın sehıt kanları ıle sulanan vatanımda yabancı muamelesı gormeye kahroluyorum.unıversıteye gırmek ısterken basortusu taktıgım ıcın terorıst gozu ıle bakılmaya uzuluyorum.Yarın bırgun yargıya ısım dustugunde adaletsızce yargılanmaktan korkuyorum.tarafsız sekılde yargılanamamanın endısesı ıle kahroluyorum.Cumhurıyet kuruldugundan berı aynı olayların yasanarak guzel ulkemız ılerlemesının engellenmesınden kahroluyorum.Bır arpa boyu yol alamamaktan keder duyuyorum.Alenı sekılde cetelesmıs azınlıgın ulkemı, yargıyı yonetmesınden kahroluyorum.

Allah hepımıze yardım etsın.
tartışmaya son noktayı istersen çiğdem kaya kardeşim yılmaz özdil abimiz koysun
müsadenle, fikir fikirdir

Yılmaz ÖZDİL yozdil@hurriyet.com.tr

Ne oldum deme...

"ANAYASA Mahkemesi'nin verdiği bu karar, şahsım ve demokrasi adına hayırlı bir karardır... Ekranları başında bu kararı heyecanla bekleyen ve beni bizzat arayarak tebrik eden vatandaşlarımıza, teşekkür ederim."

Kim dedi bunu?

Tayyip Erdoğan.

"Anayasa Mahkemesi'nin bugün aldığı karar, bir hukukçu olarak söylüyorum, çok yerinde bir karar... Sadece Tayyip Erdoğan için değil, milletimiz için de çok olumlu karar."

Bunu diyen?

Bülent Arınç.

"Anayasa Mahkemesi'nin bu kararı, hiç tartışmasız, evrensel hukuk standartlarında bir karardır. Bu çağdaş karar sayesinde, açıkça, düşünce özgürlüğü üzerindeki engeller kaldırıldı diyebiliriz."

Bu?

Zafer Üskül.

"Anayasa Mahkemesi, hem kendi itibarı adına, hem hukuk adına, hem de kamu vicdanı adına çok önemli bir karar verdi. Adaletli bir karar verilmiştir. Aksine bir karar, adalet ilkeleri açısından tartışma yaratabilecek bir karar olurdu."

Bu laflar kimin?

Cemil Çiçek'in.

*

Ne zaman dediler bunları?

19 Temmuz 2001'de.

Aynı Anayasa Mahkemesi, Tayyip Erdoğan'ın siyaset yasağını kaldırdığında!

*

Boşuna demiyor Başbakanımız...

"Hafıza-i beşer nisyan ile maluldür. Geçmişi hep hatırlatın, unutturmayın. Neredeeeen, nereye geldik!"

NOT:

İlhan Selçuk, rahatsızlandı...

Hangi hastaneye kaldırıldı?

"Amerikan" Hastanesi'ne!

İlhan Ağabey'e geçmiş olsun der, bütün ulusalcı Cumhuriyet heyetini en kalbi duygularla tebrik ederim.
Alt 03.04.2008, 15:09   #79
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
tartışmaya son noktayı istersen çiğdem kaya kardeşim yılmaz özdil abimiz koysun
müsadenle, fikir fikirdir

Yılmaz ÖZDİL yozdil@hurriyet.com.tr

Ne oldum deme...

"ANAYASA Mahkemesi'nin verdiği bu karar, şahsım ve demokrasi adına hayırlı bir karardır... Ekranları başında bu kararı heyecanla bekleyen ve beni bizzat arayarak tebrik eden vatandaşlarımıza, teşekkür ederim."

Kim dedi bunu?

Tayyip Erdoğan.

"Anayasa Mahkemesi'nin bugün aldığı karar, bir hukukçu olarak söylüyorum, çok yerinde bir karar... Sadece Tayyip Erdoğan için değil, milletimiz için de çok olumlu karar."

Bunu diyen?

Bülent Arınç.

"Anayasa Mahkemesi'nin bu kararı, hiç tartışmasız, evrensel hukuk standartlarında bir karardır. Bu çağdaş karar sayesinde, açıkça, düşünce özgürlüğü üzerindeki engeller kaldırıldı diyebiliriz."

Bu?

Zafer Üskül.

"Anayasa Mahkemesi, hem kendi itibarı adına, hem hukuk adına, hem de kamu vicdanı adına çok önemli bir karar verdi. Adaletli bir karar verilmiştir. Aksine bir karar, adalet ilkeleri açısından tartışma yaratabilecek bir karar olurdu."

Bu laflar kimin?

Cemil Çiçek'in.

*

Ne zaman dediler bunları?

19 Temmuz 2001'de.

Aynı Anayasa Mahkemesi, Tayyip Erdoğan'ın siyaset yasağını kaldırdığında!

*

Boşuna demiyor Başbakanımız...

"Hafıza-i beşer nisyan ile maluldür. Geçmişi hep hatırlatın, unutturmayın. Neredeeeen, nereye geldik!"

NOT:

İlhan Selçuk, rahatsızlandı...

Hangi hastaneye kaldırıldı?

"Amerikan" Hastanesi'ne!

İlhan Ağabey'e geçmiş olsun der, bütün ulusalcı Cumhuriyet heyetini en kalbi duygularla tebrik ederim.
haklısınız abırcan anayasa mahkemesı o vakıt ısabetlı kararlar vermıs.
Alt 03.04.2008, 15:22   #80
koca_reis
Yeni Yiğido

koca_reis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

koca_reis Şuan koca_reis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.05.2009 15:42

Tecrübe Puanı: 0 koca_reis FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence hepiniz boş konuşuyorsunuz bu ülkede vatandaşı gale alan ne siyesiler nede hukukçular herkes kendisine göre yani kendi çıkarları doğrultusunda bir şeyler yapmaya çalşıyor. şimdi kendimizi kandırmayı bırakalım şuanki hükümeti bizim milletimiz seçmiyor bizim ülkemiz ülke dışından içişlerimeze karışan güçler ülkemizin gidişadını belirliyor bunu hepimiz bilyoruz ama görmek işimize gelmiyor. sizin bu meşhur hükümetiniz seçilmeden önce davosda yaptığı anlaşmalar daha sonra ülke içersin hangi iş adamlarının özel uçaklarıyla dolaştığı vede hangi kanıbozuk medyacının teleyizyonlarına çıktı bana bi söylermisiniz ve şimdi kalmış hukuk dersi vermeye çalışıyorsunuz. bu ülkede daha öncede parti kapatıldı ama o zaman böyle bi gürültü çıkarılmadı nedenmi tabiki menfaatçilerin önlerindeki pastaları alınmak isteniyor o yüzden bu düşüncelerimi onaylamayabilirsiniz ama şunu iyi bilinki devleti var eden milletdir millet olmazsa devlet olmaz ve bizde milletimiz kaybetme aşamasındayız avrupaya heveslenme ATASINI TANIMAYAN İT PEŞİNDE KOŞAR
koca_reis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)