Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı?
APO ASILMALI! 15 42,86%
IRAK HARİTADAN SİLİNMELİ! 20 57,14%
Katılımcı sayısı: 35. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.10.2008, 23:56   #21
*AHISKALI*
Usta Yiğido

*AHISKALI* - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

*AHISKALI* Şuan *AHISKALI* isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2024 03:39

Tecrübe Puanı: 701 *AHISKALI* FAZLA SÖZE GEREK YOK*AHISKALI* FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Sizce Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı?

güzel tespitler ben de 3 yıldır oralardaydım(şırnakta)
adamlar hazıra alışmış oraya boşa akan paranın haddi hesabı yok!elektrik kaçak su bedava vergi zaten vermezler üstüne üstlük bir de olmayan tarlalarının paralarını doğurdukları çocuk başına paraları alırlar!

af edersiniz ...t sürüsü gibi çoğalıyorlar ve buna devlet para veriyor hangi Anadolu kasabasında şehrinde bir kuruş para alıyor bunun için insanımız? üstüne üstlük büyütüp besleyip genç yaşa getirdği fidanlarını bir bir toprağa veriyor!
bu zihniyet değişmeli ben orada şunu gördüm:
kesinlikle sert ,acımasız ve tavizsiz olacaksın otoritenin gücünü sonuna kadar hissettireceksin!
Alt 07.10.2008, 00:09   #22
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR

kronik Şuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41

Tecrübe Puanı: 1383 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein

kardeş kavgası demesinler
bu vatan hainleri nerden bizim kardeşimiz oluyormuş,onların anaları da ağlıyormuş muş muş
ağlar tabi oğlu vatan hainliğinden cenabet giden her ana ağlar
allah kimseye böyle utanç vermesin ...

iki taraf için üzülenler bizim için üzülmesinler,BİZ CAN VERİRİZ TOPRAK VERMEYİZ !
Alt 07.10.2008, 01:35   #23
seheresma
Usta Yiğido

seheresma - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seheresma Şuan seheresma isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2010 16:34

Tecrübe Puanı: 671 seheresma FAZLA SÖZE GEREK YOKseheresma FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
kronick Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
nasıl yani ya ne demek ne istiyorlarsa versinler ? çok özür dilerim affınıza sığınarak tan diyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiii
KESINLIKLE YANLIS ANLADIN CANIM ;TOPRAK VERILMESINI ASLA BENDE ISTEMEM FAKAT YÜRÜ ASKER ILERI KENDILERI RAHAT RAHAT OTURUP SEYREDIYOLAR AGLAYAN TABIKI ASKER ANASI YA TOP YÜKÜN SALDIRSINLAR YADA KENDILERI MAKAM KOLTUGUNDAN KALKIP HALLETSINLER::::::::BAKSANA AKTUTUN KARA KOLUNUN TASINMASINA PARA BULUNAMAMIS::NE DEMEK YA !!!!!!!!!!!!!umariz o kahpe caniler cezasini allahtan bulurlar bizde tek tek bitiririz
seheresma isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2008, 07:43   #24
sibelYILMAZ
Usta Yiğido

sibelYILMAZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sibelYILMAZ Şuan sibelYILMAZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.09.2014 09:55

Tecrübe Puanı: 938 sibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOKsibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOKsibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: Sizce Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı?

Kanım dondu tüylerim diken diken oldu allahım cümlesini ıslah etsin Müslümana küfür hainlik yakışmaz Türkede böyle alcakları beslemek koruyup gözetmek yakışmaz!!!!!!!Allahtan temennim bunları biran önce içimizden söküp atmamız....
Alt 07.10.2008, 07:59   #25
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaptan-58 Şuan Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
Space pacman Champion!
Tecrübe Puanı: 1038 Kaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISI

- apo asılsın

- dtp kapatılsın

- pkk yı besleyen sanatçılar cezalandırılsın (bunları artık bilmeyen yok)

belki o zaman bi nebzede olsa içimiz rahat eder...
Alt 07.10.2008, 08:07   #26
ABDULLAH DUMAN
Usta Yiğido

ABDULLAH DUMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ABDULLAH DUMAN Şuan ABDULLAH DUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2016 12:29

Tecrübe Puanı: 1051 ABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISIABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISIABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: Sizce Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı?

1 ŞIK DAHA EKLEYELİM

APO ASILMALI
IRAK HARİTADAN SİLİNMELİ
HER İKİSİDE

BENCE HER İKİSİDE

Biz ki, Tunada Abdest Alıp, Viyana Önlerinde Namaz Kılanların Evlatlarıyız !
ABDULLAH DUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2008, 08:50   #27
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
seheresma Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
KESINLIKLE YANLIS ANLADIN CANIM ;TOPRAK VERILMESINI ASLA BENDE ISTEMEM FAKAT YÜRÜ ASKER ILERI KENDILERI RAHAT RAHAT OTURUP SEYREDIYOLAR AGLAYAN TABIKI ASKER ANASI YA TOP YÜKÜN SALDIRSINLAR YADA KENDILERI MAKAM KOLTUGUNDAN KALKIP HALLETSINLER::::::::BAKSANA AKTUTUN KARA KOLUNUN TASINMASINA PARA BULUNAMAMIS::NE DEMEK YA !!!!!!!!!!!!!umariz o kahpe caniler cezasini allahtan bulurlar bizde tek tek bitiririz
Bu kardeşime tamemen katılıyorum.
Bugün cepheye sürülen, şehit düşen askerlerimize bakıldığında, her şey çok iyi anlaşılıyor.
Bu vatan hepimizin. Vatan borcu namus borcu biliriz. Bir karışta vermeyiz, kolaymı kazanıldı bu vatan?
Bugün askere gitmemesi için oğluna çürük raporu alan yöneticiler var.
Çeşitli torpillerle tehlikeli bölgeye gönderilmeyenler var.
Öyle bir kanun varda bizmi bilmiyoruz.
Başbakan'ın Cumhurbaşkanı'nın da oğlu da, Şırnak'ta Hakkari'de askerliğini yapsın, ben o zaman onlara kul köle olmasını da çok iyi bilirim. Onlarınki canda diğerlerininki ne? Tek farkları zengin olmak ileri gelen olmakmı?

Bu terör böyle bitmez!
Ben şuna benzetiyorum bu durumu:
Biri gelip sataşıyor size, vuruyor kaçıyor.
Siz onu belli bir yere kadar kovalıyorsunuz, arada bir vuruyorsunuz sonra geri geliyorsunuz.Aradan bir kaç gün geçiyor yine aynı şeyi yapıyor, siz yine vurarak belli bir yere kadar kovalıyıp tekrar geri geliyorsunuz.Bu yıllarca böyle devam ediyor.
Eğer siz onu nereye kaçarsa kaçsın yakalyıp gerekli cezasını vermezseniz, aynı tutumunu herzaman davam ettirecektir.

10-15 km kovalamak işe yaramaz, nereye kaçarsa kaçsın kaçabildiği yere kadar kovala ve işini bitir ki geriye bir daha gelemesin.
Bu neden yapılmaz anlamak zor tabiki, kimler mani oluyor kimler engelliyor iyi düşünmek gerek.Kimler bizi yarı yoldan geri çevriyor, tam bitti derken geri çağırıyor bunu iyi tespit etmek lazım.
Alt 07.10.2008, 09:01   #28
mery
Yeni Yiğido

mery - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mery Şuan mery isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.05.2010 15:29

Tecrübe Puanı: 0 mery FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

birsürü sehidimiz oldu..15 miş 20 miş..sivastan olan şehidimizi neden söylemiyolar televizyonlar da sayıyı az söylüyolar bizi kandırıyolar.Ben artık inanmıyorum bu teröristlerin türkiyeden vatanımızdan silinecegine bunları destekleyenler var oldukça asla silinmez...Olan bizim şehitlerimize olan bizim şehit analarımıza oluyo bence tek çüzüm tererüstleri destekleyen sanatçılar ve terörist başı asılsın allah belalarını versin...kimsenin hakkı yok annelerimizin göz yaşlarını dökmeye kimsenin yok..
Alt 07.10.2008, 10:22   #29
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1306 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Sizce Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı?

.tunceline gidin 5 yaşındaki çocuk asker polis gördüm mü taşlamaya başlıyor..aynı durum diğer doğu ilerinde de farklı değil..elektirik beleş,su beleş,kömüre oduna para vermezler elektirikle ısınırlar..
devletin tüm imkanlarından sonuna kadar faydalanırlar.

ben vergimi çatır çatır veririm onlar verginni v sini bilmez..

daha düne kadar dtp ye hemen hepsi oy veriyordu..

diyarbakırda bilmem ne köyün ağası mehmet ile bilmem ne köyün ağası mahmut ağa çocuk yapma yarışına giriyor..biri yapıyor 30 tane diğeri yapıyor 40 tane..sonra onlara okul gidecekmiş hastahanen gidecekmiş benden vergiyi çatır çatır alıyor..yemişim hukuğunu da adil devletini de..
Alt 07.10.2008, 11:13   #30
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 14:27

Tecrübe Puanı: 935 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick

Apo asılsın,Barzaninin kellesi vurulsun,Kuzey Irakta 100 km lik tampon bölge oluşturulsun,Kerkükteki Türkmenler tamamen silahlandırılsın,karakolların yerini mobil birlikler alsın,anti terör timi oluşturulsun,şehirlerde hırsız kovalayan Polis özel harekata dağ izni verilsin,ve terör suçlularına İDAM cezası getirilsin...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)