Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
GENÇ: "AK PARTİLİLER, BENİ LİNÇ ETMEK İSTEDİ" - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.04.2008, 12:11   #1
58memo
Usta Yiğido

58memo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58memo Şuan 58memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.01.2014 19:31

Tecrübe Puanı: 910 58memo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart GENÇ: "AK PARTİLİLER, BENİ LİNÇ ETMEK İSTEDİ"

GENÇ: "AK PARTİLİLER, BENİ LİNÇ ETMEK İSTEDİ"

(A.A) - Bağımsız Tunceli Milletvekili Kamer Genç, AK Parti'li milletvekillerinin dün TBMM Genel Kurulunda kendisini linç etmek istediklerini iddia ederek, "Bugün yaşıyorsam, CHP'li ve MHP'li dostlarımın etrafımda etten duvar örmesinden dolayıdır" dedi.
58memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2008, 12:17   #2
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 950 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: GENÇ: "AK PARTİLİLER, BENİ LİNÇ ETMEK İSTEDİ"

Ya şu adama acayip uyuz oluyorum hee.Keşkede etselermiş.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2008, 12:18   #3
58memo
Usta Yiğido

58memo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58memo Şuan 58memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.01.2014 19:31

Tecrübe Puanı: 910 58memo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Keske az pataklasaydilar.

Dua etsin, Duvar etrafinda duvar örmüsler.
58memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2008, 12:29   #4
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick

arkadaşlar hem demokratız diye bağırıyorsunuz hemde mecliste bile konuşan birine tahamül edemiyorsunuz.ya hekes sevmediğini dövse,vursa ooo dünyada adam kalmaz.benim mecliste çok sevmediğim var ama onları öldürmeyi veya dövmeyi hiç düşünmedim.kamer genci bende sevmem ama o adamı hemde bağımsız olarak seçip yüce meclise göndermişler kamer gence değil onu oraya gönderen seçmenede mi saygınız yok.
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2008, 12:34   #5
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Kamer Genç sivri dilli olabilir,ama AKP'lilerin yaptığıda doğru bir şey değil. Demokrasiye inanan, benimseyen bir parti mensubu vekiller böyle yapmamalı.Bu biraz"Yeri geldiğinde İneceksin,Bineceksin" demokrasisi olmuş. Demokrasilerde şiddet olmaz, fikire fikirle cevap verilir. Fikirleri hoşunuza gitmeyebilir, söz hakkı almış konuşuyor, ya ciddiye almayacaksınız ya dinleyeceksiniz yada çıkıp iddialarına cevap vereceksiniz. Bir kişiye 20 kişi çıkıp linç etmeye kalkmak vahşice ve insafsızca bir saldırıdır. Orası kavga yeri değildir. CHP- MHP milletvekilleri ve Muhsin Yazıcıoğlu olmasa daha üzücü sonuçlarda yaşanabilirdi.Yİne onlar kaçırmış başka yere götürmüşler. Bu yaşanan olaylardan dolayı kınıyorum.
Alt 19.04.2008, 12:46   #6
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57

Tecrübe Puanı: 880 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI

Üzücü bir olay. Bizi temsil edenlerin böyle davranışlarını kınıyorum ama elden gelen birşey yok. Benzer olaylar zaman zaman yaşanıyor.

Bu haberi başka kaynaktan da okudum. Kamer Genç'in ifadesinde şöyle sözler yer alıyor:

''Bana saldırmadan önce meclis tv yayını kesti. Bu özellikle yapılan bir şeydi. Delilleri ortadan kaldırmak için. Beni gerçekten öldüreceklerdi şayet diğer vekiller korumasaydı. Zaten bu adamı susturmalıyız diye etrafta söylüyorlarmış. Bunu planlı yaptılar.''

Koskoca Kamer Genç, vallahi çok komik. Beni bugün de güldürebildi ya. Helal olsun ona.

Bir de can güvenliğim yok diye duyuruda bulunmuş.
Sayın Kamer Genç, seni öldürmek isteseler emin ol yeri meclis olmaz.

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2008, 13:16   #7
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Adam dövücü...

YILLARCA parlamento muhabirliği yapmış birisi olarak adam dövücüleri yakından tanımışımdır.

Meclis’in adam dövücülerinin en büyük özellikleri, hiçbir zaman kürsüye çıkmamış ve konuşmamış olmalarıdır, bu nedenle adam döverler.

Bu, düğünlerde şarkı ya da şiir patlatamayan Türk erkeklerinin tabanca patlatması gibi bir şeydir.

Gerektiğinde konuşmaları gerektiğini bilirler, ağızları ile konuşamadıkları için yumruklarını konuştururlar adam dövücüler.

Ben onları tanırım.

*

(Bu yazıyı dün TBMM’de iktidarın adam dövücüleri tarafından dövülen Kamer Genç için yazıyorum. O tek başına muhalefet boşluğunu dolduran ve muhalefet partilerinden de daha iyi muhalefet yapan birisidir. İktidarı eleştirip sonra onlarla birlikte oy kullanan, resepsiyonlarına-sofralarına koşup oturan, kaypak ve ikiyüzlü birisi değildir. Bu yüzden canını zor kurtarmıştır adam dövücülerin elinden.)

*

Dönüyorum adam dövücülere:

Adam dövücülerin adam dövme işleri, memleketin durumuyla ters orantılıdır. Memleketin durumu bozuldukça adam dövücülerin durumu düzelir.

Çünkü laf bitmiştir.

Başbakanlar, bakanlar, iktidardakiler laf bulamadıklarında, işte o zaman adam dövücü yerinden kalkar.

İki elini yumruk yapıp, sancak ipi çekme pozisyonunda hızlandırarak ilerler.

Önünde oluşan barikatı aşmak için ise, sağ ayağını kaldırıp en yakın üyenin boynuna koyduktan sonra, sol ayağını da diğer en yakın üyenin boynuna yerleştirir. Ki bu parti grubu nereye giderse sırtlarında oraya gitme olanağı sağlar onlara.

Bir diğer pozisyon:

Adam dövücü ters dönerek domalır.

Sağ-sol kalça darbeleri ile barikatı aşıp dövülecek kişinin önüne kadar ilerler.

Burada yanlış yön tayini ile divan kátibinin önüne gidip durma yanlış anlaşılacağından, alttan bakarak hedef kontrolü önemli bir noktadır.

(.......)

Ne bileyim ben?..

Son tespit; bir iktidarın milletvekilleri Meclis’te adam dövmeye başladıklarında...

O iktidar bitmiştir.

Bu kadar...

Bekir Coşkun/ Hürriyet
Alt 19.04.2008, 15:22   #8
tayfun5834
Yeni Yiğido

tayfun5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tayfun5834 Şuan tayfun5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.05.2008 10:02

Tecrübe Puanı: 684 tayfun5834 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kamer gençte tek başına ne kadar donkişotluk yapacakki. tamamen gündemden düşmemek için saldırıyor. bunlar böyle işte biri etrafa sataşır, biri parti kurar bunlar iktidarda iken bu ülkeye ne hayırları olduki tek başlarına muhalefetken ne hayırları ola. birileri böyle sataşıp yıkıcılık yapanlara dur demeli.

NUS İLE USLANMAYANI ETMELİ TEKTİR, TEKTİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR.
...SEVMEYİ SEVDİM
SORAN OLMADI NEYİ SEVDİĞİMİ
...OYSA BEN...........
tayfun5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2008, 15:25   #9
çılgın-sedat
Tecrübeli Yiğido

çılgın-sedat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çılgın-sedat Şuan çılgın-sedat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.04.2015 00:49

Tecrübe Puanı: 786 çılgın-sedat FAZLA SÖZE GEREK YOKçılgın-sedat FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: GENÇ: "AK PARTİLİLER, BENİ LİNÇ ETMEK İSTEDİ"

u** sen önce konuşduklarına dikkat et sonrada çıkıb AKPliler beni linç. etmek istedi diye öt

88/2 güneydoğunun zalim komandosu
çılgın-sedat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2008, 15:31   #10
WåñTêd_øØ7
Usta Yiğido

WåñTêd_øØ7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

WåñTêd_øØ7 Şuan WåñTêd_øØ7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Tournaments Won: 2

Tecrübe Puanı: 825 WåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

adamlar once uyardı sonra susmadı sonrada uste cıkmaya kalkısıo lınc etmeye kalktılar dıe susmazsan öle olur ıste

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)