|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() 4Eylul Şuan
Son Aktivite: 04.11.2009 21:33
Tecrübe Puanı: 687
![]() |
Zamanın en büyük mafya babası çok ağır bir suçtan yargılanmaktadır ve idamı istenmektedir. Jüri üyeleri içinde bizim Temel de var. Mafyanın adamları mahkemeden önce Temel’i bir kenara çekmişler;
“-Ne yap et babanın idam kararını müebbete çevir. Yoksa sonun olur...” Temel’i bir korku almış. Dava başlamış ve günlerce devam etmiş... Nihayet jüri kararı okumuş; “-Müebbet hapis...” Bunu duyan babanın adamları Temel’e koşmuş; -Aferin sana Temel. Bu işi nasıl becerdin?... “-Hiç sormayın... Jüridekiler beraat beraat diye tutturdu... Müebbete çevirene kadar akla karayı seçtim...” |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yiğido
![]() ![]() ahmet kaya 58 Şuan
Son Aktivite: 08.02.2014 17:11
Tecrübe Puanı: 732
![]() |
Resepsiyon
Temel Londra'da otelin birinin odasında kara kara düşünüyor.' ulan' diyor - Ben aşağıdan içki isterken Laz olduğum anlaşılır mi acaba? Geçiyor aynanın karşısına ve prova yapıyor.... - Bana bir fvisku,,,,,yok böyle anlarlar - Bana bir raki......'yok' diyor 'böyle de anlarlar' - Bana bir bira....Tamam diyor böyle iyi anlamazlar......Ve aşağıya iniyor. Masaya dirseklerini dayıyor ve sesleniyor. -Barmen bana bir bira. Barmen Temeli biraz süzdükten sonra soruyor: - Birader sen Laz misin? Temel: - Uuuy nasıl anladın diyor; - Çünkü burası resepsiyon, bar karşıda |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|