|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1075
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hep SENİ Bekledim
Ben nice geceler gelmeni bekledim Ayın ondördü gibi bahtıma doğan Tüm kavgalarıma yoldaşım olan Ruhumun vadilerine bir meltem bekledim Yüreğimi tokatlayan anılarımla beraber Hep seni bekledim hep seni Seninle başlayan bir hayat düşledim Eteklerinde umut çiçekleri açan Sokaklarında düşlerimle dolaşan Varedenin her şeye tecellisiyle bekledim Kavgalarıma tutsak sürgün düşlerimle beraber Hep seni bekledim hep seni Ben bakışıyla ordular toplayan gözlerini özledim Bir ırmak gibi delicesine ruhuma akan Bir tebessümüyle tüm çiçekleri bana bağışlayan Ben seni bir gülün kadifemsi yumuşaklığında bekledim Gecemi aydınlatan elifimsi düşlerimle beraber Hep seni bekledim hep seni Seninle olabilmeyi bekledim. Hüseyin Eroğlu
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |