|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58memo Şuan
![]() Son Aktivite: 30.01.2014 19:31
Tecrübe Puanı: 858
![]() |
![]() Bütün sivassporlu oyunculara tekniktirektöre tsk ederim, bize bu güzel seneyi yasattigi icin. SImdik uefaya bakmamiz lazim insallah ordaki ayni gücümüzü göstererek ayni basariyi görecegiz allahin izniyle.
________________ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Yeni Yiğido
![]() eslem_22_07 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.01.2011 17:47
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() arkadaşlar bunlar ne mucize ne de rüya...bunlar gerçek yaa...
sivasspor herşey sensin hayat sensin gerçek sensin gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin bu sevdadan vazgeçersek ALLAH BELAMIZI VERSİN....
![]() |
#13 |
Yiğido
![]() ![]() YiGiDo_58_06_nl Şuan
![]() Son Aktivite: 24.08.2010 19:53
Tecrübe Puanı: 695
![]() |
![]() bu ruyadan hic uyanmamak ve sonunun guzel bitmesini cok isterdik ama futbolun cilveleri.basta SIVASLILAR olmak uzure tum TURKIYE hatta avrupaya bile bu heyecani yasattiklari icin basta baskanimiz olmak uzere teknik heyet ve futbolcularimiza ne kadar tesekkur etsek azdir.ligde sampiyon olamasak bile gonullerin sampiyonuz.insallah bu ruya daha yeni basladi .biz her zaman takimimizin arkasinda olalim bu ruhla daha ne basaralara imza atacak insallah takimimiz.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu bir rüya değildi gerçeğin ta kendisiyid ve buna inandık peşine düştük inanmamız geç olsa da peşini bırakmadık.... Seneye o yola daha sağlam çıkıp tam menzile varacağız... Bize yaşattığınız büyük gurur ve heyecan iççin hepinize teşekkürler...
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4540
![]() |
![]() Sivassporumuzu bütün kalbimle kutlarım bu sezon anadolunun sesi oldu olmayada devam edeceğiz bu kadar kısıtlı imkanlarla büyük başarılara imza atıp süper liğde tarih yazmak öyle her baba yiğidin harcı değil bize bu sevinci,bu heyecanı ve bu gururu yaşattığı için başta sayın başkanımıza yönetim kuruluna teknik heyete ve sevgili futbolcularımıza ayrı,ayrı taşekkür ederim şimdi sıra önümüzdeki macı alıp UEFA ya katılmakta şunuda söylemekta yarar var biz asla ne rüya nede hayal görmedik biz sadece gercekleri yaşadık Anadolunun sesi gönüllerin Şampiyonu olduk sivassporum seni çok seviyoruz başarılar dilerim
![]() |
#16 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çılgın-sedat Şuan
![]() Son Aktivite: 25.04.2015 00:49
Tecrübe Puanı: 734
![]() ![]() |
![]() sivasporumuzun bize yaşatmış olduğu bu güzel gunler için teşekkür ediyorum
olsun be sivasım canın sağolsun buraya kadarmış ne yapalım ben yine asdım bayraığını benden senle gurur duyuorum dün gece sevgilim aradı birden ayrılalım dedi hayır yok senden sivassporunu çok sevdin benden bitti gitti dersin soran olursa üzgünüm sevgilim anşalamadık kırmızı beyaz AŞKı paylaşamadık işde böyle birşey SİVASSPORluluk deplasmanda dersin soran olursa
![]() |
#17 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() FatihCan Şuan
![]() Son Aktivite: 03.07.2009 14:15
Tecrübe Puanı: 778
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Süper olmuş eline yüreğine sağlık ! ****************************** ***
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
BURAYA KADAR GELMEK MUCİZE DEĞİL SAHADA TER DÖKEN MÜTEVAZİ OYUNCULARIN TEKNİK KADRONUN VE YONETİMİN BAŞARISIDIR ORADAKİ HİÇ BİR OYUNCUNUN MAÇ SATABİLECEĞİNE İSE İNANMIYORUM LÜTFEN ELEŞTİRİ YAPARKEN İFTİRAYA YOL AÇMAYALIM BU KADAR BÜTÇE VE SINIRLI OYUNCU SAYISI İLE BUNDAN İYİSİ YAPILMALAMAZDI O İNSANLAR YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYDULAR EMEKLERİNE SAĞLIK İNŞALLAH SENEYE DAHA İYİ OLURUZ
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4540
![]() |
![]() Alıntı:
Bazı arkadaşlar başarılarımız için rüya diyor buna asla katılmıyorum Sivassporumuzun başarısı neden rüya olsunki bütün bu başarılar bir gercekten ibarettir lüfen gercekleri görelim Sivassporumuz bir tarih yazdı yazmayada devam edecektir [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bence rüya henüz bitmedi. Yani benim rüyam. doğru şampiyon olamayacağız ama Sivasspor bu zamana kadar yaptıklarıyla zaten bizim rüyamızı gerçekleştirmiştir.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|