![]() |
#771 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 892
![]() |
![]() Izel - Anlayamazsin...
Anlayamazsın sana ne duyduğumu Göklere açıp elimi ne konuştuğumu Anlayamazsın sana ne duyduğumu Göklere açıp elimi ne konuştuğumu Madem seviyorsun Kime gidiyorsun ahh.... Ve bunu biliyorsun Ki sen her defasında Böyle yapınca Kendi elinle beni kaybettin Yok sen yorulma onlar sorunca Anlat utanma neyi mahvettin Anlayamazsın sana ne duyduğumu Göklere açıp elimi ne konuştuğumu Madem seviyorsun kime gidiyorsun Ve bunu biliyorsun aah Ki sen her defasında Böyle yapınca kendi elinle Beni kaybettin Yok sen yorulma Onlar sorunca anlat utanma Neyi mahvettin
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Izel - Yelken...
Bir seni sevdim inan Gerisi masal gerisi yalan Çok özledim daha duramam Sebebini sorma of aman aman Gel de kaçıp gidelim Usandım bu halimden Yelken açıp gidelim Görünmeden gece sahilden Kıpır kıpır oldu içim Sana dokunup seni öpmek için Bir anda geçse zaman Sebebini sorma of aman aman
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Izel & Celik & Ercan - dönmelisin
bir kadeh ya da bir tek sigara anlatırdı derdimi sana hüzün dolu, sessiz geceler sen yokken dost olurdu bana yok istemem sensiz geceyi artık gelmelisin sen bana hissetmeyi o sevgiyi şimdi vermelisin sen bana dönmelisin görmelisin artık seni sevdiğimi bilmelisin sevmelisin sen bilmelisin artık benim olduğunu bilmelisin bir kağıt ya da boş bir satıra anlattım yalnızlığı sana sevgi dolu sensiz geceler artık hatıra oldu bana yok istemem sensiz geceyi artık gelmelisin sen bana hissetmeyi o sevgiyi şimdi vermelisin sen bana dönmelisin görmelisin artık seni sevdiğimi bilmelisin sevmelisin sen bilmelisin artık benim olduğunu bilmelisin
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bendeniz - Günahlar (bu sarki apayri)...
Sus ağlama dönemem canım sana bir daha Vazgeç git diyemem ki gururuma Yazık olmuş o masum saf duygulara Yalnızlık güzel şeydir zor olsa da ilk defa Sus ağlama perişan halim bir tek kalan bana Onu da alma benden sığındığım Bir gönül macerasıydı diyorum O mahçup ağlamaklı soranlara ilk defa Günahlardan bıktım aman ver elini kurtar Beni buralardan Üşüyorum teslim oldum aşka ben neden Böyle vuruldum Hep ayrı kalamam ya senden Hep böyle olmaz olmaz sevgiler Hep ayrı kalamam ya senden Hep böyle böyle biter sevgiler
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bendeniz & Harun Kolcak - elimde degil...
Yanlizliga alistim ben Hic yoktun sanki onceden Hersey sona erdi bak unuttum sevgileri Bu kalbe yeniden sev diyemem Biliyorum yanlis yoldayim Yine sevdanin koynundayimUnutmustum boylesine Dayanilmaz sarsintilari Sana mahkumum farkindayim Ne yapsanda farketmez Adi boyle ask affetmez Yuregim unutmaz seni Kacsanda ask terk etmez Ne olur gulme gulme yapamiyorum Elimde degil seviyorum
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bendeniz - Kurtulamiyorum...
Kurtulamıyorum - BenDeniz Hasretinden nefes alamıyorum Bu sevdamı inan anlatamıyorum Aynı yolda aynı dertler Bir ben yandım Kurtulamıyorum yarabbim yardım et bir defa Kurtulamıyorum ben hazırım yoluna
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bendeniz - Gönül yareler icinde...
Asılı kaldım bir ipin ucunda Gerildim durdum, ben yokluğunda Bir avuntu aradım durdum Gecenin kör boşluğunda. Yüreğim daldan düşen bir yaprak Gözlerim gökten kopan bir yıldız Beklemek diyorsun sevgilim Söyle nereye kadar? Gönül yareler içinde Yürüyor hüzünler şehrine Gönül uslansa bi çare Ama koşuyor hasretler peşinde Yüzüm, ellerim siliniyor aşkım Sabrım tükeniyor Ben diye bir şey sen diye sevda Canım kalmıyor.
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Demet Sagiroglu - Arnavut Kaldirimi (bu cok baskaydi ya)...
biten sevgilerin ardından ağlayamam ben böyle yas tutamam her sözde her gözde şefkat aramam kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa giden aşklarımın ardından ağlayamam ben böyle yas tutamam her sözde her gözde şefkat aramam kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa dün seni gördüm rüyamda arnavut kaldırımlı boş sokakta ah bir dili olsa da bir konuşsa anlatırdı masumca seni bana öpsem bebek gözlerinden çok ağlatırlar sarsam seni kollarımdan bir gün alırlar sevsem seni doyasıya yıpratırlar bir sürü kuru gürültü parçalar sevgimizi ey kader böyle mi olmalı solmalı sevgililer giden aşklarımın ardından ağlayamam ben böyle yas tutamam her sözde her gözde şefkat aramam kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa dün seni gördüm rüyamda arnavut kaldırımlı boş sokakta ah bir dili olsa da bir konuşsa anlatırdı masumca seni bana
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Demet Sagiroglu - Kinali bebek (nostalji yapalim)...
kul oldum yol oldum gözden düştüm ah pul oldum avuttunuz yalanlarla ninnilerle masallarla şu vefasız insanların günahları boynuna elleri kolları kınalı bebek yüreği doğuştan yaralı bebek elleri kolları kınalı bebek büyüdün ah artık uyan a bebek, uyan
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Demet Sagiroglu - Papatya fallari (en eglenceli sarkilardan biridir)...
dün seni aradım kalamışta sokak sokak ne kadar cadde varsa bizi tanıyan sordum yoktun güneşin batışını seyrettim burunda inanmassan git bekir amca'ya sor her zamanki gibi başladım seviyor, sevmiyor seviyor, sevmiyor.... sapını da sayarsam seviyor çıkıyor. nerdesin ah nerde? bunu kimse bilmiyor bu ne biçim yalnızlık bana çok zor geliyor ah şu papatya falları çaresizliğim fala mı kaldı? ah şu papatya falları başka bahara kaldı. la la la la la lay seviyor la la la la la lay sevmiyor..... unuttum diye yalan söyledim bu gün gibi aklımda vapurda simit alışın işte o simidin susamları gibi havaya savruldu ezildi günlerce anılar şimdi anılarımı tekrar topluyorum. unutabilir miyim acaba seni? düşüncelerimi boğaza bıraksam ve boğsam aklımı ümidimi de kestim zaten yalan söylüyor papatya falları
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 15 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 15 Misafir) | |
|
|