![]() |
#91 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() umit_koc Şuan
![]() Son Aktivite: 18.11.2013 23:20
Tournaments Won: 7Üyelik Tarihi: 01.02.2008
Tecrübe Puanı: 686
![]() |
![]() Senden Hızlı Koşsam Yeter
Bir Amerikali ile Japon safari'ye çıkmışlar. Her ikisi de son teknolojik silahlarıda birbirlerine nazire yapmak için yanlarına almışlar. Derken uzakta bir aslan görünmüş. Amerikalı lazer tüfeğini doğrultmuş ve aslana ateş etmiş. Ama karavana. Hemen Japon uydudan yönlendirmeli tüfeğini doğrultup ateş etmiş. Fakat o da karavana. Aslan bizimkileri farkedince üzerlerine doğru gelmeye başlamış. Amerikalı bir yudum viski içip acı sonu beklemeye başlamış. Japon hemen botlarını çıkarıp spor ayakkabılarını giymeye başlamış. Amerikalı sormuş : -Ne o, aslandan hizlı mı koşacaksın ? -Yoo, senden hızlı koşsam yeter. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#92 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() !~+4upn| q!y4rI Şuan
![]() Son Aktivite: 22.01.2014 21:39
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AkıL işte BöyLe Bişi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#93 |
Yeni Yiğido
![]() ilbeyli_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.06.2008 08:21
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() fıkralar çok güzel emegine sağlık
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
![]() Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 951
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ______________________________ __________
Abimiz deri, yarım bot ve koyu kahverengi ayakkabıyı alıp kasaya yanaşıyor... Kasadaki bayan botları poşete koyarken, sayın Abimiz de soruyor; - 43 lira değil mi?... - Kız, "Ne münasebet" der gibi bakıyor ve "Bunlar orijinal deri...İndirimli fiyatı 180 lira..." Abi'mizin bitiş cümleleri, kızcağızın kopuş anına denk geliyor; -Olur mu hanımefendi, altında 'Size 43' yazıyor...
![]() |
![]() |
#95 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() umit_koc Şuan
![]() Son Aktivite: 18.11.2013 23:20
Tournaments Won: 7Üyelik Tarihi: 01.02.2008
![]() |
![]() GÜZELDİ
DEVAMINI BEKLİYORUM
![]() |
#96 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 770
![]() |
![]() Konuşan Katır
Yalnız kovboy Kızılderili bölgesinden geçerken, bir ağacın gölgesinde oturmuş kızılderili bir bufalo çobanına rastlar. Aslında kovboy da yorgundur ve dinlenmek için, kızılderili çobana selam verip, atından iner, birer barış çubuğu tüttürürler. Biraz sohbetten sonra çobana sorar; -Şu bufalonla biraz konuşabilirmiyim ?der. Çoban; O hayvan. Yok konuşma bilmek. Kovboy; Ben bir deneyeyim der ve bufaloya, "sahibin sana iyi davranıyor mu" diye sorar. Bufalo; Yeşil otların bol olduğu yerlere götürüyor ben memnunum. Bufalonun konuştuğunu gören çoban çok şaşırır, şok olur adeta. Kovboy; Köpeğinle konuşabilirmiyim? Çoban; Köpek yok konuşma bilmek . Kovboy; Ben konuşurum onunla diyerek", sahibinden memnunmusun, sana nasıl davranıyor" Köpek; Arada bir beni dövmese, iyi olur genelde memnunum deyince çobanın şaşırması bir kat daha artar. Nasıl olur da hayvanlar konuşuyor. Kovboy; Katırınla da konuşmak istiyorum. Çoban; O var konuşma bilmek, ama çok yalan söylemek.
![]() |
![]() |
#97 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 770
![]() |
![]() Maliyeciden Kaçış
Birgün bir ormana maliyeciler gelir. Bunu gören tilki koşarak ormandan kaçarken kaplumbağa ile karşılaşır kaplumbag tilkini acelesini görünce merakla sorar: - Hayrola tilki kardeş böyle acele nereye gidiyorsun? diye sormuş kaplumbağa - Ormana maliyeciler gelmiş duymadınmı? onlardan kaçıyorum. demiş tilki - İyi ama senle ne ilgisi var - Olmaz olur mu? Bende kürk, hanımda kürk, çocukta kürk Bunu duyan kaplumbağa ormanı terk etmek için koşmaya başlar. O sıra koşarak giden kaplumbağayı gören leylek sorar: - Hayrola kaplumbağa kardeş böyle acele nereye? - Ormana maliyeciler gelmiş duymadın mı? Onlardan kaçıyorum. - İyi ama senle ne ilgisi var? diye sorar leylek. - Olmaz olur mu bende ev hanımda ev çocukta ev. Bunu duyan leylek ormanı terk etmek için koşmaya başlar. Maymun leyleği görür ve sorar: - Hayrola leylek kardeş böyle acele nereye? - Ormana maliyeciler gelmiş duymadınmı? onlardan kaçıyorum - İyi ama senle ne ilgisi var? diye sorar maymun. - Olmaz olur mu, bende yazlık hanımda yazlık çocukta yazlık. Bunu duyan maymun paniğe kapılır ve ormanı terk etmek için koşmaya başlar. Bir müddet sonra yavaşlar ve şöyle der: - Ya ben niye koşuyorum ki! Benim *ıçım açıkta hanımın *ıçı açıkta çocuğun *ıçı açıkta
![]() |
![]() |
#98 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1069
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Temel ve kurt köpeği
Temel bir kurt köpeği almış ve mükemmel eğitmiş. Adı Coni'ymiş. Coni, Temel'in her söylediğini anlayabiliyormuş. Hatta telefona bile bakabiliyormuş. Temel bir gün evi aramış. Coni açmış telefonu... - "Ula Coni sen musun?" - "HAV" - "Fadime evde mu?" - "HAV" - "Başka kimse var midur?" - "HAV" - "Ula kaç kişi vardur?" - "HAV HAV" - "Ne yapiyiler" - "EHE EHE EHE" - "Ula ne zamandan beri yapiyiler" - "AUUUUUUUUUUUUUU"
![]() |
#99 |
Usta Yiğido
![]() Paket
Adam süper dedikoducu ve meraklı, ve marketi var.. Bir gün dükkanının karşısına bir Çinli lokanta açar. Bizimki çatlar meraktan.. Bu Çinli ne pişiriyor diye..Aniden Çinli bunun dükkana gelir ve 3 kutu köpek maması istiyorum der. Bizimki şöyle düşünür içinden (yaaaa demek bu köpek maması yediriyor millete)"Veremem" der.. Çinli "neden? " diye sorar."Köpeklerinizi görmem lazım..."Çinli "tamam" der ve gidip köpekleri getirir mamaları alır.. 1 hafta sonra Çinli tekrar gelir.. "4 kutu kedi maması" der.... Bizimki yine (hummm bak köpek maması tutmadı şimdi de kedi ha) "veremem" der.Çinli sorar "neden? ""Kedileri görmem lazım..."Çinli sabırlı.. Gider getirir kedileri alır mamaları. Yine 1 hafta sonra Çinli gelir elinde 1 paket.. Bizimki sorar : "Bu ne? "Çinli "aç bak" der. Adam açar bir de ne görsün kutunun içinde bok var.."Bu neeeeee" der?.Çinli: "Şimdi de 5 paket tuvalet kağıdı lütfen !!!"
![]() |
#100 |
Usta Yiğido
![]() Deli
Berberin biri dükkanında calısırken radyodan bir anons duyulur: "Dikkat! Akıl hastanesinden bir deli kacmıstır,cok tehlikeli ve saldırgan oldugundan sakın tartısmaya girmeyin ne derse yapın...." Berber; "-hay Allah neler oluyor" derken iceri biri girer koltuga oturur: " - Beni traş et..!" " - Nasıl olsun efendim?.. " - Kafamın tam tepesini traş et yanlar kalsın... Berber,"amma da cins adam" der içinden... traşı yapar... bitirir..... adam: " - Simdi git biraz tütün ve köz getir..." çıragı gönderip getirtiler.. " - Simdi de tütünle közü traş ettigin tepeme koy... Berber, "eyvah deli bu galiba..." çaresiz denileni yapar. Deli:" - Şimdi nargileye benzedim mi ?.... Berber, bıyık altından gülerek: " - Evet! " der. Deli ayağa kalkar,fermuarını indirir... " -ÖYLEYSE.... ÇEK BAKALIM!.."
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|