Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 22.05.2008, 23:57   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 978 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart DİKİMEVİnde SONA GELİNDİ

Bütün tartışmalara rağmen İstanbul'a taşınmasına karar verilen 2 Nolu Sivas Askeri Dikimevi için geri sayım başladı. Dikimevi'nin en kısa sürede İstanbul'a taşınacağı ifade edildi.
Türkiye Harp-İş Sendikası Genel Başkanı ve Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri dikimevini ziyaret ederek çalışanların sorunları ve talepleri hakkında bilgi aldı. Dikimevi ziyareti sonrası Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir açıklama yapan Türkiye Harp-İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Kalfa, dikimevinin taşınmaması konusunda sivil toplum kuruluşlarının göstermiş olduğu çaba için teşekkür etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) giyim ve çadır ihtiyacını karşılayan dikimevinin Sivas'tan taşınmasının üzücü olduğunu belirten Kalfa, "Dikimevinde çalışan arkadaşlarımızla son kez bir araya gelmek, mevcut sorunlarını tespit etmek ve dertleşmek için geldik. Arkadaşlarımızın yolları ve bahtları açık olsun. Ticaret ve Sanayi Odası başkanımızın Sivas dikimevinin kapanmaması konusunda, arkadaşlarımızın mağduriyetinin ortadan kaldırılması yolundaki verdikleri çok değerli çabaları ve kararlı mücadeleleri için sendikam adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Harp-İş Sendikası Sivas Şubesi Başkanı Erdoğan Yuvacı da "İlimizdeki bir fabrikanın taşınıyor olması bizleri çok üzdü. Ancak demokratik kitle örgütlerinin Sivas'ın böylesine önemli bir meselesinde bir arada olması ve kenetlenmesi bizleri gururlandırdı" diye konuştu.

Fabrikanın taşınacağının gündeme geldiği günlerde, askeri ve siyasi düzeyde girişimlerde bulunduklarını hatırlatan TSO Başkanı Osman Yıldırım ise buna engel olamadıklarını söyledi. Dikimevinin siyasetten daha çok TSK'nın yeniden yapılanması açısından taşınmasına karar verildiğini vurgulayan Yıldırım, taşınma işlemi tamamlandıktan sonra burasının Sivas ekonomisine kazandırılması için çalışma yapacaklarını ifade etti.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.05.2008, 10:53   #2
abdussvs
Usta Yiğido

abdussvs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abdussvs Şuan abdussvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.04.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 730 abdussvs FAZLA SÖZE GEREK YOKabdussvs FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: DİKİMEVİnde SONA GELİNDİ

Şimdi sevinsin Sivas halkından aldıkları oylar ile meclise gidip milletinvekilleri, biz sizleri böyle günler için seçtik, Sivas için yararı olsun diye değil boşalan dikimevi binasının atıl durumda olmayıp ne bileyim kültür merkezi, çay bahçesi, arkeolaji müzesi gibi yerler olmasını sağlamaları için seçtik. Sizlere sadece teşekkür ediyorum...

Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum.....

abdussvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.05.2008, 12:43   #3
engineer58
Yiğido

engineer58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

engineer58 Şuan engineer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.07.2014 10:18

Tecrübe Puanı: 771 engineer58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Sivaslilar.Net Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Fabrikanın taşınacağının gündeme geldiği günlerde, askeri ve siyasi düzeyde girişimlerde bulunduklarını hatırlatan TSO Başkanı Osman Yıldırım ise buna engel olamadıklarını söyledi. Dikimevinin siyasetten daha çok TSK'nın yeniden yapılanması açısından taşınmasına karar verildiğini vurgulayan Yıldırım, taşınma işlemi tamamlandıktan sonra burasının Sivas ekonomisine kazandırılması için çalışma yapacaklarını ifade etti.
Sivas ekonomisine kazandırılması için çalışma yapacaklarını ifade etti
engineer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.05.2008, 12:57   #4
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4583 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart -->: DİKİMEVİnde SONA GELİNDİ

Dikim evinin Sivasımızdan gidiyor olması bizleri üzmüştür bundan sonra bu iş yeri için yapılacak bir şey bundan sonra elimizdeki değerlere sahip cıkmalıyız sıra hangi iş yerimizde diye beklemekten ziyade bütün iş yerlerimiz için sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket ederek sivasımıza sahip cıkalım
Alt 23.05.2008, 15:35   #5
58 memo
Yiğido

58 memo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 memo Şuan 58 memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.03.2014 20:59

Tecrübe Puanı: 767 58 memo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yazık oldu dikimevinin taşınması
Sivasta zaten sanayi yok,birde dikimevi İstanbula taşınıyor
6 milletvekili ne iş yapar acaba?
58 memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.05.2008, 22:51   #6
izmirliyigido
Tecrübeli Yiğido

izmirliyigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izmirliyigido Şuan izmirliyigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.12.2014 07:59

Tecrübe Puanı: 808 izmirliyigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kına yakacaklar yaksınlar. Ekonomik sıkıntı yaşayan Sivas'a, bir çivi dahi çakmayanlar, bu konuda sus-pus kalmayı tercih ettiler. Peki şimdi hangi yüzle oy isteyecekler. Oy isterken KINA da verelim mi?

Binlerce gencimiz işsiz gezerken kapatılan fabrikanın yerine nasıl bir yatırım yapılacak, bunu açıklasalardı ya? Sendika gelmiş, son kez bir araya gelmişler, üzülmüşler. Sizin üzülmeniz, işsiz kalan hemşehrimin, kardeşimin ve onun bakmakla yükümlü olduğu ailesinin karnını doyuracak mı? Üzülmek lafta kalan eski bir şarkı, onu geçin bir kere. Benim memleketime iş alanı, yeni istihdamlar yaratın.

.
izmirliyigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)