Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.05.2008, 09:43   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 960 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart SİVAS'ta İSTANBUL'un FETHİ

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sivas Şubesince İstanbul΄un Fethi΄nin 555. yıl dönümü dolayısıyla ΄΄Fetih ve Gençlik Yürüyüşü΄΄ düzenlendi.
Ethembey Parkı önünde başlayan yürüyüşe, temsili olarak canlandırılan Fatih Sultan Mehmet ile hocaları Akşemsettin ve Molla Gurani de katıldı.
Sloganlar atarak Mevlana Miting alanına kadar yürüyen yaklaşık 250 kişilik grup, ellerinde Türk bayrağı ve Anadolu Gençlik Derneğinin flamalarını taşıdı. Yürüyüşe kadınlarında destek verdiği görüldü.
Daha sonra Mevlana miting alanına gelen grup, burada aranarak miting alanından içeriye alındılar.
Anadolu Gençlik Derneği Sivas Şubesi Başkanı Vahdettin Altun, grup adına yaptığı konuşmada, derneklerinin fetih coşkusunu Türkiye΄nin dört bir yanında yaşatmaya kararlı olduğunu belirtti.
Altun “Aziz Milletimizin bağrından çıkan ve bu topraklarda neşv-ü nema bulan AGD gençliğimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğin teminatıdır. Derneğimiz bütün hizmetlerinde kavga yerine barışı, düşmanlık yerine kardeşliği, çatışma yerine uzlaşmayı, kin ve nefret yerine sevgisi, cehalet yerine bilgiyi, geçmişine sövme yerine ecdadına sahip çıkmayı, tarihine, ruh kökenine bağlı misyonunu esas almaktadır “ dedi
Altun “ Bir milletin asıl gücü, topu, tüfeği, tankı, yeraltı ve üstü zenginlikleri değil, imanlı ve inançlı geçliğidir. Biz yaşı ne olursa olsun “inancı ve idealı uğruna fedakârlık yapabilenleri “ genç sayıyoruz. Onun için İstanbul’un fethi mücadelesinden dolayı 90 yaşında şehit düşen Eba Eyyup Ensar Hazretlerini genç kabul ediyoruz “ dedi
Yürüyüş pilav ve Osmanlı şerbeti ikramıyla sona erdi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.05.2008, 10:06   #2
abdussvs
Usta Yiğido

abdussvs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abdussvs Şuan abdussvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.04.2012 13:47

Tecrübe Puanı: 712 abdussvs FAZLA SÖZE GEREK YOKabdussvs FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: SİVAS'ta İSTANBUL'un FETHİ

Bu temsili hazırlayan bütün hemşerilerimize teşekkürler. İstanbul'un fethi sadece istanbul için değil bütün Türk-İslam tarihi için önemli bir gelişmedir...

Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum.....

abdussvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.05.2008, 15:55   #3
SEMİH-58
Usta Yiğido

SEMİH-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SEMİH-58 Şuan SEMİH-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.03.2009 00:08

Tecrübe Puanı: 811 SEMİH-58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bu haberi ilk defa star tv ana haber de izledim ve çok sinirlendim sinirlenme sebebim haberin veriliş şekliydi...

haberin başlıgı sivasda fetih yürüyüşü degil sivasns da fetih yürüyüşü gibi birşeydi ikincisi haberi güzellik olarak degil çirkinlik olarak sivası karalama amaçlı verilişiydi haberde yürüyüş sırasında harem selamlık oldugu söylenip durdu...

aglar mısın güler misin...

Al işte bir yaprak daha düştü...

Haydi Selametle Kalın...
SEMİH-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.05.2008, 13:46   #4
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4565 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart -->: SİVAS'ta İSTANBUL'un FETHİ

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sivas Şubesince İstanbul΄un Fethi΄nin 555. yıl dönümü dolayısıyla ΄΄Fetih ve Gençlik Yürüyüşü΄΄ düzenleyen derneğimizi yürekten kutlarım
Alt 27.05.2008, 13:57   #5
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1077 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

hayrılı olsun yürüyüş yanlız biraz adres yanlış galiba , akp bu şansı fazilete daha geri vermez gibi geliyor ümmetçi - ulusalcı mücahitler kaybetti malesef şimdi moda amerikancı ümmetçi modasında
Alt 27.05.2008, 14:08   #6
berat.demir
Yasaklı
NO AVATAR

berat.demir Şuan berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.12.2009 07:51

Tecrübe Puanı: 0 berat.demir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hayrılı olsun yürüyüş yanlız biraz adres yanlış galiba , akp bu şansı fazilete daha geri vermez gibi geliyor ümmetçi - ulusalcı mücahitler kaybetti malesef şimdi moda amerikancı ümmetçi modasında
Adres bence gayet doğru. İstanbul da en çok Sivaslı var. Sivastanbul diyorlar. Ayrıca Sivas ta kutlanacak tabi. Türkiye nin en milliyetçi muhafazakar şehirlerinden birisidir SİVAS. Şanlı tarihimizdeki her olayın kutlaması en çok şehri Sivas a yakışıyo.
berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.05.2008, 19:27   #7
xwst
Yiğido

xwst - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

xwst Şuan xwst isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.01.2010 19:43

Tecrübe Puanı: 676 xwst FAZLA SÖZE GEREK YOKxwst FAZLA SÖZE GEREK YOK

29 Mayıs benim dogum gunum ama ben bile dun gelen mesajla hatırladım.Istanbul cok guzel bir sehir iyi ki fethedilmis fakat Sivas bunu 5 gun onceden kutlayıp haberlere konu olmustu ki komikti bana gore. DEĞİSİK ne diyelim,ben de dogum gunlerimi mehterle kulicam feyz aldim :P
xwst isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)