|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Adamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alır
arabaya.... adam arka tarafa biner.....şöför... - eee hemşerim kimsin nereye gidersin...der....yolcu - ben Azrailim..canını almaya geldim der...... şöför alaycı bir tavırla - sen mi Azrailsin der..yaw senin gibi Azrail olurmu hiç der.... yolcu sakin bir tavırla sen daha önce Azrail gördünmüde tarif ediyorsun der... ve ekler yolcu.... - inanmadın bana öylemi der....şöför - inanmadım tabii der......yolcu - o zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın der..... gerçekten de adamın dediği gibi şöför 200 metre ilerde bir yolcu daha alır.. ama yolcu ön tarafa oturur...olaylar bundan sonra daha da > enteresanlaşır..... şöför yanındakine... - ee sen klimsin nereye gidersin der....öndeki - abi ben merkezde biryerde indirirsen çok sevinirim adım felanca der......şöför - yaw şu arkadaki adam bana Azrailim diyo görüyonmu şu herifi hem iyilik ediyoz hemde dalga geçiyor der.... öndeki arkaya bakar ama kimse yoktur....öndeki - abi arkada kimse yokki..... şöför hışımla arkaya bakar ve - körmüsün be adam arkada oturuyorya der..... öndeki arkaya bir daha bakar ve - abi senin kafan iyimi yoksa dalga mı geçiyorsun der...bu sefer arkadaki söze girer.... - gördünmü der öndeki beni ne duyabilir nede görebilir der şöföre. şöför bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atar....arkadaki şöföre... - hadi der arabayı kenara çek 2 rekat namaz kıl canını alacam der..... şöför ağlamaklı çaresiz bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner arabadan..... sonra.... sonra ne olmuş biliyormusunuz????? adamlar arabayı aldığı gibi kaçmışlar...) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 830
![]() ![]() ![]() |
![]() Daha önce okumuştum bu yazıyı. O zaman da söyledim,
gülüyoruz ama aslında ağlanacak bir durum. Dini bilgi yetersizliği nelere sebep oluyor.
![]() |
#4 |
Yasaklı
*TUĞBA* Şuan
![]() Son Aktivite: 10.10.2009 18:20
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() adamlar arabayı aldığı gibi kaçmışlar...) :
|
![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58memo Şuan
![]() Son Aktivite: 30.01.2014 19:31
Tecrübe Puanı: 860
![]() |
![]() Hehe bunu ben gecen duymustum. Söföre nediye bilirimki, Azrail insan deil melekdir, buna inanmasi cok komik bisi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1105
![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |