Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı?
APO ASILMALI! 15 42,86%
IRAK HARİTADAN SİLİNMELİ! 20 57,14%
Katılımcı sayısı: 35. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.10.2008, 11:39   #31
fertelliyim
Usta Yiğido

fertelliyim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fertelliyim Şuan fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.10.2011 17:21

Tecrübe Puanı: 769 fertelliyim BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: Sizce Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı?

Bence her ikiside olmalı

Şehitlerimize Allah'tan Rahmet Ailelerine Sabır ve başsağlığı diliyorum

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Her üçüde uyar Dış güçler Senin olanı senden olmaya çalışıyor Onlar senden almadan sen onlardan alacaksınki birdaha cesaret etmesinler TEK TÜRKİYE CUMHURİYETİ VAR ODA TÜRKLERİNDİR İÇLERİNDE BENDE VARIM kimsenin gücü yetmez yetmeyecekte

fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.10.2008, 10:41   #32
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1122 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: --->: Sizce Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı?

Alıntı:
Serd@r Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Apo asılsın,Barzaninin kellesi vurulsun,Kuzey Irakta 100 km lik tampon bölge oluşturulsun,Kerkükteki Türkmenler tamamen silahlandırılsın,karakolların yerini mobil birlikler alsın,anti terör timi oluşturulsun,şehirlerde hırsız kovalayan Polis özel harekata dağ izni verilsin,ve terör suçlularına İDAM cezası getirilsin...

bunların yapılması için neyi bekliyor bunlar!bir 17 vatan evladının daha gitmesinimi?!!!
polislere yetki verilmeli artık!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.10.2008, 11:51   #33
umit_koc
Tecrübeli Yiğido

umit_koc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

umit_koc Şuan umit_koc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.11.2013 23:20
Tournaments Won: 7

Tecrübe Puanı: 685 umit_koc FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

her ikisinide destekliyorum ama asıl onlara destek veren ülkeleri ortadan kaldırmak gerekir.
bizim ordumuz bir avuç teröristin işini bitirir ama deçtekçileri aradan çıkartmak gerekir. desteklerini kesmedikçe bir yandan türeyip duruyorlar. hepsinin başını ezelim

Hiçbirşey için "BENİMDİR" deme,

sadece de ki;

"YANIMDADIR"

Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder..
.
DAİMA SENİNLE KALMAZ ....
umit_koc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.10.2008, 13:49   #34
gurunlumezun58
Yasaklı
NO AVATAR

gurunlumezun58 Şuan gurunlumezun58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.11.2008 14:08

Tecrübe Puanı: 0 gurunlumezun58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sizce Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı?

ilk it soyu bebe katili köpek ğibi asılmalı sonra ekmeğimizi yeyipde köpek soylarını bağrında saklayan türkiyeye kedi bile vermem diyen soysuz talabaniden hesap sormak sarayını başına ğeçirip kimseye yaltakçılık yapmasını önnemek
gurunlumezun58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.10.2008, 19:01   #35
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57

Tecrübe Puanı: 836 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI

Bu işler o kadar kolay değil. Terör illeti yıllardır başımızda.
Biz Doğu'yu dümdüz etsek, terör başımızdan yine gitmeyecek. Çünkü hepimiz biliyoruzki, dış kuvvetlerin bir oyunudur bu.

Bir arkadaşımız demişki, kalkınma projeleri derhal hayata geçirilmeli.

Ancak oradaki halkın teröre katılma nedeni yoksulluk mu sizce?

Anadolu'da hiç mi yoksullukla pençeleşen köyler yok?
Onlar neden bu tür eylemlerde bulunmayı tercih etmiyorlar?

Geçelim bunları. Doğu'yu dünyanın en kalkınmış bölgesi de yapsak, terör yine terörliğine devam edecek.
Öldürülenler arasında sayısız Iraklı, Suriyeli var.

Hatta Alman'ı, İngiliz'i, Rus'u bu örgüte katılmış bize kafa tutuyor.

Ortada hem siyasi hem de askeri eksiklikler var.

Birisi utanmadan çıkıp, parasızlık yüzünden karakollar taşınamadı diyor. (Kaçacaktık ama kaçmaya meteliğimiz yetmedi diyor kısaca. PKK bile gülmüştür bu duruma) Sanki karakol taşınınca olay çözülecek.

Sen şunu yaptın, ben bunu yaptım.
Yok şu lider olsa şöyle yapardı...

Bizim konuştuklarımız boş, icraatı tepedekiler yapacak.

Ama tek bir şey söyleyebilirim;

6 aylık yeni yetme askerlerle bu işler olmaz.
Özel yetiştirilmiş birlikler olmalı.
Asker elinde silah tir tir titrerken, nasıl bir başarı beklersin.
Savaş hali olduğunda eli silah tutan herkes cepheye koşar, elinden geleni yapar. Ama biz şuan savaşta değiliz.
Kendini bilmez bir iki çapulcuyla uğraşıyoruz.

Neden deneyimsiz gençlerimizi göz göre göre harcatıyoruz.

Astım-kestimlerle olmuyor. Deneyim gerek deneyim!

Yoksa benim Mehmetçiklerime, Türk erkeğine güvenim sonsuz. Vatan için gözlerini kırpmadan ateşe atarlar kendilerini.

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.10.2008, 23:08   #36
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick

Apo sadece bu şehitlerimiz gitti diye imtikamı alınmamalı.Apo önceden asılmalıydı.Apo şimdiye kalması bile hata.

EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.10.2008, 01:09   #37
SONMEZ
Tecrübeli Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SONMEZ Şuan SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.05.2013 12:50

Tecrübe Puanı: 768 SONMEZ FAZLA SÖZE GEREK YOKSONMEZ FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
sonbahar5803 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu işler o kadar kolay değil. Terör illeti yıllardır başımızda.
Biz Doğu'yu dümdüz etsek, terör başımızdan yine gitmeyecek. Çünkü hepimiz biliyoruzki, dış kuvvetlerin bir oyunudur bu.

Bir arkadaşımız demişki, kalkınma projeleri derhal hayata geçirilmeli.

Ancak oradaki halkın teröre katılma nedeni yoksulluk mu sizce?

Anadolu'da hiç mi yoksullukla pençeleşen köyler yok?
Onlar neden bu tür eylemlerde bulunmayı tercih etmiyorlar?

Geçelim bunları. Doğu'yu dünyanın en kalkınmış bölgesi de yapsak, terör yine terörliğine devam edecek.
Öldürülenler arasında sayısız Iraklı, Suriyeli var.

Hatta Alman'ı, İngiliz'i, Rus'u bu örgüte katılmış bize kafa tutuyor.

Ortada hem siyasi hem de askeri eksiklikler var.

Birisi utanmadan çıkıp, parasızlık yüzünden karakollar taşınamadı diyor. (Kaçacaktık ama kaçmaya meteliğimiz yetmedi diyor kısaca. PKK bile gülmüştür bu duruma) Sanki karakol taşınınca olay çözülecek.

Sen şunu yaptın, ben bunu yaptım.
Yok şu lider olsa şöyle yapardı...

Bizim konuştuklarımız boş, icraatı tepedekiler yapacak.

Ama tek bir şey söyleyebilirim;

6 aylık yeni yetme askerlerle bu işler olmaz.
Özel yetiştirilmiş birlikler olmalı.
Asker elinde silah tir tir titrerken, nasıl bir başarı beklersin.
Savaş hali olduğunda eli silah tutan herkes cepheye koşar, elinden geleni yapar. Ama biz şuan savaşta değiliz.
Kendini bilmez bir iki çapulcuyla uğraşıyoruz.

Neden deneyimsiz gençlerimizi göz göre göre harcatıyoruz.

Astım-kestimlerle olmuyor. Deneyim gerek deneyim!

Yoksa benim Mehmetçiklerime, Türk erkeğine güvenim sonsuz. Vatan için gözlerini kırpmadan ateşe atarlar kendilerini.
Böylesine gerçekçi tesbitleriniz ve rasyonel yaklaşımlarınız için
sizi tebrik ediyorum.

Küçük bir anekdot da ben ekleyeyim :
Terörle Mücadelede yıllarca çalışmış emekli bir polisin yazdığı hatıratlarda okumuştum;
Terör örgütünün Bitlis bölgesinin sözde sorumlusunu sorguya aldıklarında,
Ermeni kökenli olduğu açığa çıkarılıyor ve sorguda,
yine sözde 17 üst yönetici kadrosunun 17 sinin de Ermeni kökenli olduğu belirleniyor.
''Neden örgütün üst yöneticileri hep Ermeni kökenlidir''
şeklindeki soruya verdiği cevap ilginçtir ve çarpıcı bir gerçektir :
- ''Bizler Kürtlere güvenmiyoruz, sadece onları kullanıyoruz''
olmuştur....!
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.10.2008, 09:11   #38
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Elbetteki bu işlerin dış güçler tarafından organize edildiğini sokaktaki 5 yaşındaki çocuk bile biliyor artık.
Başta ABD,
Bölgeye hakim olma adına,"Tavşana kaç, tazıya tut" misali bir tavır sergilemktedir.Bu konularla ilgili çok şeyler yazıldı çizildi.
İngiltere, Almanya, Ermenistan,İsrail gizli desteklerini sürdürmekeler.
En başta terörü durduracaksak, örgütün gelir kaynağını kesmek kurutmak zorundayız. Bu kadar lojistik desteği geliri nereden elde ediyor.? Bunu bilmek, gereken hamleyi yapmalıyız.Daha yeni açıklandı Hollanda hükümeti terör örgütünden ele geçirilen 40 milyon euro parayı tekrar örgüte verme kararı aldı. Bu ne demek oluyor açık açık, ülkemize karşı terör örgütüne silah anlamına gelmiyormu? Bu silahlar buraya nasıl geliyor nasıl taşınıyor,
bunları bilmek görmek gerekmiyormu?
Buda şunu gösteriyor, ülkemizde aslan kesilenler, dışarıya karşı gerekli hamleyi yapamıyor, kendini ifade edemiyor. Bence bu bir yönetim arızasıdır.Bugün çoğu ülke terör örgütü diye gördüğü bir örgüte bu parayı verdirmek engel olamamak yönetim arızası değilde nedir?
Sonbahar arkadaşımızında dediği gibi,2-3 aylık acemi eğitimi biten askeri bölgeye sevk etmek cepheye sürmek, intihardan başka bir şey değildir.O bölgenin iklim doğa koşulunu bilmeyen askerlerimiz, o bölgeyi çok iyi bilen yılalrdır orada doğa koşuluna karşı bağışıklık kazanmış çapulçu sürüsüne elbetteki gerekli başarıyı göstermekte zorlanıyor.
Terörle mücadele eğitimi almış, her türlü doğa şartlarına karşı koyan savaş timleri oluşturmak.
Bir söz vardır, "Düşmanı kendi silahıyla vurmak" çapulcu sürüsünede kendi taktiğiyle vurmak gerekir. Bu terör belasından kurtulmak kolay değil.Bu bir kaç çapulcunun işi değil, çok büyük güçler var bunun arkasında. Biz Türk halkı hiç bir tahriklere aldırmadan, birlik beraberlik içinde "ulusal birlik" örneğini göstererek bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum.
Vatanımız için ölümü göze alan şehit düşen tüm askerlerimize Allahtan rahmet, vatanı için dağlarda çarpışan mehmetçiklerimize güç kuvvet ve başarılar diliyorum.
Alt 14.10.2008, 15:52   #39
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 831 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick

Irak`a girip tas ustunde tas birawkmayacak sekilde o hainlerin canlarini alarak sehitlerimizin kanlarini yerde birakmamis oluruz...

Pkk ile masaya oturmak buyuk aptallik olur...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)