Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
ZAMLAR YANSIMAYA BAŞLADI - Sayfa 3 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.10.2008, 21:24   #21
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: ZAMLAR YANSIMAYA BAŞLADI

Evetttt gardaşım ne yazıkki biz yazmış biz okumuşuz, şimdide 1 Kasımda prostestoya neden ilgi az diye yakınıyoruz, ne diyeyim valla aklıma "Her toplum laik olduğu sistemle yönetilir" diyen düşünürün lafından başka bir şey gelmiyor.

Arir gardaşım beni susturdular sen hepimizin yerine konuş.Dün bana bunları yazıyorum diye hakaret eden kişiler bakıyorum bu gün hükümetin zamlarından yakınıyorlar ne hikmetse!!!!
...Hele şu Belediye başkanlığı secimi geçsin ben ozamanki zamlara zil takıp oynayacağım.
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.10.2008, 11:49   #22
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2240 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart --->: ZAMLAR YANSIMAYA BAŞLADI

biz ne zamlar gördüük zamanında bunlar neki..bi gecede fiyatlar ikiye katlanırdı.gecelik faizler coşardı,yigidi öldür hakkını ketmetme demişler ,,ben bu hükümeti tasvip etmiyorum ancak zam konusunda denecek hic bişey bunlara ,bu zamana kadar hep zamsız yaşadıkta bunlar gelince mi zam ortaya cıktı??eskiden stok yapanlar kazanırdı şimdi kimse stok da yapmıyor hayatınızda hiç zam görmedinizmi arkadaşlar. düne bakın hele bi. akşam yat zam sabah kalk zam. özellikle kemal derviş zamanı. yani anap-mhp-dsp hükümeti. bu eleştirdiklerinizde onlardan sonra gelenler. fazla uzağa gitmeye gerek yok. düne bi bakın. öyle kıyaslayın.
unutmadan petrol dışa bağımlıdır. uluslararası piyasalarda değeri arttığı için bizde mecburen arttırıyoruz. .para etmiyorki stoklar.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.2008, 11:43   #23
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Evetttt gardaşım ne yazıkki biz yazmış biz okumuşuz, şimdide 1 Kasımda prostestoya neden ilgi az diye yakınıyoruz, ne diyeyim valla aklıma "Her toplum laik olduğu sistemle yönetilir" diyen düşünürün lafından başka bir şey gelmiyor.

Arir gardaşım beni susturdular sen hepimizin yerine konuş.Dün bana bunları yazıyorum diye hakaret eden kişiler bakıyorum bu gün hükümetin zamlarından yakınıyorlar ne hikmetse!!!!
...Hele şu Belediye başkanlığı secimi geçsin ben ozamanki zamlara zil takıp oynayacağım.
dark_yamtar gardaşım,Ozanın biri; "Sen yanmasan ben yanmasam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa" derken ne demek istedi acaba. Doğru bildiğin şeyi savunmalısın,bilerek veya bilmeyerek karşı çıkanlar mutlaka olacaktır.Bunlar seni yıldırmamalı. Doğruları savunmaya devam.Doğru söyleyeni 9 köyden kovmuşlar ama 10.Köyde misafir etmişler
Alt 31.10.2008, 02:29   #24
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1252 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Elektrik zammı son bir yılda %60 oldu kimse farkında değil. Son zamlı faturalar geldi geçen yıl bu ay yatırdığım faturayı aradım buldum. Lafda değil hakkaten %60 geçen yıl eylül ayında 21.75 ytl fatura ödemişim bu ay 33.25 ödedim. kış aylarında ısınma işini elektrikle yapıyorum geçen yıl en soğuk vakitte 100 ytl civarında fatura gelmişti bu şimdi olacak 160 ytl :(( vay halimeeee. Neden oldu peki bu, kimse farkında değil di mi? Elektirik idaresi devletin değil artık hatta Türk şirketi bile değil artık halkı koruyacak bir amartisör yok bu yabancı kargaların önünde, yani zam yapacakmısınız diye soran gazetecilerin suçu değil bu. eee bide kriz geldi (Gerçi Türkiye'de 2 senedir var bu kriz ama kimse inanmıyor kriz var diyenlere) artık düşünemiyorum ekonominin durumunu.

Bide şey denmiş "enflasyon yokken bizim esnaf zam üstüne zam yaptı", kardeşim sen bu hükümetin bahsettiği enflasyon rakamlarının doğru olduğuna inanıyor musun? Bak enflasyon hesaplanırken belli tüketim maddelerinin yükselme oranları ele alınır. yani diyelim ekmek, süt, yumurta, pirinç gibi, beyaz eşyaların bazıları alınır televizyon, çamaşır makinası gibi,tüp, benzine, doğal gaza bakılır ve sektörlerin karma olarak ihtiyacı olan hammaddelere bakılır, çimento, demir gibi. şimdiii açın bakın bu adamlar iktidara geldiklerinden beri hangi maddelerin fiyatlarındaki değişime göre yapıyor bu hesabı. ben söyleyim mi size. Gıda tüketim maddelerinde Alkollü çikolata, kola, havyar, beyaz eşyada mikser, mutfak robotu, uydu alıcısı, benzine ve doğal gaza bakmıyorlar ham petrole ve işlenmemiş gaza'a bakıyorlar (ki işlenmemiş gazda 85 yıldır zam yok çünkü Türkiye'de işlenmemiş doğal gaz çıkmıyor), ortak hammadelerde Kum ve inşaatlarda kullanılan suyu alıyorlar (inşaatlardan su parası alınmaz otomatikman zamda olmaz bildiğiniz gibi).
Olay neymiş? Ya Türkiye'de bol bulunan, ya da az kullanılar mallarda kıtlık yaşama sorunu yoktur o bakımdan fiyatlarında değişim çok olmaz hatta çok rağbet olmadığından yada bol bulunduğundan fiyatları düşer bile.. anlıcaaan esnaf zam yapar tabii çünkü onun enflasyonu ile iktidarınki bir değil.
Şimdi bu sahtekarlık değilde nedir? IMF'nin parası ile ayakta tutarsın ülkeyi elektrik borçlarını ödemezsin, Ankara belediyesi beş kuruş elektrik ve doğal gaz borcunu ödemez ama çatır çatır halktan alır parasını doğal gazın onun borcunuda kapatırsın IMF parası ile sonra milleti suyuyla hastanelik eder, seçim yaklaşır amak sık dişini biraz daha seçim geçsin sonra yaparız zammı diye yalvarırsın TEK'i satın alan yabancı kargalara seçim geçer dayarsın %60'ı...eee böyle olursa bende yönetirim lan ülkeyi bişey yokmuş, azcıkta yolsuzluk al trilyonları at cebine al karına bir pırlanta yüzük oğluna gemicik 7 göbeğini rahat ettirecek parayı koy cebine sonra muhalefet partisi başkanın karısı müsriflik olmasın diye Parti arabasını tahsis etmek isteyen kocasına "olmaz metroyla giderim ben"desin sende o kadının malvarlığını açıklamasını iste. hadi ordan be. sen önce dokunulmazlığını kaldır sana bi dokunsunlar bakalım ne kadar malvarlığın ve sahtekarlığın çıkacak ortaya.
hükümet değil Türkiye'de siyasi zihniyetin ve tüm meclisin değişmesi gerek. bu kadar basit....

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.10.2008, 15:48   #25
seva
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 2240 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart --->: ZAMLAR YANSIMAYA BAŞLADI

Bizden ne köy olur ne kasaba... Bankadan zevkine kredi çeker ithal malı tüketiriz. Sonraa da borçlanırız. Ama en kral cep telefonu da bizde, en kral fatura da bizde olur...Kredi kartının limiti maaşının 10 katı olur harcaman maaşa değil kredi kartının limitine göre olur. Para yok arabam olsun, para yok evim olsun... Bizde kredi ucuz yatarak ödersiniz diye bankalarda tefeciliğini yapar seni borçlandırır... EE şu an herkesin borcu var. Piyasalar tabiiki kötü olur... Paralar bankalarda ve icralarda halkın parası yok...

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 31.10.2008, 16:19   #26
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: --->: ZAMLAR YANSIMAYA BAŞLADI

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bizden ne köy olur ne kasaba... Bankadan zevkine kredi çeker ithal malı tüketiriz. Sonraa da borçlanırız. Ama en kral cep telefonu da bizde, en kral fatura da bizde olur...Kredi kartının limiti maaşının 10 katı olur harcaman maaşa değil kredi kartının limitine göre olur. Para yok arabam olsun, para yok evim olsun... Bizde kredi ucuz yatarak ödersiniz diye bankalarda tefeciliğini yapar seni borçlandırır... EE şu an herkesin borcu var. Piyasalar tabiiki kötü olur... Paralar bankalarda ve icralarda halkın parası yok...
Ya bende diyorum bir terslik var neden arttı bu faturalar...

Ucuz Marka kombi kullanınki doğagaz faturanız az gelsin
Ucuz elektirik sobaları ucuz ampüller kullanınki faturalar az gelsin
Bakın en ucuz cep telefonu kullanın faturanız çok düşük gelsin

Tşk.ler seva bizi aydınlattığın için
Alt 31.10.2008, 16:30   #27
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1350 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: ZAMLAR YANSIMAYA BAŞLADI

Alıntı:
biz ne zamlar gördüük zamanında bunlar neki..bi gecede fiyatlar ikiye katlanırdı.gecelik faizler coşardı,yigidi öldür hakkını ketmetme demişler ,,ben bu hükümeti tasvip etmiyorum ancak zam konusunda denecek hic bişey bunlara ,bu zamana kadar hep zamsız yaşadıkta bunlar gelince mi zam ortaya cıktı??eskiden stok yapanlar kazanırdı şimdi kimse stok da yapmıyor hayatınızda hiç zam görmedinizmi arkadaşlar. düne bakın hele bi. akşam yat zam sabah kalk zam. özellikle kemal derviş zamanı. yani anap-mhp-dsp hükümeti. bu eleştirdiklerinizde onlardan sonra gelenler. fazla uzağa gitmeye gerek yok. düne bi bakın. öyle kıyaslayın.
unutmadan petrol dışa bağımlıdır. uluslararası piyasalarda değeri arttığı için bizde mecburen arttırıyoruz. .para etmiyorki stoklar.
Petrolun varili 150 dolardan 70 dolara indi.Bizde değişiklik yok.
Alt 31.10.2008, 16:51   #28
seva
Usta Yiğido

Standart --->: Cevap: --->: ZAMLAR YANSIMAYA BAŞLADI

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ya bende diyorum bir terslik var neden arttı bu faturalar...

Ucuz Marka kombi kullanınki doğagaz faturanız az gelsin
Ucuz elektirik sobaları ucuz ampüller kullanınki faturalar az gelsin
Bakın en ucuz cep telefonu kullanın faturanız çok düşük gelsin

Tşk.ler seva bizi aydınlattığın için
evet aynen öyle herşey sizin ellinizde Elektrik toptan fiyatına yüzde 34 zam.. 1 Ekim'den itibaren geçerli olacak.

Toptan fiyatına oldugu belli ama nedense Çarpar kelimesi kullanarak %34 inandırılmış. Netice itibari ile zam bu haberde olduğu gibi gelebilir.

%34 zam gelmeyincede Bu zam adamı çıldırır diye başlık atan medyaya inanıp yorum yapan kandırılmış zavallı cahillere üzülüyorum.

Her ikisine de inanlar; kafasındaki siyasi görüşe göre yanlış ile doğruyu karıştırmış kişiler.önce millete %34 diye yutturmaya çalışan medyaya inan zavallı gençlere acıyorum. İnanıpta sayfalarca millete iftira atmalarına gülüyorum.

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 31.10.2008, 17:09   #29
seva
Usta Yiğido

Standart --->: -->: --->: ZAMLAR YANSIMAYA BAŞLADI

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Petrolun varili 150 dolardan 70 dolara indi.Bizde değişiklik yok.
doların 1,45 ytl olduğunu hatırlatırım
Sabah yükseliyor akşam düşüyor. Çok değişkenlik gösteriyor, hatırlatırım. Petrolun varil fiyatı artınca zamlar peşpeşe ama indirirm olunca tık yok.

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 31.10.2008, 17:19   #30
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1350 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: --->: ZAMLAR YANSIMAYA BAŞLADI

Alıntı:
doların 1,45 ytl olduğunu hatırlatırım
Sabah yükseliyor akşam düşüyor. Çok değişkenlik gösteriyor, hatırlatırım. Petrolun varil fiyatı artınca zamlar peşpeşe ama indirirm olunca tık yok.
Dolar iki katına çıkmadı ama petrolun varil fiyatı yarıdan daha fazla ucuzladı.Yani matematik olarak bakınca ucuzlaması gerekiyor.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)