|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Yasaklı
berat.demir Şuan
Son Aktivite: 22.12.2009 07:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
arkadaşlar olayı siyasileştirmeyelim. ortada büyük bi hakaret var. birbirimizle uğraşacağımıza avrupayla uğraşalım. hakareti eden avrupa. avrupanın istediği de bizim birbirimize düşmemiz zaten. tek yürek olmalıyız ve avrupaya haddini bildirmeliyiz. artık sabrımız daştı avrupa haberin ola
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
Son Aktivite: 21.09.2009 14:57
Tecrübe Puanı: 850
![]() ![]() ![]() |
Yazık, vallahi yazık!
Ortada böyle ciddi bir mesele var. Gerçi bu sadece tek bir örnek. Eskiden beri vardı bu tür hakaretler, ardı arkası da kesilmeyecek. Ama biz hala siyaset derdindeyiz! Sırf belirli siyasi görüşe sataşmak için Yaşar nuri öztürk gibi bir adamın yorumlarını kayde değer bulup buraya eklemek bile beni çok üzüyor serkan kardeşim. Sırf sana hitaben yazıyorum. Çünkü senin dini yönüne, samimiyetine inancım sonsuz. Bizler AKP'li olduğumuz için dini savunmuyoruz; çok şükür Müslüman olduğumuz için savunuyoruz. Erbakan'cı olduğumuz dönemlerde de aynıydı. Bir gün siyasi görüşüm değişir her hangi başka partiyi savunursam da yine aynı olacak! Din ile alakası olmayan insanların dindar kesime sataşmasını anlıyorum ama maalesef seni anlayamıyorum. Sorarım o zaman, AKP'li olmayanlar ne yapmış? Dininizi sadece iktidarda olduğunuzda savunun diye bir hüküm mü var Kuran'da da bizim mi haberimiz yok?
|
|
|
#4 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1135
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|