|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#10 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ero Şuan
Son Aktivite: 13.08.2012 01:57
Tecrübe Puanı: 715
![]() ![]() ![]() |
abla daa öncede konuşmuştuk...iftira neresinde anlayamadm.bn iftira atmam gördüğümü sölerim....ya sen napiosn gün boyunca anlatsana abla bi bence sen kafanı bazı mistik şeylerle çok yormuşun......ne demek hz.Ali zamanı.... kendinde açıklamışın çöl ortamı-sıcaklık v.b... şartlara uyum.....peki 9 -10 yaşındaki kız da ortamamı uyum sağlamış . herkes türbanlı diye. 10 yaşındaki kız ne iradesi olacak...ne düşüncesi olacak...ÇOK YANLIŞSINIZ.......bn sana inanamıyorum abla....sen bana bişeler demiştn hatırladn mı....değiştiğini felan....kaç yaşındaydn.....bu yaşlar gitgide küçülüyo....bn sende çok kötü bi içe kapanıklık da hissettim....sanki bişeyleri ister istemez söylüyosun sakın yanlış anlama bn senin kardeşn sayılırım ama düşüncem böyle
bnide kötü tanımlyosun iftiracı diye...iftira burda abla sen iftira ettin şimdi.....cvp bekliorm...çıkçam ltfn DUMAN ilk yazımı oku çifte standart yapıosnz..sn demişsn bana güvenmiomusun bn bu hareketten sonra güvenemem kardeşm...ne yazılar okudum dün brz vaktim oldu.....ooo neler yazılmış neler....siz işinize geleni dikkate alıyosunuz.
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|