|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 2 gündür izlerine ulaşılamayan kahramanlarımız bugün öğle saatlerinde bulunmuşlardı.Herkesi duygulandıransa;çatışma başlar başlamaz hemen siperlere bu 2 kahramanımız koşmuş olması. ikiside ağır yaralanan askerlerimiz daha güvenli bir sipere birbirlerine sarılarak,birbirlerinden destek alarak gitmek isterken kanlarının son damlasına kadar savaşarak şehit olmalarıydı...Şehitlerimizi bulan askerlere göre çatışmanın olduğu Aktütün karakolunun metrelerce uzağında bu iki kahraman asker birbirlerine sarılarak can verdi,ŞAHADETE ERDİ...bu haberi az önce Şehit BAHATTİN ERTURHAN'IN cenaze evinde duydum ve sizlerle paylaşmak istedim
EY ŞEHİT OĞLU ŞEHİT!İSTEME BENDEN MAKBER SANA AGUŞUNU AÇMIŞ DURUYOR PEYGAMBER! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() *AHISKALI* Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2024 03:39
Tecrübe Puanı: 702
![]() ![]() |
![]() mekanınız cennet olsun koç yiiğitler inşallah cennetteki şefaatçilerimiz siz mubarek insanlar olacaksınız nur içinde yatın!!!!
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|