Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.10.2008, 21:26   #1
arikarinkuchi
Usta Yiğido
NO AVATAR

arikarinkuchi Şuan arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05

Tecrübe Puanı: 1111 arikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOKarikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Tesadüfen farkedilen sinsi plan!

Tesadüfen farkedilen sinsi plan!

Aktütün karakoluna hain saldırı düzenleyen ve Mehmetçiklerin kahramanca yaptığı mücadele sırasında ölen 9 teröristin cenazesi dün sabah Şemdinli İlçesine getirilerek devlet hastenesi morguna kaldırdı.

Ancak, otopsi sırasında bir teröristlerin kuşağının altına tuzaklanmış el bombasının farkedilmesi büyük bir faciayı önledi.

Aktütün Karakol baskınında 17 askeri şehit eden 9 teröristin birinin cesedinin bile bombalı olduğu belirtildi. Şemdinli Devlet Hastanesi morguna getirilen ve bugün otopsisi yapılan bir teröristin üzerinde el bombası tespit edildi.

Teröristin beline sardığı kuşağın altına gizlenen ve kuşak açılır açılmaz patlayacak şekilde tuzaklanan el bombasının, son anda fark edildiği ve olası bir facianın önlendiği belirtildi.

EL BOMBASI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Teröristin üzerindeki elbombasının imha edilmesi için hastaneye bomba imha uzmanları çağrıldı. Sabah saatlerinde hastane morguna gelen bomba imha uzmanları, el bombasını titizlik içinde etkisiz hale getiridi. Bu sırada güvenlik güçleri hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Olay üzerine Şemdinli Kaymakamı Hakan Şen de hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı. El bombasının etkisiz hale getirilmesinin ardından 4'ü yabancı uyruklu 9 teröristin otopsi işlemleri yapıldı.
A nasına Bacısına Saygı Duyan
S ivaslı Yigidolarız Biz..!!!
arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2008, 21:31   #2
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1122 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Tesadüfen farkedilen sinsi plan!

Gardaş ş...sizlerin MINDAR ları bile bela yaw!!!
ne morguna kaldırıyorlar atsınlar bir logal çukuruna gitsin!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2008, 21:41   #3
hamitgüneyli
Usta Yiğido

hamitgüneyli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hamitgüneyli Şuan hamitgüneyli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.09.2014 21:46

Tecrübe Puanı: 717 hamitgüneyli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Tesadüfen farkedilen sinsi plan!

bende anlamadım morgta ne işi var leşin morga kaldıracaklarına tv den ibreti alem için yayılasınlarya domuz soylarının nehalde olduğunu herkes görsün görsünki içimizdeki ateş bir nebzede olsa dinsin
hamitgüneyli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2008, 22:06   #4
ebubekir çakmak
Usta Yiğido

ebubekir çakmak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ebubekir çakmak Şuan ebubekir çakmak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2010 12:51

Tecrübe Puanı: 725 ebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: Cevap: Tesadüfen farkedilen sinsi plan!

Alıntı:
serrrkan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Gardaş ş...sizlerin MINDAR ları bile bela yaw!!!
ne morguna kaldırıyorlar atsınlar bir logal çukuruna gitsin!!!
sen benden çok yaşayacaksın be serrkan kardeş lafı ağzımdan aldın HUST İLE ULANMAYANI ETMELİ TEDBİR TEDBİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR BUNU BİZİM MİLLET Bİ ANLAMADI GİİTTİ ama aha burayada yazıyorum az kaldı TÜRKİYE bu terör belasının kökünüü silecek eğer TSK silmezse bu millet silmesini iiii bilirr nasıl söğütağzı ve domaniçten çkıp taaaaa viyana kapılarına çin seddine dayandıysak doğudaki her mağaraya her deliğe her ine girmesinide biliriz bu milletin sabrını tüketmeden silahınızı bırakıp teslim olun yoksa millet silahlanacak haberiniz olsun ve bütün dünyada bilirki türk insanı mermisini namus bilir karavana sallamaz
bu yazımı okuyan pkk taraftarı-sempatizyanı varsa kefenini alıp karşıma çıksın

O HALDE

HAYATTA BENİM BOYAYACAĞIM RENGİ ALACAKTIR!!!

EBUBEKİR ÇAKMAK.
ebubekir çakmak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2008, 22:06   #5
ebubekir çakmak
Usta Yiğido

ebubekir çakmak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ebubekir çakmak Şuan ebubekir çakmak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2010 12:51

Tecrübe Puanı: 725 ebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: Tesadüfen farkedilen sinsi plan!

Beni tutmayın ulan burama geldi dayandı.
Beni tutmayın bozarım bu kirli numaranızı
Yıllardır öyle çok sömürdünüz, öyle çok kan kusturdunuz ki
Ulan bir şarjöre diz çöktürürüm ALAYINIZI!.......

O HALDE

HAYATTA BENİM BOYAYACAĞIM RENGİ ALACAKTIR!!!

EBUBEKİR ÇAKMAK.
ebubekir çakmak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)