Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
KADINLARIN İSTEĞİDE BİTMEZ DIRDIRIDA - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Eglence
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Eglence Bu Bölümde eglenebilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.10.2008, 17:17   #11
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Cevap: KADINLARIN İSTEĞİDE BİTMEZ DIRDIRIDA

Alıntı:
gezgin_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
dark_yamtar gercekten guzeldı bende buna guzel bır formul buldum mızah kosesınde zaman bulursan bak ama emınım bayan arkadaslar bana karsı hoşgorulu olmayacaklar bıraz kızabılırler

Bizim kimseyi kızdırmaya niyetimiz yok abi hani bir şarkı varya.
İakimiz bir Fiadanın güller açan dalıyız.,,İşte bu.
Kadın erkeksiz erkek kadınsız olmaz bunun aksini idda edenin arnını karışlarım.
Buradaki sadece sevgi saygı ve dostluğa dayalı muhabbet.Bunu idrak edemeyen zaten burda olmaz değil mi.
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)