|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
Anketimiz: Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı? | |||
APO ASILMALI! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 42,86% |
IRAK HARİTADAN SİLİNMELİ! |
20 | 57,14% |
Katılımcı sayısı: 35. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#21 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() *AHISKALI* Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2024 03:39
Tecrübe Puanı: 701
![]() ![]() |
![]() güzel tespitler ben de 3 yıldır oralardaydım(şırnakta)
adamlar hazıra alışmış oraya boşa akan paranın haddi hesabı yok!elektrik kaçak su bedava vergi zaten vermezler üstüne üstlük bir de olmayan tarlalarının paralarını doğurdukları çocuk başına paraları alırlar! af edersiniz ...t sürüsü gibi çoğalıyorlar ve buna devlet para veriyor hangi Anadolu kasabasında şehrinde bir kuruş para alıyor bunun için insanımız? üstüne üstlük büyütüp besleyip genç yaşa getirdği fidanlarını bir bir toprağa veriyor! bu zihniyet değişmeli ben orada şunu gördüm: kesinlikle sert ,acımasız ve tavizsiz olacaksın otoritenin gücünü sonuna kadar hissettireceksin!
![]() |
#22 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1383
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() kardeş kavgası demesinler
bu vatan hainleri nerden bizim kardeşimiz oluyormuş,onların anaları da ağlıyormuş muş muş ağlar tabi oğlu vatan hainliğinden cenabet giden her ana ağlar allah kimseye böyle utanç vermesin ... iki taraf için üzülenler bizim için üzülmesinler,BİZ CAN VERİRİZ TOPRAK VERMEYİZ !
![]() |
#23 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() seheresma Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2010 16:34
Tecrübe Puanı: 671
![]() ![]() |
![]() KESINLIKLE YANLIS ANLADIN CANIM ;TOPRAK VERILMESINI ASLA BENDE ISTEMEM FAKAT YÜRÜ ASKER ILERI KENDILERI RAHAT RAHAT OTURUP SEYREDIYOLAR AGLAYAN TABIKI ASKER ANASI YA TOP YÜKÜN SALDIRSINLAR YADA KENDILERI MAKAM KOLTUGUNDAN KALKIP HALLETSINLER::::::::BAKSANA AKTUTUN KARA KOLUNUN TASINMASINA PARA BULUNAMAMIS::NE DEMEK YA !!!!!!!!!!!!!umariz o kahpe caniler cezasini allahtan bulurlar bizde tek tek bitiririz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sibelYILMAZ Şuan
![]() Son Aktivite: 05.09.2014 09:55
Tecrübe Puanı: 938
![]() ![]() ![]() |
![]() Kanım dondu tüylerim diken diken oldu allahım cümlesini ıslah etsin Müslümana küfür hainlik yakışmaz Türkede böyle alcakları beslemek koruyup gözetmek yakışmaz!!!!!!!Allahtan temennim bunları biran önce içimizden söküp atmamız....
![]() |
#25 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1038
![]() - apo asılsın
- dtp kapatılsın - pkk yı besleyen sanatçılar cezalandırılsın (bunları artık bilmeyen yok) belki o zaman bi nebzede olsa içimiz rahat eder...
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1051
![]() ![]() ![]() |
![]() 1 ŞIK DAHA EKLEYELİM
APO ASILMALI IRAK HARİTADAN SİLİNMELİ HER İKİSİDE BENCE HER İKİSİDE
![]() |
#27 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Bugün cepheye sürülen, şehit düşen askerlerimize bakıldığında, her şey çok iyi anlaşılıyor. Bu vatan hepimizin. Vatan borcu namus borcu biliriz. Bir karışta vermeyiz, kolaymı kazanıldı bu vatan? Bugün askere gitmemesi için oğluna çürük raporu alan yöneticiler var. Çeşitli torpillerle tehlikeli bölgeye gönderilmeyenler var. Öyle bir kanun varda bizmi bilmiyoruz. Başbakan'ın Cumhurbaşkanı'nın da oğlu da, Şırnak'ta Hakkari'de askerliğini yapsın, ben o zaman onlara kul köle olmasını da çok iyi bilirim. Onlarınki canda diğerlerininki ne? Tek farkları zengin olmak ileri gelen olmakmı? Bu terör böyle bitmez! Ben şuna benzetiyorum bu durumu: Biri gelip sataşıyor size, vuruyor kaçıyor. Siz onu belli bir yere kadar kovalıyorsunuz, arada bir vuruyorsunuz sonra geri geliyorsunuz.Aradan bir kaç gün geçiyor yine aynı şeyi yapıyor, siz yine vurarak belli bir yere kadar kovalıyıp tekrar geri geliyorsunuz.Bu yıllarca böyle devam ediyor. Eğer siz onu nereye kaçarsa kaçsın yakalyıp gerekli cezasını vermezseniz, aynı tutumunu herzaman davam ettirecektir. 10-15 km kovalamak işe yaramaz, nereye kaçarsa kaçsın kaçabildiği yere kadar kovala ve işini bitir ki geriye bir daha gelemesin. Bu neden yapılmaz anlamak zor tabiki, kimler mani oluyor kimler engelliyor iyi düşünmek gerek.Kimler bizi yarı yoldan geri çevriyor, tam bitti derken geri çağırıyor bunu iyi tespit etmek lazım.
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Yeni Yiğido
![]() mery Şuan
![]() Son Aktivite: 09.05.2010 15:29
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() birsürü sehidimiz oldu..15 miş 20 miş..sivastan olan şehidimizi neden söylemiyolar televizyonlar da sayıyı az söylüyolar bizi kandırıyolar.Ben artık inanmıyorum bu teröristlerin türkiyeden vatanımızdan silinecegine bunları destekleyenler var oldukça asla silinmez...Olan bizim şehitlerimize olan bizim şehit analarımıza oluyo bence tek çüzüm tererüstleri destekleyen sanatçılar ve terörist başı asılsın allah belalarını versin...kimsenin hakkı yok annelerimizin göz yaşlarını dökmeye kimsenin yok..
![]() |
#29 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1306
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() .tunceline gidin 5 yaşındaki çocuk asker polis gördüm mü taşlamaya başlıyor..aynı durum diğer doğu ilerinde de farklı değil..elektirik beleş,su beleş,kömüre oduna para vermezler elektirikle ısınırlar..
devletin tüm imkanlarından sonuna kadar faydalanırlar. ben vergimi çatır çatır veririm onlar verginni v sini bilmez.. daha düne kadar dtp ye hemen hepsi oy veriyordu.. diyarbakırda bilmem ne köyün ağası mehmet ile bilmem ne köyün ağası mahmut ağa çocuk yapma yarışına giriyor..biri yapıyor 30 tane diğeri yapıyor 40 tane..sonra onlara okul gidecekmiş hastahanen gidecekmiş benden vergiyi çatır çatır alıyor..yemişim hukuğunu da adil devletini de..
![]() |
#30 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Apo asılsın,Barzaninin kellesi vurulsun,Kuzey Irakta 100 km lik tampon bölge oluşturulsun,Kerkükteki Türkmenler tamamen silahlandırılsın,karakolların yerini mobil birlikler alsın,anti terör timi oluşturulsun,şehirlerde hırsız kovalayan Polis özel harekata dağ izni verilsin,ve terör suçlularına İDAM cezası getirilsin...
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
HANGİ KÖYDENSİNİZ? (Anket) | Sivaslilar.Net | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 1222 | 17.01.2016 16:03 |
ZARA-Gühertaş | SivasLady | Zara | 18 | 04.01.2010 15:35 |
Gühertaş Köyü Forum Sitesi Açıldı | ErdalGüler | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 5 | 23.04.2009 13:10 |
sitenin girişinde sivası anlatan şarkılar yayınlansa sizce nasıl olur? | asi_58 | Sitemiz Hakkında www.sivaslilar.net | 1 | 13.09.2008 22:16 |
SizCe NasıL oLdu..? | Melankolia | Arşiv | 28 | 19.06.2008 21:12 |