|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Sivas Şirketleri, Sivas Firmaları Sivas' taki Şirketler, Sivasli Şirketler, Sivasli Firmalar |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#261 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bilgi veren herkesin emeğine sağlık...teşekkürler!!
![]() |
#262 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 810
![]() |
![]() Sivas OSB'de üretim yapmakta olan bir diğer firmamız daha: My Fabella
Memlektimizin girişimci insanlarının yaptıkları bu yatırımların kalıcı olması, daha da büyümesi, gelişmesi, markalaşması, istihdam ve refaha olan katkısının artması için öncelikle Sivaslıların kendi firmalarına sahip çıkmaları, benimsemeleri ve ihtiyaçlarını bu firmalardan karşılamaları gerekir diye düşünüyorum. Yerel ekonomilerin güçlendirilmesi için en temel şart paranın öncelikli olarak mümkün olduğunca yerel piyasada dönmesidir. Bu konuda Kayserililerin hassasiyetlerini takdir edip Sivaslı hemşerilerime de bu yönde gayret göstermeleri için çağrıda bulunuyorum. İşte bu mobilya firmasının web adresi: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#263 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Ayrıca bende burda Yenibosna civarında Aslı Mobilyanın ürünlerini satılırken gördüm gurur duydum. İnşallah devamı gelir...
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Yasaklı
![]() berat.demir Şuan
![]() Son Aktivite: 22.12.2009 06:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() ARKADAŞLAR BU FİRMALARIMIZIN WEB SİTELERİNİ AYRI BİR KONU AÇARAK BİR ARAYA TOPLAMALIYIZ. DERLİ TOPLU VE HEPSİ BİR ARADA OLSUN. SONRA DA BU FİRMALARA YAPTIKLARI YATIRIMLAR İÇİN MAİL ATIP TEŞEKKÜR ETMELİYİZ BÖYLECE MOTİVASYONLARI ARTAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Berat hocam burası bir nevi veritabanı (database) şeklini aldıkça söylediğin gibi firma rehberi şeklinde bir liste ilerleyen haftalarda yapılabilir. Hem senin tavsiye ettiğin bir şekilde hem de Sivaslıların kendi firmalarını tanımaları açısından tanıtım amaçlı kategorilere ayrılarak listelenebilir. Gerçekten güzel de olur.
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() doganay Şuan
![]() Son Aktivite: 04.04.2015 00:52
Tecrübe Puanı: 657
![]() |
![]() Arkadaşlar merhaba;
AKTİF AUTOMOTİVE forumunda sayın boun ve sayın berat demir'in (sayın berat demirin sorusu aşağıda bulunmaktadır) soruları olmuştu. O sorulara kısaca bilgim dahilinde cevap vermeye çalışayım. AKTİF AUTOMOTİVE nin sahibi Sivaslı bir iş adamıdır. Çok mütevazi müthiş atılımcı bir Sivas'lıdır. Ayrıca bu insanın teşvikleri sayesinde yine Sivas'ta Alman Paco firması ile yine bir Sivas'lı işadamı ortaklığında PACO firması kurulmuştur. Bana göre mükemmel çalışan firmaların başında gelmektedir. Bu iki firmanın da gelişimlerinin iyi takip edilmesini tavsiye ederim. En son b u ay başı itibariyle Aktif Automotive ilave 20-25 kişilik personel istihdamı yapılmıştır. Yukarıda bahsettiğim iki firma da otomotiv sanayiinin Sivas'ta gururu olacak firmaların başında gelmektedir. Gelecek yatırımları çok mükemmel. Daha fazla detay bilgi firmanın ticari sır noktasına gider. Şimdilik bu kadar. Bu firmalarla övünelim. Ayrıca orada çalışan arkadaşlar varsa, buraya davet edelim. Sitemizi tanımıyorlar. Onlara tanıtalım. Ben il girişimi yapıp, gerekli daveti yaptım. Umarım beni kırmaz katılımda bulunurlar. Kendilerini açığa çıkaracaklarını düşünmüyorum. Ama onların bu satırları okuduklarını düşünüyorum. Saygılarımla Not: Sayın berat demir'in Aktif Automotive forumunda son gönderdiği yazı aşağıya alınmıştır. sn. BOUN bir de paco umform diye bi alman şirketi var. döküm ve dövme üzerine bir fabrika. alman sermayesi yine. aktif ve paconun dışında 4 tane daha alman sermayeli fab. kurulacaktı ama akıbeti hakkında bi bilgim yok. sivas tso ile irtibata geçilebilir.
![]() |
#268 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Hafta sonu Sivas'ta olacagımı söylemiştim. Gerçekten de Sivas'ta güzel bir seyahatim oldu. SİVAS OSB de bulunan bir kaç firmayı ziyaret etme imkanım oldu. Bu ziyaretlerimden bir tanesi de özde mobilya firması idi. Firmanın sahibi ve çaışanları ile tanışma imkanım oldu. Güzel bir firma iç piyasa ve ihracat satış ağırlıklı satış olarak çalışıyorlar. Benim yapmış oldugum gezide firmayı beğendim. Bir kaç eksiğine ragmen gelişimi güzel bir firma. Çok hızlı bir şekilde kurumsallaşması şart. Saygılarımla
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Yasaklı
![]() berat.demir Şuan
![]() Son Aktivite: 22.12.2009 06:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() sn. doğanay bey araştırmalarınız ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. emeğinize sağlık. 4 tane daha alman yatırımından bahsediliyodu ama akıbetini öğrenemedim. sizin bir bilginiz varmı acaba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Ayrıca yine SİVAS OSB'de TIFFANY Mobilya var. O firma yı da beğendim.
Sivas'ta güzel işler oluyor arkadaşlar. Takibe devam.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|