Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 29.04.2008, 15:43   #31
nurullah şahin
Yeni Yiğido

nurullah şahin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nurullah şahin Şuan nurullah şahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.05.2008 07:39

Tecrübe Puanı: 0 nurullah şahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Türk Bayrağını Çiğnediler!!!

“AMACIMIZ”

1. “Amacımız karanlığı aydınlığa çıkarmak, bilinmeyeni bilinir hale getirmek”.(TYİ )

2. “Yıkanlar çok, yapanlar az. Öyleyse yapanlar geceyi gündüze katmalıdır ki yapılan tahripler günü gününe tamir olsun”.(PYMO)

3. “Yürü hala ne diye oyunda oynaştasın Fatih‘in İstanbul ‘u Fethettiği yaştasın”.
(Yeniçeri Ocağı )
nurullah şahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2008, 15:56   #32
nurullah şahin
Yeni Yiğido

nurullah şahin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nurullah şahin Şuan nurullah şahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.05.2008 07:39

Tecrübe Puanı: 0 nurullah şahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kimisi çiğner kimisi haritayı böler hepsi aynı düşman belli

Hürriyet'ten skandal harita!
Hürriyet dün öyle bir skandala imza attı ki... Dikkatli gözler yakaladığında inanamadı. Bakın Türk haritası ne halde?
Yayıncılıkta hata olabilir ama buna hata demek pek mümkün değil... 'Skandal' tanımı daha çok oturuyor. Hele de Hürriyet gibi bir kurum söz konusu olunca...

Hürriyet gazetesi salı günleri spor eki veriyor. 08.04.2008 tarihinde yani dün bu eki eline alanlar gözlerine inanamadı.

Spok ekinin Avrupa sayfasında bir harita kullanılmıştı. Harita Avrupa ülkelerini bayrakları ile gösteriyordu.
Türkiye bölümü nasıldı dersiniz?
Tıpkı Türkiye'ye bölünmüş gösteren o meşhur haritalar gibi... Türkiye'nin güneydoğusu uçurulmuş, ortaya bakın nasıl bir Türkiye çıkmış...

______________________________ __________
Ya SEV Ya TERK Et
“BEN TÜRK’ÜM”

“BEN” ORTA ASYADAN TÜREYEN, ANADOLUDA BÜYÜYEN, AVRUPA İÇLERİNE YÜRÜYEN, “TÜRK’ÜM”.

“BEN” DAĞLARDA GEMİ GEZDİREN, TAŞLARA DESTANLAR KAZDIRAN, TARİHİ BAŞTAN YAZDIRAN, “TÜRK’ÜM”.

“BEN” ADALETE VE MERTLİĞE ÖRNEKLER VEREN, ÖLÜM KALIM SAVAŞINA GÜLEREK GİDEN, “TÜRK’ÜM”.

“BEN” SANCAKLARA, TUĞLARA BAŞ EĞDİREN, BEYLERE, PAŞALARA HİLAL GİYDİREN, KILIÇINI ÜÇ KITADA GEZDİREN, “TÜRK’ÜM”.

“BEN” ATİLLA’YI, YAVUZ’U, FATİH’İ YETİŞTİREN, DÜŞMANA DÜNYASINI DAR EDEN “TÜRK’ÜM”.

“BEN TÜRK’ÜM
“BEN TÜRK’ÜM”

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

nurullah_sahin34@hotmail.com
nurullah şahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2008, 15:57   #33
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57

Tecrübe Puanı: 844 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI

Suç kimde kardeş, sorarım.

1 Ermeni için sokaklara dökülen, Hepimiz Ermeniyiz diye yırtınıp bunları pohpohlayan içimizdeki nankör tayfada değil mi!

Erovizyon şarkı yarışmasında en yüksek puanları bunlara yollayan şakşakçılarda değil mi!

Şimdi Hepimiz Türk'üz diye sokağa dökülme zamanı değil miydi?

Biz zaten Türk'üz de. O Türk olmayıp öncelikli Ermeni olanlara lafım.

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2008, 16:08   #34
Veli Bircan
Yiğido

Veli Bircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veli Bircan Şuan Veli Bircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.11.2011 00:28

Tecrübe Puanı: 699 Veli Bircan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sayın site yöneticileri silmiyeceğinizi bilsem acayip bi küfür etcem..küfürden başka şuan aklıma başka bi yorum gelmiyor
Veli Bircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2008, 16:57   #35
58divrigi
Yiğido

58divrigi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58divrigi Şuan 58divrigi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.05.2008 07:39

Tecrübe Puanı: 663 58divrigi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu insanları gerçi bunlara insanda denmez ya direk yakmak lazımmmmmmmmmmmmmmmmm utanç verici tek kelimeyle.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...])
58divrigi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2008, 17:02   #36
Engin58
Yasaklı
NO AVATAR

Engin58 Şuan Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.01.2010 11:34

Tecrübe Puanı: 0 Engin58 COK SEVILEN BIR KISIEngin58 COK SEVILEN BIR KISIEngin58 COK SEVILEN BIR KISIEngin58 COK SEVILEN BIR KISI

[color="Blue"]BUNLARIN ZATEN SOYU SOPU BOZUK KANSIZLAR BUNLAR SUNU BILSINLERKI TÜRK BAYRAGINI CIGNEMELERININ BIR GÜN MUTLAKA VE MUTLAKA[HESABINI AGIR ÖDEYECEKLERDIR BUNLAR ÜC BES TANE SOYSUZ CAKALLAR DIYORUM.SAYGILARIMLA .YA SEV YA TERK ET HAKIDIR HAKKA TAPAN MILLETIMIN ISTIKLAL /COLOR]
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)