|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Sivas Şirketleri, Sivas Firmaları Sivas' taki Şirketler, Sivasli Şirketler, Sivasli Firmalar |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() doganay Şuan
Son Aktivite: 04.04.2015 00:52
Tecrübe Puanı: 699
![]() |
Merhaba arkadaşlar;
Sıvas için yatırımyapan iş adamlarına, buna bağlı olarak gönülden destek vermeye çalışan SIVASlılara ve SİVAS sevdalılarına gönülden teşekkürler. Bizler buradan gönülden destek vermeye çalışıyoruz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu sitenin başka bir formunda yapılanlarla ilgili olarak hoş olmayan yorum oldu ve sonucunda arkadaşlarımızın tepkileri oldu. Benim bu konunun üzerine bazı fikirlerim olacak. Bu fikirlerimi tartışmaya açmayı düşünüyorum. Sizinde yorumlarınızı ve fikirlerinizi almak istiyorum. Bizler, forum katılımcı arkadaşlar, SİVAS sevdalısı olarak SİVAS için elimizden geleni ve gönlümüzden olanı yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda da burada bir sinerji oluşturduk. Bunu sanal alemin dışında gerçekçi bir oluşuma geçirmemiz gerekiyor. Bu konuda yapacaklarımızın basında ama, ekonomik olarak gücümüz varsa bir şeyler yapmak, yoksa da ekonomik gücü olan insanlara destek vermektir. Amaç SİVAS halkının kazanmasıdır. Ben BURSA dan elimden geldiğince her tür desği yapmayya tecrübelerimi ve fikirlerimi sunmaya hazırım. Sanayide birleşecekher tür arkadaşa gerekli yardımı sağlamaya hazırım. Bizlerin artık, sanal alemdeki platformdan çıkıp, gerçekçi paltformu oluşturma zamanımız gelmiştir. Yorumlarınızı bekliyorum Böyle bir gerçekçi oluşuma var mısınız? Saygılarımla |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|