Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.04.2008, 23:52   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 965 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart EMNİYETE 34 YENİ ARAÇ

Emniyet Müdürlüğü'nde görevli personelin maaş ödemeleri karşılığında bir banka tarafından verilen promosyon bedeliyle alınan 34 yeni araç, müdürlüğün hizmetine sunuldu.
Emniyet Müdürü Yahya Bal, müdürlük bahçesinde düzenlenen araç teslim töreninde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu yıl teşkilatlarının daha önceki bankayla olan maaş çekimiyle ilgili anlaşmasının son yılı olduğunu söyledi. Bunu tekrar maaş promosyonu şeklinde ihaleye çıkardıklarını ve Finansbank ile anlaşma yaptıklarını ifade etti.
Bu imkanla ihtiyaçlarına göre belirledikleri değişik türde 34 yeni araç aldıklarını ifade eden Bal, bunun bir nevi Sivas Emniyet Müdür lüğü personelinin Sivas emniyet teşkilatına bağışı olduğunu belirtti.
Bal, araçlarla kazasız hiz met verilmesi ve hayırlı olması dileğinde bulundu. Daha sonra, araçların hizmete girmesi dolayısıyla kurban kesildi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2008, 15:53   #2
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4570 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart -->: EMNİYETE 34 YENİ ARAÇ

İsim:  polslogo2.jpg
Görüntüleme: 188
Büyüklük:  37,8 KB (Kilobyte)

Bir özel banka tarafından polislerimizin maaşlarını alma karşılığında Sivas emniyet teşkilatına 34 arac alnımış olması bizleri fazlasıyla sevindirmiştir demekki bankaların geliri müthiş çok yüksek paralar kazanıyorlarmış 34 aracı bir hamlade aldıklarına göre gerisini siz düşünün sivasımıza ve emniyet müdürlüğümüze hayırlı uğurlu olmasıı allahtan niyaz ederim
Alt 08.04.2008, 19:25   #3
abdussvs
Usta Yiğido

abdussvs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abdussvs Şuan abdussvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.04.2012 13:47

Tecrübe Puanı: 717 abdussvs FAZLA SÖZE GEREK YOKabdussvs FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: EMNİYETE 34 YENİ ARAÇ

Sivasımızın hizmetlerinde ve güvenliğinde kullanılacak bu araçlar Sivas'a ve Emniyet Müdürlüğüne hayırlı olsun. Allah'ım kaza bela vermesin...

Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum.....

abdussvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.04.2008, 00:26   #4
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Emniyetin yeni araçları hayırlı olsun. Polis teşkilatımıza başarılar dilerim. ülkemiz de huzurun güvencesi onlar...
Şimdi Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme babında aklıma bir hinlik geldi. Araçların hizmete girmesi dolayısıyla kurban kesilmiş, olacak işmi bu yahu, başsavcı duymasın Sivas Emniyet müdürlüğüne kapatma davası açabilir.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.04.2008, 22:50   #5
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.02.2026 01:19

Tecrübe Puanı: 959 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: EMNİYETE 34 YENİ ARAÇ

Emniyet teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin İnşaAllah!
Alt 10.04.2008, 12:06   #6
tarim58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

tarim58 Şuan tarim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.07.2008 11:44

Tecrübe Puanı: 0 tarim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

emniyet teşkilatımızın araçları hayırlı olsun.kazasız belasız kullanmalarını diliyorum
tarim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)