![]() |
#1 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas iline 75 km, Ulaş ilçesine 38 km uzaklıktadır.
Köyde, [İlk öğretim var ama öğrenci olmadığında kapalıdır Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol [toprak]] olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.Elektrik ve telefonlar genelikle kesiktir.Bu alada devlet erkanı zayıf çalısiyor?
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Yiğido
![]() erkansahin Şuan
![]() Son Aktivite: 13.06.2008 23:47
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Sitedeki tek karagöllü olarak soyumuzun tehlikede olduğunu söylemek istiyorum
![]() Köyümüzde çalışma yüzünden gündüzleri elektrik verilemiyordu ama şimdi öyle bir sıkıntı yok diye biliyorum ve telefonumuzda da sıkıntı yok. Suyumuz da gittikçe azalıyor. Duyduğuma göre komşu köylerimiz suyumuzu kesiyormuş. Bi de köyde insan yokki kardeşim okul olsun ![]() Alt resimdeki fileyi köyün gençleri olarak kendimiz diktik ama artık çok az genç gidiyor köye, İstanbulda da birbirimizi düğünden düğüne görüyoruz. Köyde yaşama şartları biraz daha iyi olsa İstanbul denen lanet şehirde 2 dk. durmam, Bu konuda devlet birşeyler yapmalı. ![]() ![]()
Kuş olsan da kurtulmazdın elimden, eğer görebilseydim göz ilen seni... Konu erkansahin tarafından (13.09.2007 Saat 16:10 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() murat aydoğan Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2010 22:59
Tecrübe Puanı: 637
![]() |
![]() üzülme be kardeş rahat ol sen yinede bizim köylerimiz güzeldir bende kertmeliyim
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yasaklı
![]() Esengül Şuan
![]() Son Aktivite: 02.09.2010 23:31
![]() |
![]() Ahanda geldimmm
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yiğido
![]() ![]() deryatemeltas Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2009 10:44
Tecrübe Puanı: 633
![]() |
![]() bende karagölüm benim ailem şuan ordalar ve kardeşlarimde orda
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yiğido
![]() ![]() dEmEt Şuan
![]() Son Aktivite: 09.01.2010 13:44
Tecrübe Puanı: 635
![]() |
![]() kardeş bende karagölüm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Yiğido
![]() erkansahin Şuan
![]() |
![]() ![]() Ben de epeydir siteyi ziyaret etmiyordum ama bundan sonra daha sık girmeye çalışıcam...
![]() |
#8 |
Yiğido
![]() ![]() dEmEt Şuan
![]() Son Aktivite: 09.01.2010 13:44
Tecrübe Puanı: 635
![]() |
![]() tabi köylüm........................ ................
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Yiğido
![]() erkansahin Şuan
![]() |
![]() Tekrar merhaba, beni merak edenlere kendimi tanıtmak istedim, bizim köyün gençleri artık İstanbullu olduğundan birbirimizi tanıma şansımız pek fazla olmuyor, Babalarınız veya anneleriniz bilir, bizim köyde Hıdireler vardır Hasan Şahin benim babamın babası yani dedem olur, babam Ali Şahin, annem Güneşli köyünden Şirin Şahin, İstanbul' da doğup büyüdüm, Ticaret Lisesi mezunuyum, Açık Öğrenim' den eğitimimi sürdürüyorum ve bunun dışında İngilizce eğitimi alıyorum, başarılı bir iş kariyerim var ve yaklaşık 2 yıldır büyük bir firmanın muhasebe departmanında çalışıyorum. (Bu yazdıklarımı lütfen kendini övme olarak algılamayın) bunun dışında, Tarabya Üstü, Cumhuriyet Mahallesinde oturuyorum, köylülerimi de tanımak istiyorum, belki aranızda daha önce gördüklerim olmuştur ama neredeyse hiçbirinizi tanımıyorum ve tanışmak isterim, ben buralardayım, tekrar görüşmek dileğiyle...
![]() |
#10 | |
Yasaklı
![]() Esengül Şuan
![]() Son Aktivite: 02.09.2010 23:31
![]() |
![]() Alıntı:
Erkan ' cım merhaba ![]() Annemde karagöllü Sen kendini tanıtmışken, bende devamını getireyim bari ![]() Ben Esengül AKTAŞ Babam Güneşli, Annem Karagöllü, Ben Doğma Büyüme İstanbul ' dayım 21 Yaşımdayım, Bir firmada İşe Başladım Bu hafta ![]() Ümraniye, ıhlamurkuyu ' da oturuyoruz Zaten bizim akrabaların yarısı burada, yarısıda tarabya ' da oturuyor ![]() Başka anlatmak için aklıma birşey gelmiyor ![]() Sormak istediğiniz soru varsa yanıtlarım seve seve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|