|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
27.07.2008, 12:27 | #1 |
Tecrübeli Yiğido
eyupk Şuan
Son Aktivite: 02.01.2013 09:50
Tecrübe Puanı: 678
|
El Fetih Filistin'de yine fitne çıkarıyor!
Fetih Filistin'de yine fitne çıkarıyor! 27 Temmuz 2008 09:20
Fetih’in darbeci çetesi Gazze’de anarşi çıkarmak için yeniden sahnede Fetih hareketi yayınladığı bildiride, Cuma akşamı (25 Temmuz) Gazze sahilindeki bir grup direnişçi ile vatandaşı hedef alan, 6 kişinin şehadetine ve 20 kişinin de yaralanmasına neden olan korkunç katliamı üstlendi Filistin Ulusal Kurtuluş Hareketi (Fetih) imzasıyla Cumartesi günü (26 Temmuz), Filistin Enformasyon Merkezi’ne de ulaşan bir bildiri yayınlandı. Bildiride şöyle denildi: "Kanlı darbede ve halkımızı öldürmede büyük rolleri olan suçlu katillerden bir grubun hedef alındığı müjdesini vermek istiyoruz. Bu grubun içinde El-Kassam milislerinin önde gelen liderlerinden Ammar Musbih ile darbe akımının liderlerinden Halil Ebu Hayye’nin oğlu hedef alınmıştır. Daha önce de darbe hareketinin genel müftüsü Mervan Ebu Ras hedef alınmıştı." Fetih hareketinin “İntikam zinciri devam edecek. Er geç Gazze’ye döneceğiz” başlığıyla yayınladığı bildirinin devamında, Fetih hareketinin aleyhinde tek bir sözle de olsa çalışan, çalışmaya iştirak eden herkese sıra geleceği belirtilerek, bu intikamın hiç de uzak olmayacağı, El-Kassam mensuplarıyla kara milislerin tümünü kapsayacağı belirtildi. Fetih, yayınladığı bildiride tehditlerine devam ederek; ihanet edenlerle hesaplaşacaklarını, cezayı en kötü şekilde kendilerinin vereceğini belirterek; küçüklerinden önce büyüklerine, askerlerinden önce komutanlarına ulaşacak kadar ellerinin uzun olduğunu da ifade etti. Filistin Enformasyon Merkezi |
27.07.2008, 12:28 | #2 |
Tecrübeli Yiğido
eyupk Şuan
Son Aktivite: 02.01.2013 09:50
Tecrübe Puanı: 678
|
--->: El Fetih Filistin'de yine fitne çıkarıyor!
Siz ölümü hakettiniz El Fetih ölümü geliceğiniz varsa görüceğinizde var pislikler. Kardeşlerini yahudilere satan pislikler. Sizin gibi müslümanın ben... Kardeşlerim affedin beni ama dayanamıyorum. Şinir ediyor bu yahudi işbirlikçileri beni. Resmen kardeşlerini yahudilere sattılar. Bunlardan dost olunmaz. Herzaman Gazze halkının yanındayız. Vur El Fetihe, Hamas vur.
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|