Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Dürüstlük oyunu - Sayfa 135 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Eglence > Oyun Odası > Forum oyunları
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 25.10.2008, 15:44   #1341
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Dürüstlük oyunu

Kayıkla gece denizde gezerken Suyun içinde gözüken Yakamozu seyrettiniz mi hiç..
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.10.2008, 15:52   #1342
Sweetgirl
Usta Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sweetgirl Şuan Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.05.2015 23:50

Tecrübe Puanı: 1086 Sweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Dürüstlük oyunu

maalesef hic kayikla denize acilmadim
ama büyük bir gemideyken denizi öyle izledim
ve sadece ay isiginin denize düsmesi cok hos bir görüntüydü

benim soruma cevap vermemissiniz
hava tranvayina hic bindinizmi

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.10.2008, 15:55   #1343
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TracyMcGrady58 Şuan TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.08.2013 17:54

Tecrübe Puanı: 856 TracyMcGrady58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: Dürüstlük oyunu

hava tranvayina binmedim malesef

alttaki üye sivasspor'dan baska takimi tutuyor mu ??
Gözlerim hep seni arıyor Kabem

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.10.2008, 15:58   #1344
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Sweetgirl Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
maalesef hic kayikla denize acilmadim
ama büyük bir gemideyken denizi öyle izledim
ve sadece ay isiginin denize düsmesi cok hos bir görüntüydü

benim soruma cevap vermemissiniz
hava tranvayina hic bindinizmi

Hayır hava tranvayına binmedim ama umarım çok hoş olur.......

Alttaki kardeşim Sen hiç Sarozun mavi sularında dalış yapıp Mercanların ahenkle nasıl dansettiğini seyrettinmi,Ahtabotlarla suyun altında yarıştın mı.?
Alt 25.10.2008, 17:35   #1345
Sweetgirl
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1086 Sweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
TracyMcGrady58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hava tranvayina binmedim malesef

alttaki üye sivasspor'dan baska takimi tutuyor mu ??
Hayir SIVASSPOR'dan baska bir takim tutmuyorum
hmmm aslinda biraz WSV (Wuppertaler Sport Verein) lik var bende

Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hayır hava tranvayına binmedim ama umarım çok hoş olur.......

Alttaki kardeşim Sen hiç Sarozun mavi sularında dalış yapıp Mercanların ahenkle nasıl dansettiğini seyrettinmi,Ahtabotlarla suyun altında yarıştın mı.?

sarozun mavi sularina dalmadim
ama denize normal dalis yaptim ve daldigimdada maalesef mercanlarin ahenkle dansettigini görmedim, ve ahtabotlarda yoktu galiba

Siradaki arkadas: Aclikdan ölen cocuklari gördügünde ne hissediyorsun?

Alt 25.10.2008, 17:46   #1346
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

Evet toplumun kanayan bir yarasına parmak bastınız ablacım.Bu başlı başına tartışılması gereken bir soru çevremizde ziyan olan çöpe giden Milyarlıralık israf varken,Silahlanmaya Milyarlarca dolar harcanırken çocukların acından ölmesi.? Evet abla bunları gördüğüm zamanyüreğim acır. hani bir tırnağınızı sehpanın kenarına çarparsınız da yerde uğunursunuz ya ondan daha çok acır. çaresi de yoktur. akılda sürekli sorular döner.

Alttaki....: Okul çantanı karda kızak yapıp kaydın ve sonuç olarak babandan şamar yedin mi.
Alt 25.10.2008, 17:55   #1347
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Evet toplumun kanayan bir yarasına parmak bastınız ablacım.Bu başlı başına tartışılması gereken bir soru çevremizde ziyan olan çöpe giden Milyarlıralık israf varken,Silahlanmaya Milyarlarca dolar harcanırken çocukların acından ölmesi.? Evet abla bunları gördüğüm zamanyüreğim acır. hani bir tırnağınızı sehpanın kenarına çarparsınız da yerde uğunursunuz ya ondan daha çok acır. çaresi de yoktur. akılda sürekli sorular döner.

Alttaki....: Okul çantanı karda kızak yapıp kaydın ve sonuç olarak babandan şamar yedin mi.
Ondan dolayı yemedim, ama kanı arabasını devirdiğim için yedim

dark_yamtar gardaşım yav neden karanlıkta oturuyon bakim, elektrik tasarrufumu Gardaş 1 Kasımda elektriğe değil doğalgaz %14 zam var
bilgilerinize sunulur

Alttaki,
Ufakta olsa hiç hırsızlık yaptınmı
Alt 25.10.2008, 18:00   #1348
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ondan dolayı yemedim, ama kanı arabasını devirdiğim için yedim

dark_yamtar gardaşım yav neden karanlıkta oturuyon bakim, elektrik tasarrufumu Gardaş 1 Kasımda elektriğe değil doğalgaz %14 zam var
bilgilerinize sunulur

Alttaki,
Ufakta olsa hiç hırsızlık yaptınmı

Mrb sevgili arkadaşım arifbey...............

Menfaat amaçlı hırsızlık olarak kesinlikle hırsızlık yapmadım ama.....!!!!!!

Çocukluğum da Meyve bahçesi olan evlerin belalısıydım bilmiyorum ama eğer hırsızlık sayılırsa bu yaptığım.Çocukluğunda komşu bahçeden meyve aşırmayan yoktur herhalde.

Aşağıdaki.....; Çelik çomak oyununu bilirmisin oyunda mızıkçılık yaparmıydın.?
Alt 25.10.2008, 18:27   #1349
Sweetgirl
Usta Yiğido

maalesef hic oynamadim ve mizikcilikda yapmadim

Alttaki üye: en son ne zaman sevdigine bir gül hediye ettin?

Alt 25.10.2008, 18:31   #1350
EslemNida
Tecrübeli Yiğido

EslemNida - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EslemNida Şuan EslemNida isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.09.2009 19:57

Tecrübe Puanı: 662 EslemNida FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Dürüstlük oyunu

4 Ekimdee çok sevdiğim birisinee gül buketii göndermiştimmm

Nefret ettiğin kişi var mıı???

! OlmaSı GeReKenLeR ZaTeN YanıMdA YanImDa OlmaYanLaR KiMin UmRunDa ??
EslemNida isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir)