![]() |
#1481 |
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
![]() Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 947
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() rafet el roman-ömrümün sahibi.....
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ALPEREN...
,,,,,,,,,,,,,, BAK ŞU YAĞAN BULUTA DEDEM KORKUT AĞLIYOR ,,,,,,,,,,,,,, BATIDAN ESEN RÜZGAR TÖREMİ BALTALIYOR |
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() SEMİH-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2009 23:08
Tecrübe Puanı: 790
![]() |
![]() bedirhan gökçe /// nefretim aşkımı aştı bu gece...
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Yasaklı
![]() bileydim Şuan
![]() Son Aktivite: 07.03.2009 17:21
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() mehmet emın ay
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veysel Şuan
![]() Son Aktivite: 26.02.2012 09:24
Tecrübe Puanı: 1103
![]() |
![]() Ismail YK - Eskisi gibi......................
![]() |
#1486 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1049
![]() ![]() ![]() |
![]() ilayda gözbebeğim çok güzel bir şarkı .......................
![]() |
#1487 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 887
![]() |
![]() Yilmaz Erdogan - Yeni bir sayfada sana bakmak... Her sey yapilabilir Bir beyaz kagitla Uçak örnegin uçurtma mesela Altina konulabilir Bir ayagi ötekilerden kisa oldugu için Sallanan bir masanin Veya siir yazilabilir Süresi ötekilerden kisa Bir ömür üzerine. Bir beyaz kagida Her sey yazilabilir Senin disinda Güzelligine benzetme bulmak zor Sen iyisi mi sana benzemeye çalisan Her seyden Bir gülden bir ilk bir sonbahardan sor Belki tabiattadir çaresi Senin bir çiçege bu kadar benzemenin Ve benim Bilinci nasirli bir bahçivan çaresizligim Anlarim bitkiden filan Ama anlatamam Topragin günesle konusmasini Sana çok benzeyen bir çiçek yoluyla Sen bana isik ver yeter Bende filiz çok Köklerim içimde gizlidir Gelen giden açan soran bere budak yok Bir siir istersin "Içinde benzetmeler olan" Kusura bakma sevgilim Heybemde sana benzeyecek kadar Güzel bir sey yok Uzun bir yoldan gelen Tedariksiz katiksiz bir yolcuyum Yarali yarasiz sevdalardan geçtim Koynumda bir beyaz kagit bosluk Her seyi anlattim Olan olmayan acitan sancitan Bilsem ki sana varmak içindi Bütün mola sancilari Bütün stabilize arkadasliklar Daha hizli kosardim Severadim gelirdim Gözlerinin mercan maviligine Sana bakmak Suya bakmaktir Sana bakmak Bir mucizeyi anlamaktir Sana sola bakmadan yürüdügüm yollar taniktir Ask sorgusunda sahanem Yalniz kelepçeler saniktir Ne yazsam olmuyor Çünkü bilenler hatirlar Hem yapilmis hem yapma çiçek satanlar Bahçivanlar degil tüccarlardir Sen öyle göz Sen öyle toprak ve günes ortakligi Sen teninde cennet kayganligi iken Sana siir yazmak ahmakliktir Bir tek söz kalir Dislerimin arasindan Ben sana gülüm derim Gülün ömrü uzamaya baslar Verdigim bütün sözler Sende kalsin isterim Ben sana gülüm derim Gül sana benzedigi için ölümsüz Yazdigim bütün siirler Sana baslayan bir kitap için önsöz Sana bakmak Bir beyaz kagida bakmaktir Her sey olmaya hazir Sana bakmak Suya bakmaktir Gördügün suretten utanmak Sana bakmak Bütün rastlantilari reddedip Bir mucizeyi anlamaktir Sana bakmak Allah'a inanmaktir ... Yilmaz Erdogan
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ikbal Gürpinar - Seviyorum seni...
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ikbal Gürpinar - Farkında mısın ? Farkında mısın ? Bize ait cümleler kurmaktan, Ne kadar da aciz kaldık son günlerde, Bırak,seni seviyorum demeyi, Bir günaydını bile çok görür olduk birbirimize, Tükenen,tükenen sevgimiz mi, Yoksa,yoksa dilimiz mi varmıyor ? Ne sen bana iyi misin,diyorsun, Ne ben sana bir günaydın. Bıçak açmıyor ağzımızı,farkında mısın ? Yavan kelimelere başvurmamız sebepsiz değil, Saçlarını bile taramıyorsun eskisi gibi, Benimse içimden gelmiyor tıraş olmak, Eskiden,daha zili çalmadan açardın kapıyı, Kokunu ta aşağılardan duydum,derdin, Özledim derdim, Kısar gözlerini ya sen,ya sen,dedin, Öylece sarılıp kalırdık kapı eşiğinde, Of,off. Kaç gecedir koltuğun bir kenarında uyuyup kalıyorum, Romatizmalarım da öyle arttı ki üstelik, Adeta kar yağıyor sol omzuma, Sana ilaçlarımın yerini korkudan soramıyorum, Ya cevap vermezsen, Ya git kendin al dersen, Korkuyorum işte,sevginin tükendiğini bilmekten korkuyorum. Dün ilk defa kahvaltı etmişsin beni kaldırmadan, İlk defa çayı dün,soğuk ve şekersiz içtim, Kaç zamandır adımla seslenmiyorsun bana, Adım ürkütüyor seni, Sen ayrı odadan kalkıyorsun, Ben ta uçtaki odadan Bir suçlu gibi öne eğip başımızı Öylece geçiyoruz birbirimizin yanından, Bir tabloyu oluşturan iki unsur gibiyiz, Senin vurdumduymazlığını, Benim aksiliğim tamanlıyor, Yok,yok bu böyle olmayacak, Ya sen aç kıza telefon, ya ben, Bu böyle olmayacak, İstersen oğlanları sen ara,seni onlar daha bir severler, Kısaca,kısaca ya ben gideceğim,ya sen, Belki de bir zaman ayrı kalırsak, Kim bilir,belki de özleriz birbirimizi, Bugünleri hiç düşünmeden; O hoyrat,o pervasız harcadığımız Aşkımıza nasıl muhtacım nasıl,bilemezsin, Olsun bi müddet yemeği dışarıda yerim, İlaçlarımı masanın üstüne geceden dizerim, Parmağıma ip bağlarım falan, Ya da istersen ben gideyim, gideyim de nereye ? Of,off, Galiba yaşlanmamalı insan, Yoksa,yoksa suç erkek olmakta mı? Ne yaparım bi başıma ben, Yok,yok sen git kıza istersen. Dün o filmi seyrederken ağladığını gördüm, Sanma ki fark etmedim, Sanki ikimizin son dönemi, Ne kadar açığa vursak ta öfkemizi, Gem vuramazsak da alışkanlıklarımıza, Demek ki bazı şeylerin çok geç anlaşılıyormuş önemi, Bir ara gözüm takıldı,saçlarına karışmış aklara, Benim ise kış çoktan oturmuştu şu çökük şakaklara, Hatırlar mısın? İlk yemeğe çıktığımız günü? Nasıl da elim ayağıma dolaşmıştı hani, Hatırlar mısın? Bu berbat halime bimecal kalırcasına güldüğünü, Şimdi ise bak,yüreğimiz bimecal, Dağbaşı yalnızlıklarına mahküm ettik birbirimizi, Ne zaman biter bu suskunluğumuz,bilmem, Ya, bir ölüm anı çığlılığıyla,, Sahi,sahi ben ölürsem ağlar mısın? Bana,bana hiç sorma, Düşünmek bile acıtıyor içimi, Cam kesiği ağrılara gark oluyorum, Hem benim bildiğim galiba, Galiba ‘önce erkekler ölür”, O zaman da sen kalacaksın yapayalnız, Ne yapar ne edersin bu koca şehirde? Kim getirir her sabah o çok sevdiğin fırın ekmeğini, Kim sular bahçeyi, Kim budar yediverenleri Ve kim bırakır, Sen daha uyanmadan yastığına en güzel gülleri? Zor değil mi? Yaşamın en zor tarafı işte, Kolay değil alışkanlıklardan bir an için vazgeçmek, Zaten,zaten benim tek alışkanlığım da sensin, Yok,yok senden vazgeçemem, Zaten benim bildiğim; ”ilk erkekler özür diler”, Daha bir yakışıyor gibi seni seviyorum demek erkeğe, Yok,yok bu sabah kalkınca, İlk işim sana sarılıp ve hiç yüksünmeden Ve kırılganlığı bir yana atıp, Seni seviyorum demeliyim, Seni seviyorum, Seni seviyorum, Günaydın,günaydın, Günaydın birtanem.
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() sabah sabah bizim radyo hala caliyor
![]() eylem - aman
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|