|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58memo Şuan
Son Aktivite: 30.01.2014 19:31
Tecrübe Puanı: 910
![]() |
GENÇ: "AK PARTİLİLER, BENİ LİNÇ ETMEK İSTEDİ"
(A.A) - Bağımsız Tunceli Milletvekili Kamer Genç, AK Parti'li milletvekillerinin dün TBMM Genel Kurulunda kendisini linç etmek istediklerini iddia ederek, "Bugün yaşıyorsam, CHP'li ve MHP'li dostlarımın etrafımda etten duvar örmesinden dolayıdır" dedi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 950
![]() ![]() ![]() |
Ya şu adama acayip uyuz oluyorum hee.Keşkede etselermiş.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58memo Şuan
Son Aktivite: 30.01.2014 19:31
Tecrübe Puanı: 910
![]() |
Keske az pataklasaydilar.
Dua etsin, Duvar etrafinda duvar örmüsler. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar hem demokratız diye bağırıyorsunuz hemde mecliste bile konuşan birine tahamül edemiyorsunuz.ya hekes sevmediğini dövse,vursa ooo dünyada adam kalmaz.benim mecliste çok sevmediğim var ama onları öldürmeyi veya dövmeyi hiç düşünmedim.kamer genci bende sevmem ama o adamı hemde bağımsız olarak seçip yüce meclise göndermişler kamer gence değil onu oraya gönderen seçmenede mi saygınız yok.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kamer Genç sivri dilli olabilir,ama AKP'lilerin yaptığıda doğru bir şey değil. Demokrasiye inanan, benimseyen bir parti mensubu vekiller böyle yapmamalı.Bu biraz"Yeri geldiğinde İneceksin,Bineceksin" demokrasisi olmuş. Demokrasilerde şiddet olmaz, fikire fikirle cevap verilir. Fikirleri hoşunuza gitmeyebilir, söz hakkı almış konuşuyor, ya ciddiye almayacaksınız ya dinleyeceksiniz yada çıkıp iddialarına cevap vereceksiniz. Bir kişiye 20 kişi çıkıp linç etmeye kalkmak vahşice ve insafsızca bir saldırıdır. Orası kavga yeri değildir. CHP- MHP milletvekilleri ve Muhsin Yazıcıoğlu olmasa daha üzücü sonuçlarda yaşanabilirdi.Yİne onlar kaçırmış başka yere götürmüşler. Bu yaşanan olaylardan dolayı kınıyorum.
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 880
![]() ![]() ![]() |
Üzücü bir olay. Bizi temsil edenlerin böyle davranışlarını kınıyorum ama elden gelen birşey yok. Benzer olaylar zaman zaman yaşanıyor.
Bu haberi başka kaynaktan da okudum. Kamer Genç'in ifadesinde şöyle sözler yer alıyor: ''Bana saldırmadan önce meclis tv yayını kesti. Bu özellikle yapılan bir şeydi. Delilleri ortadan kaldırmak için. Beni gerçekten öldüreceklerdi şayet diğer vekiller korumasaydı. Zaten bu adamı susturmalıyız diye etrafta söylüyorlarmış. Bunu planlı yaptılar.'' ![]() Koskoca Kamer Genç, vallahi çok komik. Beni bugün de güldürebildi ya. Helal olsun ona. Bir de can güvenliğim yok diye duyuruda bulunmuş. Sayın Kamer Genç, seni öldürmek isteseler emin ol yeri meclis olmaz.
|
|
|
#7 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adam dövücü...
YILLARCA parlamento muhabirliği yapmış birisi olarak adam dövücüleri yakından tanımışımdır. Meclis’in adam dövücülerinin en büyük özellikleri, hiçbir zaman kürsüye çıkmamış ve konuşmamış olmalarıdır, bu nedenle adam döverler. Bu, düğünlerde şarkı ya da şiir patlatamayan Türk erkeklerinin tabanca patlatması gibi bir şeydir. Gerektiğinde konuşmaları gerektiğini bilirler, ağızları ile konuşamadıkları için yumruklarını konuştururlar adam dövücüler. Ben onları tanırım. * (Bu yazıyı dün TBMM’de iktidarın adam dövücüleri tarafından dövülen Kamer Genç için yazıyorum. O tek başına muhalefet boşluğunu dolduran ve muhalefet partilerinden de daha iyi muhalefet yapan birisidir. İktidarı eleştirip sonra onlarla birlikte oy kullanan, resepsiyonlarına-sofralarına koşup oturan, kaypak ve ikiyüzlü birisi değildir. Bu yüzden canını zor kurtarmıştır adam dövücülerin elinden.) * Dönüyorum adam dövücülere: Adam dövücülerin adam dövme işleri, memleketin durumuyla ters orantılıdır. Memleketin durumu bozuldukça adam dövücülerin durumu düzelir. Çünkü laf bitmiştir. Başbakanlar, bakanlar, iktidardakiler laf bulamadıklarında, işte o zaman adam dövücü yerinden kalkar. İki elini yumruk yapıp, sancak ipi çekme pozisyonunda hızlandırarak ilerler. Önünde oluşan barikatı aşmak için ise, sağ ayağını kaldırıp en yakın üyenin boynuna koyduktan sonra, sol ayağını da diğer en yakın üyenin boynuna yerleştirir. Ki bu parti grubu nereye giderse sırtlarında oraya gitme olanağı sağlar onlara. Bir diğer pozisyon: Adam dövücü ters dönerek domalır. Sağ-sol kalça darbeleri ile barikatı aşıp dövülecek kişinin önüne kadar ilerler. Burada yanlış yön tayini ile divan kátibinin önüne gidip durma yanlış anlaşılacağından, alttan bakarak hedef kontrolü önemli bir noktadır. (.......) Ne bileyim ben?.. Son tespit; bir iktidarın milletvekilleri Meclis’te adam dövmeye başladıklarında... O iktidar bitmiştir. Bu kadar... Bekir Coşkun/ Hürriyet
|
|
|
#8 |
|
Yeni Yiğido
![]() tayfun5834 Şuan
Son Aktivite: 23.05.2008 10:02
Tecrübe Puanı: 684
![]() |
kamer gençte tek başına ne kadar donkişotluk yapacakki. tamamen gündemden düşmemek için saldırıyor. bunlar böyle işte biri etrafa sataşır, biri parti kurar bunlar iktidarda iken bu ülkeye ne hayırları olduki tek başlarına muhalefetken ne hayırları ola. birileri böyle sataşıp yıkıcılık yapanlara dur demeli.
NUS İLE USLANMAYANI ETMELİ TEKTİR, TEKTİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR.
|
|
|
#9 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çılgın-sedat Şuan
Son Aktivite: 25.04.2015 00:49
Tecrübe Puanı: 786
![]() ![]() |
u** sen önce konuşduklarına dikkat et sonrada çıkıb AKPliler beni linç. etmek istedi diye öt
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 825
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adamlar once uyardı sonra susmadı sonrada uste cıkmaya kalkısıo lınc etmeye kalktılar dıe susmazsan öle olur ıste
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|