|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Milli Takım Milli Takımımız Hakkında |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
12.06.2008, 15:27 | #21 | |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
--->: ONAYLIYOR MUSUN...?
Alıntı:
Herşeyin bir normali ve mantığa dayanan yanı mutlaka vardır. Şimdi şöyle olursa nasıl olur, böyle olursa şöyle olurllara girince konu dağılıyor farklı bir boyut kazanıyor bu sefer, İnsanaları satandart tek tip aynı model kafa yapısında tutmak mümkün değil, öyle bir hal alsa herkes aynı düşünse bu sefer neyi tartışacaktık senle neyi konuşacaktık İçkiye 1.numaralı karşı olan AKP'nin Artvin il teşkilatının geçen gün yaptığı eğlenceyi gördük su gibi rakı tüketiyorlardı.Demekki bunu yadırgayanlarda var benimseyenlerde var talepte var.Onun için herkes kendinden mesuldur . Bunun reklamını yapıyorlar diye meslektaşlarıma kızamayızda sevabıda kendine günahıda kendine, bir başkası bunu neden yapıyor diye ne asabiliriz ne kesebiliriz.Madem demokratik bir toplumuz demokrasiyi seviyoruz,karışmayalım insanlar özgürce yaşasınlar demokrasilerini değilmi gardaş Beni msn listenden silmişin veya engellemişingardaş,bir konu hakkında görüşecektim ama, olmazsa özelden yazarım. Ne kızması Mustafa gardaşım,estafurullah. iki medeni insan gibi şurada espretüel karışımı konumuzu masaya yatırıp çareler arıyoruz değilmi yani
|
|