|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Yeni Yiğido
![]() kartal_69 Şuan
Son Aktivite: 03.06.2009 22:00
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
SELAMUN ALEYKÜM HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM TÜM İSLAM ALEMİNE BU ZAMANIN EBU CEHİLLERİ BİTMEYECEKTİR VE EBEDİİ DEVAM EDECEKTİR YÜCE ALLAH ŞÖYLE BUYURUYOR BIRAK ONLARI ZEVK SEFA YAPSINLAR BİZ ONLAR İÇİN EBEDİ KALACAKLARI CEHENNEMİ HAZIRLADIK BUYURUYOR İŞTE O ZAMAN DÜNYA HAZİNELERİNİDE VERSELER ONLARDAN KABUL EDİLMEYECEK - BURDA BİR ŞEKİLDE TELAFİSİ OLUR ÖLENE KADAR EN AZINDAN AMA EBEDİ YURTTA ÖLMEKTE YOK NE YAPACAKLAR BAKALIM YÜCE RABBİM O KADAR YÜCEKİ TARİFE SIĞMAZ
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gul-i_ahmer Şuan
Son Aktivite: 27.08.2010 15:43
Tecrübe Puanı: 732
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
ARKADAŞLAR EBU CEHİLLER BİTTİMİ SANIYORSNUZ??EBU LEHEBLERDE FİRAVUINLARDA BİTMEDİ ONLAR KITALAR SÜRECEK!!!GECENİN GÜNDÜZÜ OLDUĞU GİBİ HERŞEYİN BİR ZITTI VARDIR AMA ŞUNU BİLSİNLERKİ ŞEHİT ARUZUSUYLA GÖNLÜ KAVRULAN SÜMEYYELERDE BİTMEDİ ALLAHA KURBAN OLACAK İSMAİLLERDE BİTMEDİ GEREKİRSE MEYDANLARDA HAMZALAR GİBİ ALİLER GİBİ ALLAHIN ASLANI OLUR DİNİMİZE ASLA SÖZ GETİRTMEYECEĞİZ!!!BİZLER ALLAHIN EBABIL KUŞLARIYIZ!!! |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ayparcam Şuan
Son Aktivite: 10.10.2011 13:00
Tecrübe Puanı: 740
![]() |
Allah c.c herseyin en dogru ve en iyisini biliyor ..Bizlere kalan tek bisey var oda susmak eger onlarin yaptiklari gibi bizde karsiligini verirsek onlardan farkimiz kalmaz..Bunlar yuzunden aklimiza gelen kotu soz kotu dusunceler bile bizi dinimiz acisindan kotuluge itebilir..Sabredip bekleyecegiz yok bekleyemeyiz derseniz ozaman hadisi serifte oldugu gibi (Allaha ve ahiret gününe iman eden, ya hayır soylesin, yahut sussun)o gun gelecek elbet ..
(Kim zerre kadar bir iyilik yaparsa, onun mükâfatını görür. Kim zerre kadar bir kötülük yaparsa, onun cezasını görür)buyuruyor . Selam ve dua ile
|
|
|
|
#15 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Hiçbir fitne kalmayıncaya ve din bütünüyle Allah'ın oluncaya kadar onlarla savaşın (Enfal, 39) Cennet kılıçların gölgesi altındadır-hadisi-şerif Sizden biri bir kötülük gördüğünde, gücü yetiyorsa eliyle düzeltsin. Yetmezse diliyle düzeltsin. Onu da yapamazsa, hiç olmazsa kalbiyle buğz etsin. Fakat bu, imanın en zayıf mertebesidir. hadisi şerif sanırım bu ayet ve hadisler yeterlidir... |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
Evet yeterince anlattiniz fakat burasi ne demek istiyor bakin (Fakat bu, imanın en zayıf mertebesidir. hadisi şerif) Benimde soylemek istedigim bu ben bir onceki yazimda oldugu gibi biraz eksik olmus ama anlatmaya calisabilidigim kadarini anlattim.. Bakin dinimiz islam ve bu yolda elbette malimizla canimizla savasmak lazim Efendimiz (S.a.S)'e dil uzatanlara elimizden gelsede aninda girtlagindan SIKIP oldurebilsek ama yok yapamiyoruz iste ..bolye durumlarda elimizden gelen hicbisey yok biz ise sadece bugz edebiliyoruz degil mi ve bugz ettigimizde kufre dusmus olmuyormuyuz?hadisi seriftede oldugu gibi imanimizin zayifligindan kaynaklaniyor ben bunu anlatmaya calisiyorum..Neden bu zayiflik bu zayiflikla beraber belki arkasinda imanimizida kaybetme korkusuda gelebilir bunun korkusu yok mu icimizde?Bugz yaparak onalarla beraber onlarin yaptigi gibi bizlerdemi yalan yanlis kelimeler resimler yapalim onlari karalayalim bu bize yakisirmi? Onun icin susup tefekkul etmek yerine heb bugz mu edelim sabretmek yerine onlar gibimi olalim ..Yanlismiyim yanlis olan yerim varsa buyurun sizin fikirlerinizede ihtiyacimiz vardir belkide.. Ha suda var bizim bukadar dini gucumuz yok Efendimizin (s.a.s)'in gunlerinde oldugu yasanti gibi olamayiz derseniz ozaman uzulerek boyun egeriz ama o gunlerde gibi olabilmekte icimizde var ise sadece yazdigimiz su yazilarda degilde gercektede yasayamasak bile hic degilse aklimiza getirebilmek bile yetmezmi ..Hic degilse dusunelim aklimiza getirelim tipki efendimizin hayatinda oldugu gibi yasamaya calisalim cok mu zor geliyor bu bize cok mu zorr?
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SAWAS Şuan
Son Aktivite: 01.10.2012 22:48
Tecrübe Puanı: 694
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Yeni Yiğido
![]() sukayna Şuan
Son Aktivite: 25.01.2009 15:30
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yasaklı
AYDIN70 Şuan
Son Aktivite: 18.09.2008 12:53
![]() |
Sizler insan öldürmekten bahsediyorsunuz, nasıl müslümansınız anlamayamadım.Allah'ın verdiği canı Allah almaz mı ?
Burada gerile gerile insan boğazlamaktan, insan öldürmekten bahsediyorsunuz, bunu yaptığnıızda cennete gireceğinizi veya çok iyi bir müslüman olacağınızı mı sanıyorsunuz. Cahillik etmemek lazım. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
Alin iste buna ne dersiniz artik bilemem ![]() Bakin Aydin ne icin ve neden gerile gerile insan bogazlanabilecegi acikca yazilmis asagidaki yazidada ..Bu konu hakkinda daha fazla acikliga ihtiyac yok sanirim ..Cennete girecegimizi insan bogazlasak insan oldursekte kimse bilemez.. Iyi bir musluman olabilmek icin RABBIM'e sadece dua eder O'na kulluk gorevimizi tamtamiyla yapmaya calisir ve O'ndan yardim dileriz hicbizaman ben iyi bir muslumanim diyemeyiz, demekte dogru olmaz zaten..Anlatabildik mi ??
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|