|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yeni Yiğido
![]() elifberre Şuan
![]() Son Aktivite: 26.04.2008 12:06
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Dur gardas! Bir selam ver gec, dostuna
Yabanci degilsin, bizim eldensin Endamin gururun bize benziyor Yigidin harman oldugu yerdensin Sivaslisin gardas tanidim seni Neredensin soyle gardas ilceni? Bilirim ben Sivasimdan goceni Gardas, sen Sivasin neresindensin? Demirim, celigim sana emanet Yigitlik var serde , etmezsin minnet ualiskan, hatirnaz, hem dost hem de mert Gardas, Divriginin neresindensin? Gokpinarin berrak suyundan misin? Selcuklarin asil soyundan misin? Yoksa uc beldenin birinden misin? Gardas, sen Gurunun neresindensin? Namin duyurmussun dunya alemde Balikli cermigin tibbin dilinde Garabas gur sesli, yayla yolunda Gardas, sen Kangalin neresindensin? Kosedagi kanat gerer ustune Yigit gardas, mert davranin dostuna Sahip cikan hemsehrine, nesline Gardas, SUsEHRinin neresindensin? Kosedag yaylasinin zirvesinden mi? Poturge golunun cevresinden mi? Kizilirmagimin cehresinden mi? Gardas, sen Zaranin neresindensin? Asil soylu, guzel huylu hemsehrim Buyuk golden su icmise benziyon Sivasima gonul verin yurekten Gardas, sen Hafigin neresindensin? Kelkit vadisinin guzel yerinden Sessiz durup yukselirsin derinden Kosedagin yigit bekcilerinden Gardas, Koyulhisarin neresindensin? Gonul gozu ile dunyayi goren insanliga ornek olan, yon veren Asik Veyselimin dogdugu yerden Gardas, sarkislanin neresindensin? Pir Sultan Abdalin Banazindan mi? Acilarla dolu ayvazindan mi? Kabayelinden mi, poyrazindan mi? Gardas, Yildizelinin neresindensin? Gur sesiyle yukseklerden haykiran Sarilirsin Sivasina dogrudan issizlikten goctun sen de yurdundan Gardas, imranlinin neresindensin? Hosgeldin hemsehrim, dost kervanina SUsEHRiyi, Zarayi aldin yanina Gogsum kabariyor guzel adina Gardas, Akincilarin neresindensin? Yeni girdin, ilce olup araya El attik, seni de kattik halaya Sen de cikan Kosedaga, Yaylaya Gardas, Golovanin neresindensin? ictiniz mi gardas, tecer suyundan? Karabas koyunun Kangal soyundan Merkezime yakin cevre koyumden Gardas, sen Ulasin neresindensin? Ata sporumu yasatan sensin Kisbet giyip perdah atanim sensin Can hemsehrimizsin, sen de bizdensin Gardas, Dogansarin neresindensin? Uzunyayla siper olmus bagrina siirler yazilmis senin ugruna Hosgelmissin sen de dost kervanina Gardas, Altinyaylanin neresindensin? Baba vatanimsin, benim ilcemsin Gonlumde taht kuran gulsun, ciceksin Seni sevenleri candan seversin? Gardas, Gemeregin neresindensin? Yigitler diyari aslan ilinden Dostlarin soyundan, asik dilinden Badelerle dolu pirler elinden Gardas, sen Sivasin neresindensin? saygılar
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1034
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kösedağ yaylasının zirvesinden mi?
Tödürge gölünün çevresinden mi? Kızılırmağımın çehresinden mi? Gardaş, sen Zaranın neresindensin? GARDAŞ BEN ZARANIN GÜHERTAŞ KÖYÜNDENİM.. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 764
![]() |
![]() Asil soylu, guzel huylu hemsehrim
Buyuk golden su icmise benziyon Sivasima gonul verin yurekten Gardas, sen Hafigin neresindensin? Yigitler diyari aslan ilinden Dostlarin soyundan, asik dilinden Badelerle dolu pirler elinden Gardas, sen Sivasin neresindensin?
![]() |
![]() |
#4 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Namin duyurmussun dunya alemde
Balikli cermigin tibbin dilinde Garabas gur sesli, yayla yolunda Gardas, sen Kangalin neresindensin? Gardaş Ben Kangalın Yaylacık Köyündenim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdussvs Şuan
![]() Son Aktivite: 16.04.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 689
![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sivaslisin gardas tanidim seni Neredensin soyle gardas ilceni? Bilirim ben Sivasimdan goceni Gardas, sen Sivasin neresindensin? Adıs diyarının hemen yanından Gılavan Dağının dizin dibinden İpekyolu seyrinin hemen içinden Güzellik misali Gurtlapadanım...
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 764
![]() |
![]()
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|