Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas' a Yatırımlar ve Şirketler > Sivas Şirketleri, Sivas Firmaları
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivas Şirketleri, Sivas Firmaları Sivas' taki Şirketler, Sivasli Şirketler, Sivasli Firmalar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.05.2008, 10:05   #261
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1307 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: SIVAS FİRMALARINI NE KADAR TANIYOR

bilgi veren herkesin emeğine sağlık...teşekkürler!!
Alt 18.05.2008, 10:06   #262
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 810 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: SIVAS FİRMALARINI NE KADAR TANIYOR

Sivas OSB'de üretim yapmakta olan bir diğer firmamız daha: My Fabella

Memlektimizin girişimci insanlarının yaptıkları bu yatırımların kalıcı olması, daha da büyümesi, gelişmesi, markalaşması, istihdam ve refaha olan katkısının artması için öncelikle Sivaslıların kendi firmalarına sahip çıkmaları, benimsemeleri ve ihtiyaçlarını bu firmalardan karşılamaları gerekir diye düşünüyorum. Yerel ekonomilerin güçlendirilmesi için en temel şart paranın öncelikli olarak mümkün olduğunca yerel piyasada dönmesidir. Bu konuda Kayserililerin hassasiyetlerini takdir edip Sivaslı hemşerilerime de bu yönde gayret göstermeleri için çağrıda bulunuyorum.

İşte bu mobilya firmasının web adresi:

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Alt 18.05.2008, 10:12   #263
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1307 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: SIVAS FİRMALARINI NE KADAR TANIYOR

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sivas OSB'de üretim yapmakta olan bir diğer firmamız daha: My Fabella

Memlektimizin girişimci insanlarının yaptıkları bu yatırımların kalıcı olması, daha da büyümesi, gelişmesi, markalaşması, istihdam ve refaha olan katkısının artması için öncelikle Sivaslıların kendi firmalarına sahip çıkmaları, benimsemeleri ve ihtiyaçlarını bu firmalardan karşılamaları gerekir diye düşünüyorum. Yerel ekonomilerin güçlendirilmesi için en temel şart paranın öncelikli olarak mümkün olduğunca yerel piyasada dönmesidir. Bu konuda Kayserililerin hassasiyetlerini takdir edip Sivaslı hemşerilerime de bu yönde gayret göstermeleri için çağrıda bulunuyorum.

İşte bu mobilya firmasının web adresi:

burada erzurumda myfabella nın ve özde mobilyanın bayileri var..insan gerçekten gurur duyuyor....myfabella halbuki daha çok yurtdışı çalışan bir firma...sevindirici!!
Alt 18.05.2008, 10:17   #264
BOUN
Usta Yiğido

Standart --->: -->: --->: SIVAS FİRMALARINI NE KADAR TANIYOR

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
burada erzurumda myfabella nın ve özde mobilyanın bayileri var..insan gerçekten gurur duyuyor....myfabella halbuki daha çok yurtdışı çalışan bir firma...sevindirici!!
Evet, Sivaslı firmalarımız artık hem Türkiye'de bir çok şehirde hem de yurtdışında yavaş yavaş tanınmaya başladılar ancak her ne hikmetse bizim Sivaslılar tam olarak bu firmlara sahip çıkmıyorlar. Bir İstikbal, Bellona, İpek özentisi sorma gitsin....

Ayrıca bende burda Yenibosna civarında Aslı Mobilyanın ürünlerini satılırken gördüm gurur duydum. İnşallah devamı gelir...
Alt 18.05.2008, 10:36   #265
berat.demir
Yasaklı
NO AVATAR

berat.demir Şuan berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.12.2009 06:51

Tecrübe Puanı: 0 berat.demir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ARKADAŞLAR BU FİRMALARIMIZIN WEB SİTELERİNİ AYRI BİR KONU AÇARAK BİR ARAYA TOPLAMALIYIZ. DERLİ TOPLU VE HEPSİ BİR ARADA OLSUN. SONRA DA BU FİRMALARA YAPTIKLARI YATIRIMLAR İÇİN MAİL ATIP TEŞEKKÜR ETMELİYİZ BÖYLECE MOTİVASYONLARI ARTAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2008, 10:42   #266
BOUN
Usta Yiğido

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ARKADAŞLAR BU FİRMALARIMIZIN WEB SİTELERİNİ AYRI BİR KONU AÇARAK BİR ARAYA TOPLAMALIYIZ. DERLİ TOPLU VE HEPSİ BİR ARADA OLSUN. SONRA DA BU FİRMALARA YAPTIKLARI YATIRIMLAR İÇİN MAİL ATIP TEŞEKKÜR ETMELİYİZ BÖYLECE MOTİVASYONLARI ARTAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Berat hocam burası bir nevi veritabanı (database) şeklini aldıkça söylediğin gibi firma rehberi şeklinde bir liste ilerleyen haftalarda yapılabilir. Hem senin tavsiye ettiğin bir şekilde hem de Sivaslıların kendi firmalarını tanımaları açısından tanıtım amaçlı kategorilere ayrılarak listelenebilir. Gerçekten güzel de olur.
Alt 19.05.2008, 10:21   #267
doganay
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

doganay Şuan doganay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.04.2015 00:52

Tecrübe Puanı: 657 doganay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar merhaba;

AKTİF AUTOMOTİVE forumunda sayın boun ve sayın berat demir'in (sayın berat demirin sorusu aşağıda bulunmaktadır) soruları olmuştu. O sorulara kısaca bilgim dahilinde cevap vermeye çalışayım.

AKTİF AUTOMOTİVE nin sahibi Sivaslı bir iş adamıdır. Çok mütevazi müthiş atılımcı bir Sivas'lıdır. Ayrıca bu insanın teşvikleri sayesinde yine Sivas'ta Alman Paco firması ile yine bir Sivas'lı işadamı ortaklığında PACO firması kurulmuştur. Bana göre mükemmel çalışan firmaların başında gelmektedir. Bu iki firmanın da gelişimlerinin iyi takip edilmesini tavsiye ederim. En son b u ay başı itibariyle Aktif Automotive ilave 20-25 kişilik personel istihdamı yapılmıştır.

Yukarıda bahsettiğim iki firma da otomotiv sanayiinin Sivas'ta gururu olacak firmaların başında gelmektedir. Gelecek yatırımları çok mükemmel. Daha fazla detay bilgi firmanın ticari sır noktasına gider. Şimdilik bu kadar.

Bu firmalarla övünelim. Ayrıca orada çalışan arkadaşlar varsa, buraya davet edelim. Sitemizi tanımıyorlar. Onlara tanıtalım. Ben il girişimi yapıp, gerekli daveti yaptım. Umarım beni kırmaz katılımda bulunurlar. Kendilerini açığa çıkaracaklarını düşünmüyorum. Ama onların bu satırları okuduklarını düşünüyorum.

Saygılarımla

Not: Sayın berat demir'in Aktif Automotive forumunda son gönderdiği yazı aşağıya alınmıştır.
sn. BOUN
bir de paco umform diye bi alman şirketi var. döküm ve dövme üzerine bir fabrika. alman sermayesi yine. aktif ve paconun dışında 4 tane daha alman sermayeli fab. kurulacaktı ama akıbeti hakkında bi bilgim yok. sivas tso ile irtibata geçilebilir.
Alt 19.05.2008, 10:25   #268
doganay
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
SİVASIMIZA YATIRIM YAPAN BİR FİRMAMIZ DAHA ÖZDE MOBİLYA

Sivas OSB de 45 000 m2 açık alanda 10 000 m2 kapalı alanda faaliyet gösteren ve 150 kişi istihdam eden bir kuruluşumuz. yatırımları için teşekkür ediyoruz. böyle firmalara her zaman sahip çıkmalıyız. SANAYİ OLMADAN SİVAS KALKINAMAZ SİVAS KALKINMADAN DA SİVASSPOR KALKINAMAZ.

Arkadaşlar;

Hafta sonu Sivas'ta olacagımı söylemiştim. Gerçekten de Sivas'ta güzel bir seyahatim oldu. SİVAS OSB de bulunan bir kaç firmayı ziyaret etme imkanım oldu. Bu ziyaretlerimden bir tanesi de özde mobilya firması idi. Firmanın sahibi ve çaışanları ile tanışma imkanım oldu. Güzel bir firma iç piyasa ve ihracat satış ağırlıklı satış olarak çalışıyorlar. Benim yapmış oldugum gezide firmayı beğendim. Bir kaç eksiğine ragmen gelişimi güzel bir firma. Çok hızlı bir şekilde kurumsallaşması şart.

Saygılarımla
Alt 19.05.2008, 10:26   #269
berat.demir
Yasaklı
NO AVATAR

berat.demir Şuan berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.12.2009 06:51

Tecrübe Puanı: 0 berat.demir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sn. doğanay bey araştırmalarınız ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. emeğinize sağlık. 4 tane daha alman yatırımından bahsediliyodu ama akıbetini öğrenemedim. sizin bir bilginiz varmı acaba
berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2008, 10:26   #270
doganay
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Ayrıca yine SİVAS OSB'de TIFFANY Mobilya var. O firma yı da beğendim.

Sivas'ta güzel işler oluyor arkadaşlar.

Takibe devam.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)