Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
360 derece dönebilen Peugeut - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Teknoloji Haberleri
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Teknoloji Haberleri Teknolojiye dair haberler burada

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.08.2008, 15:46   #1
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart 360 derece dönebilen Peugeut

Konsept otomobil Peugeut 360, özellikle park etmekte zorlanan bayanlar çok hoşuna gidecek

Konsept otomobil tasarlarken amaç genelde sıradanın dışına çıkabilmek ve hem farklı hem de ilginç konseptler üretebilmek. Örneğin artık konsept otomobil tasarlayan tasarımcılar çevre konusunda çok duyarlılar ve tasarımlarında elektrikle çalışan motorlar kullanıyorlar. Tabi henüz bu kadar verimli çalışan elektrik motorlarımızın olmaması ayrı bir mesele.

Andrei Franca isimli bağımsız bir tasarımcı tarafından tasarlanan bu otomobilin farkı, bildiğimiz lastik tekerlekler yerine bir çeşit kürenin kullanılıyor olması. Bu küreler yardımıyla Peugeut 360'ın dar ve kalabalık alanlarda daha çevik bir şekilde hareket edeceği öngörülüyor. Daha da güzeli, bu konsept park etmekte zorlananlar için büyük kolaylık anlamına geliyor.

Her birinde birer elektrik motoru bulunan bu üç küre bir bilgisayar tarafından yönetiliyor. Motorlar makaralar için çekim gücü sağlıyor ve her makara grubu kürelerden birini yönlendiriyor. Süspansiyonlar da küreleri sabit tutan pulleylara bağlı.

Araçta üç koltuk bulunuyor. Önde oturan iki kişi ortadaki kontrol kolu yardımıyla aracı kullanabiliyor. Kendi ekseni etrafında dönen bu kol sayesinde 360 derece dönmek mümkün olabiliyor. Oldukça füturistik ve farklı görünen Peugeot 360'ın bir taslaktan öteye gidip gidemeyeceğini görmek için beklememiz gerekiyor.
Alt 21.08.2008, 15:47   #2
_DuMaN_58
Navigator

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: 360 derece dönebilen Peugeut

Bayanlar bu haberi iyi okusun bence Ben çok gördüm araba kullanmasını bilen ama park yapmasını bilmeyen bayan sürücüleri
Alt 21.08.2008, 15:49   #3
CrSivaslim58
Usta Yiğido

CrSivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CrSivaslim58 Şuan CrSivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.12.2023 20:33
Autobahn Champion! Caravan Toss Champion! F/A-18 Hornet Champion! Happy Heks Champion! Kingdom Of Gold Champion! Sheep Pool Champion! Yeti Strikes Back Champion!
Tournaments Won: 2

Tecrübe Puanı: 868 CrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yok
Standart --->: -->: 360 derece dönebilen Peugeut

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bayanlar bu haberi iyi okusun bence Ben çok gördüm araba kullanmasını bilen ama park yapmasını bilmeyen bayan sürücüleri
Evet dogru bare sorun cikardmazlar
CrSivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2008, 15:55   #4
_DuMaN_58
Navigator

Standart -->: 360 derece dönebilen Peugeut

He yav bide sorun çıkarıyorlar "İstemeyerek çarptım arabanıza" " Arabanız zaten külüstürdü"
Alt 21.08.2008, 19:13   #5
Sweetgirl
Usta Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sweetgirl Şuan Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 00:50

Tecrübe Puanı: 1060 Sweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz sein
Standart --->: -->: 360 derece dönebilen Peugeut

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

bende sahsen cok gördüm hem araba kullanmasini
hemde park etmesini bilmeyen erkekleri

ve araba meraki erkeklerde olduguna göre,
bu haber erkeklerin daha cok hosuna gidecegine inaniyorum

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2008, 20:49   #6
_DuMaN_58
Navigator

Standart -->: --->: -->: 360 derece dönebilen Peugeut

Alıntı:
Sweetgirl Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

bende sahsen cok gördüm hem araba kullanmasini
hemde park etmesini bilmeyen erkekleri

ve araba meraki erkeklerde olduguna göre,
bu haber erkeklerin daha cok hosuna gidecegine inaniyorum
Bende tam tersini düşünüyorum

Bi kere biz erkekler park konusunda sıkıntı çekmiyoruz...

Siz kendinize bakın... Daha vites nedir onu bilmiyorsunuz ya
Alt 22.08.2008, 11:32   #7
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR

kronik Şuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41

Tecrübe Puanı: 1364 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein
Standart --->: 360 derece dönebilen Peugeut

ben hiç üstüme alınmıyorum yıllar önce park ederken tanımadığım erkeklerden bile yardım alıyordum ama artık değil iki arabanın arasına rahatlıkla park edebiliyorum üstelik bu arabada hiç estetik görünmüyor ben şahsen almam bu arabayı benimarabam daha güzellllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllll
Alt 26.09.2008, 21:29   #8
aslı58
Yeni Yiğido

aslı58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aslı58 Şuan aslı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.09.2008 21:37

Tecrübe Puanı: 0 aslı58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 360 derece dönebilen Peugeut

şimdi tartışma konusu ciddi.arabalar.bayanların süremeyeni de war süreni dee msla ben 11 yaşında babam sağolsun araba sürmesini öğrendim.şimdi turkie gelince köyde sürüorm..polis görmedikçe
aslı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)