Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > İlçelerimiz ve Köylerimiz (Sivas ilçeler) > Köylerimiz (Sivas Köyleri)
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Köylerimiz (Sivas Köyleri) Bu köşede köyünüzü tanıtabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.04.2008, 00:01   #141
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

Alıntı:
serrrkan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bekir abi kurtlapalıların foruma transfer olmuşun duyduğuma göre
Serkancım şunuda merak ediyorum Sivaslılar Net de onca insanla sohbet ediyorsun neden hiç biri senin Köyünün Forumunu ziyaret etmiyor.?Neden bizim forumları ziyaret etmiyorlar...(Altuntaş Abimiz hariç.) Sivasa bağlı Belde belediyeleri Anketine neden iştirak edilmiyor beldelerimizi tanımak sorunlarını tartışmaktan yararlı ne olabilir.Sizler yoksa bizi köylü falan diye mi dışlıyorsunuz.Sizin yaptığınız birbirinizi ban ban Banlamak Yılın artisini seçmek Yılın dizisin seçmek ben bunları çok yararsız şeyler olarak görüyorum.Bizim yazılarımıza bizim sorunlarımıza kayıtsız kalınıyor.Hangi köyün Hangi Beldenin bir sorunu tartışıldı neden Belde belediyelerin Forum sayfasına girilmiyor bu belde belediyelerin iyisi ve kötüsü tartışılmıyor.Bırakın artık bu banlama işinide birazda sessiz çoğunluğun sesine kulak verin.
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.04.2008, 22:30   #142
abdussvs
Usta Yiğido

abdussvs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abdussvs Şuan abdussvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.04.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 688 abdussvs FAZLA SÖZE GEREK YOKabdussvs FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
bekir abi kurtlapalıların foruma transfer olmuşun duyduğuma göre
Hayır transfer değil arkadaşım Adıslıbekir aynı yörede yetiştiğimiz örfü adeti tamamen bir olan aynı zamanda akrabalık bağları olan iki köyün insanları arasında bağ kurmaya, bizler arasında muhabbetin dostluğun ilerlemesi için çaba gösteren bir büyüğümüz. Bilmem hatırlarmısın eskiden köylerde odalar olurdu, o odalarda ahali toplanıp sohbet eder, akşamlarını doyumsuz geceler geçirmek için otururlar, bir misafir köy dışından gelince o odalarda toplanıp misafir ağırlanırdı. Ve bu odaların bir özelliğide şu idi;
Herkesin odasına gidilmez Herkesin suyu içilmezdi. Ama Belli başlı özü sözü bir olan (yaşayanlara ömür, yaşamayanlara Allah Rahmet eylesin) tabi çoğu rahmetli köy büyüklerinin ise pek misafiri eksik olmazdı. İşte Adıslı Bekir'de bizim özü sözü bir, sohbeti çekilir, öğüdü dinlenir büyüğümüz durumunda. hani derlerya Her Ağacın Dibine Karınca Birikmez diye. herşeyi benim söylemek istediklerimi bu söz benim zannımca anlatmaya kafi gelir. Herkesten bizim hakkımızda iyi düşünenlerden Allah'ım binlerce defa razı olsun. herkese iyi akşamlar diliyorum...

Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum.....

abdussvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.04.2008, 22:39   #143
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1116 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: --->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Serkancım şunuda merak ediyorum Sivaslılar Net de onca insanla sohbet ediyorsun neden hiç biri senin Köyünün Forumunu ziyaret etmiyor.?Neden bizim forumları ziyaret etmiyorlar...(Altuntaş Abimiz hariç.) Sivasa bağlı Belde belediyeleri Anketine neden iştirak edilmiyor beldelerimizi tanımak sorunlarını tartışmaktan yararlı ne olabilir.Sizler yoksa bizi köylü falan diye mi dışlıyorsunuz.Sizin yaptığınız birbirinizi ban ban Banlamak Yılın artisini seçmek Yılın dizisin seçmek ben bunları çok yararsız şeyler olarak görüyorum.Bizim yazılarımıza bizim sorunlarımıza kayıtsız kalınıyor.Hangi köyün Hangi Beldenin bir sorunu tartışıldı neden Belde belediyelerin Forum sayfasına girilmiyor bu belde belediyelerin iyisi ve kötüsü tartışılmıyor.Bırakın artık bu banlama işinide birazda sessiz çoğunluğun sesine kulak verin.
abi ben daha napm konu anasayfadan kayboluyor buluyorum anasayfaya geri getiriorm yarım saat int.dolaşıyorum.derse dönüyorum yani o onların ayıbı haklısın artık bu banlama meselesi sıktı bence.üyelerin daha eğitici forumlara yönelmesi lazım.

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.04.2008, 21:21   #144
bilalfındık
Yasaklı
NO AVATAR

bilalfındık Şuan bilalfındık isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.12.2010 01:37

Tecrübe Puanı: 0 bilalfındık FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

YA KARDEŞİM BU FORUMLARDA SERKANLA BENDEN BAŞKA BEYPINARLI YOKMU NEDEN KAYITSIZ KALIYORSUNUZ
bilalfındık isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.04.2008, 21:24   #145
bilalfındık
Yasaklı
NO AVATAR

TABİ BİZ YAZIYORUZ AMA SERKAN BİZLERE TENEZÜL EDİP DİYALOK KURMUYOR BUNUN SEBEBİNİ ANLAMIŞ DEYİLİM
Alt 05.04.2008, 21:39   #146
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1116 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

abi kalbimi kırıyon vallaha ne demek tenezzül etmiyoruz ayıp ettin valla.interneti kapatırken bazen çıkış yapmıyorum sitede.bazende birilerine anca cevap veriyorum sessiz kalsam tırttı diyecekler abi.
ANLAYACAĞIN
NİZAM-İNTERNET YAPIYORUZ BAZEN.

Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.04.2008, 21:45   #147
bilalfındık
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
abi kalbimi kırıyon vallaha ne demek tenezzül etmiyoruz ayıp ettin valla.interneti kapatırken bazen çıkış yapmıyorum sitede.bazende birilerine anca cevap veriyorum sessiz kalsam tırttı diyecekler abi.
ANLAYACAĞIN
NİZAM-İNTERNET YAPIYORUZ BAZEN.
CANIM SENİN KALBİNİ KIRARMIYIM AMA ZORUMA ĞİDİYOR KOCAMAN KÖY AMA KATILAN YOK SAĞOLSUN ADISLI BEKİR ABDUŞ KARDEŞİMDE OLMASA KİMSE YOK HAKSIZMIYIM BAMLAMAYLA OLMAZ KOÇUM ETKİNLİK GEREK HER KÖYÜN RESİMLERİ VAR BİZİM YOK KOYSANA
Alt 05.04.2008, 22:49   #148
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Standart -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

ABİ VALLA KÖYÜN BİTANE BİLE FOTOĞRAFINI BULAMADIM.

Alt 06.04.2008, 09:35   #149
bilalfındık
Yasaklı
NO AVATAR

herkese hayırlı sabahlar hemşerilerim
Alt 06.04.2008, 11:54   #150
abdussvs
Usta Yiğido

abdussvs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abdussvs Şuan abdussvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.04.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 688 abdussvs FAZLA SÖZE GEREK YOKabdussvs FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bilal Abi Ne yalnızı bizde burdayız boşver sitem etmeyi biz bize yeteriz. Bak bende Kurtlapa sayfasında tekim ama sen adıslıbekir olmaza bende yalnızım...

Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum.....

abdussvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir)