Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
SUŞEHRİ-Kozçukur - Sayfa 11 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > İlçelerimiz ve Köylerimiz (Sivas ilçeler) > İlçelerimiz > Suşehri
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Suşehri Suşehri İlçesi ve Köyleri

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.04.2008, 22:52   #101
green_21
Yeni Yiğido

green_21 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

green_21 Şuan green_21 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.05.2008 13:44

Tecrübe Puanı: 0 green_21 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: SUŞEHRİ-Kozçukur

şiii siteyi kim yapacak bilmiyorum am site muhtarı ben olucam ona göre yücel abi ve enşiteme duyrulur ben askerden geldim artıkın özgürüm derneklede ben konusurum isterseniz_?____!!!!!
bu arada eger siz yapacaksanız sitenin yıllık parasınada yardım ederim büyük ölçüde ...
yaa fatih sen nerdeydin hala oğlu unuttum ben :/
green_21 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.04.2008, 23:14   #102
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick

kozçukurköylü hemşerilerime saygılar selamlar...................... .............
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2008, 22:45   #103
dinakaki
Yeni Yiğido

dinakaki - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

dinakaki Şuan dinakaki isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.04.2009 23:13

Tecrübe Puanı: 0 dinakaki FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

selamlar herkese
kusura bakmayın sınavlar vardı bi süre ara vermek zorunda kaldık ee nasılsınız
dinakaki isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2008, 22:47   #104
dinakaki
Yeni Yiğido

dinakaki - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

dinakaki Şuan dinakaki isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.04.2009 23:13

Tecrübe Puanı: 0 dinakaki FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

urfadayım bizde burda bi nevi asker sayılırız pkk sempatizanı sehirde dağdakinden daha cok o ********lerle uğrasıyoruz işte
dinakaki isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2008, 23:19   #105
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1146 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

Alıntı:
dinakaki Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
urfadayım bizde burda bi nevi asker sayılırız pkk sempatizanı sehirde dağdakinden daha cok o ********lerle uğrasıyoruz işte
Allah yar ve yardımcınız olsun!!!!!!!!!!!!!!!!

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2008, 23:49   #106
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
dinakaki Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yeğenim Urfayı çok iyi bilirim 1981 ve 1982 yıllarında Gap pırojesi Tünel inşaatı Orta Ağız Şantiyesinde Akpınar A.Ş nin ambar müdürlüğünü yapıyordum.Urfanın içinde Kapaklı Pasajının üstünde Kapaklı Otelin de kalıyordum.Urfa gerçekten gezilmesi Görülmesi gereken bir İlimiz.
Alt 28.04.2008, 19:45   #107
aspasya58
Yiğido

aspasya58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aspasya58 Şuan aspasya58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.11.2009 11:37

Tecrübe Puanı: 672 aspasya58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Frage --->: SUŞEHRİ-Kozçukur

bizim köyün soyağacı çalışması yapılabilirmi????bu konuda bilgisi olan varmı?
çok kişiden çok ayrı fikirler çıkıyor ama hangisi doğru bilmiyorum...
bu arada ablanıza dua edin yeni bi işe başladı
Alt 28.04.2008, 23:59   #108
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
aspasya58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bizim köyün soyağacı çalışması yapılabilirmi????bu konuda bilgisi olan varmı?
çok kişiden çok ayrı fikirler çıkıyor ama hangisi doğru bilmiyorum...
bu arada ablanıza dua edin yeni bi işe başladı
Peki kardeşim Yamtar abin yeni işinde başarılar ve bol kazançlar diler..................
Alt 29.04.2008, 21:14   #109
yuceltunc
Yiğido

yuceltunc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yuceltunc Şuan yuceltunc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2009 14:00

Tecrübe Puanı: 667 yuceltunc FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaslar kusura bakmayin is yogunlugundan konusamadik.[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] yakinda hizmetinizde.Bana site icin resim yollamak icin email;tahatunc58@hotmail.com ya da bu siteye atabilirler.
yuceltunc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2008, 21:19   #110
yuceltunc
Yiğido

yuceltunc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yuceltunc Şuan yuceltunc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2009 14:00

Tecrübe Puanı: 667 yuceltunc FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Resim konusunda sikinti yasiyoruz.Bu konuya daha fazla ozen gostermenizi istiyoruz.Koyle alakali fazla videomuzda yok.Site acildiginda da siteye gonderin.
yuceltunc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)