|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 15:27
Tecrübe Puanı: 921
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, ÖSS sonuçlarının 15-17 Temmuz tarihleri arasında açıklanacağını bildirdi.
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Yarımağan ANKA’ya yaptığı açıklamada ÖSS sonuçlarının öngörülen tarihe göre sadece 5 gün gecikerek açıklanacağını söyleyerek, “Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileriyle görüştük ve son sınıf öğrencilerinin ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavları 23-25 Haziran tarihlerinde yapılarak bitirilmesine karar verdi. Böylece ÖSS sonuçlarının açıklanma tarihi 5 gün kadar gecikecek. Sonuçları 15-17 Temmuz tarihleri arasında açıklayabileceğiz” dedi. Yarımağan, ÖSS sonuçlarının 15-17 Temmuz tarihlerinde açıklanabilmesi ile üniversitelerin kayıt ve açılış tarihlerini değiştirmesi gibi bir durumun da yaşanmayacağını söyledi. -YANLIŞ OLDUĞU İDDİA EDİLEN SORULAR MASAYA YATIRILACAK- ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Yarımağan, yanlış olduğu iddia edilen birkaç soru bulunduğunu belirterek, iki hafta içerisinde bu sorularla ilgili çalışmaları yapacaklarını bildirdi. Yarımağan, “Bize söz konusu durumdaki sorularla ilgili şikayetler gelecek ve biz bunları önümüzdeki günlerde sakin sakin inceleyeceğiz. Daha şu ana kadar bir çalışma yapmadık. Ama gençlerimizi en az şekilde etkileyecektir. En fazla bir veya iki soru iptal edilebilir. Belki de hiçbir soru iptal edilmez” dedi. Aktif haber
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haythuyt Şuan
![]() Son Aktivite: 13.08.2012 14:55
Tecrübe Puanı: 792
![]() |
![]() acıklansın bakalım...........gıren ogrencıler ıcın hayırlısı olur ınsallah...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yanlış bir soru yok diyorlardı. Dün haberlerde.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
![]() Son Aktivite: 31.01.2014 10:32
Tecrübe Puanı: 936
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() kimin ne dediği belli değil ki yaa birinin dediği diğerinin dediğini tutmuyor..........kime güvenesin bu türkiyede???
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haythuyt Şuan
![]() Son Aktivite: 13.08.2012 14:55
Tecrübe Puanı: 792
![]() |
![]() vallaha arkadas ben bır geometrı sorusu cozdum bana yanlıs gıbı geldı.............
![]() dedıklerı sorularada baktım sorun var gıbı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|