Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Diğer Konular
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.11.2008, 11:01   #221
n3co
Yeni Yiğido
NO AVATAR

n3co Şuan n3co isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.08.2016 10:34

Tecrübe Puanı: 0 n3co FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ASKER

of ya usta birligimde sivasa cıksaydı )

Neyse Ben 12. Mekanize Piyade Tugayı KH. Ve KH Blk. Agrı / Merkeze Gidiyorum. Fatih Hocam Özledim Koguş Kalk Denmesini ))
n3co isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2008, 16:04   #222
blue_-_magic
Yeni Yiğido

blue_-_magic - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

blue_-_magic Şuan blue_-_magic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.11.2008 16:09

Tecrübe Puanı: 0 blue_-_magic FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Reden --->: ASKER

Alıntı:
asker41_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
oo fatih hocam gelir gelmez foruma bilgileri aktarmışsın... bende çok rahattım ama ilk 3 gün kabus gibiydi. 4.gün takımın yazıcılarından oldum 30 gün boyunca sadece 1 saat koğuş nöbeti tuttum adam gibi mıntıka yapmadım. genel olarak iyiydi. Çavuşlarımız çok iyiydi blue_magic arkadaşımızın dediği gibi tahir çavuş,mustafa çavuş,ibrahim çavuş hepsi birer melek gibiydi. Takımda bu iyi davranışı hak etmeyen bir çok insan olmasada onlar ellerinden gelen yardımı yaptılar iyi davranmaya çalıştılar çok iyi insanlardı. Sivil'e gelir gelmez herkes kararmışsın dediler.. giderken herkes soğuk soğuk dedi gündüzleri yandık akşamları ve sabahları donduk ilginç bir iklimi var lakin 88/4 gidenlere hakkatten Allah kolaylık versin çok soğuk olacaktır. Yağış olacaktır gerçi yağışın olması sizin için daha iyi dershanede oturursunuz. ama insan ondanda sıkılıyor. 1 ayın nasıl geçtiğini anlayamayanlardanım bende. yemekler çok kötü değil ama köfteden bıkacağınıza eminim...

bu arada blue_magic 1 bölük 3 takım hakkında bilgi vermişsin sen bizim takımdamıydın ismini lutfedermisin tertip
Sezer Nurioğlu, seni birine benzetiyorum bende ama serkan ersin berkay emrah la takılıyodum çoğunlukla
yaw dur yazıcılardan fethullah aslan senmisin bu
blue_-_magic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2008, 16:09   #223
blue_-_magic
Yeni Yiğido

blue_-_magic - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

blue_-_magic Şuan blue_-_magic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.11.2008 16:09

Tecrübe Puanı: 0 blue_-_magic FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Cevap: --->: ASKER

Alıntı:
burakk__17 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kardeş bende aynı uçakla gidicem havaalanında veya uçakta görüşelim
kardeş sende harbi harbi askerlik heyecanı var galiba benim acemilik bitti ve geldim nasıl oluyoda aynı uçakla gidiyoz
blue_-_magic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2008, 23:38   #224
seyitahmeteker
Yeni Yiğido
NO AVATAR

seyitahmeteker Şuan seyitahmeteker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2009 23:04

Tecrübe Puanı: 0 seyitahmeteker FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

selam arkadaşlar genelde 2yıllık mezunu ve ün. terkleri sivas ulaştırma göndermişler bende 10 aralıkta konyadan geliyorum aranıza şimdiden herkese hayırlısı olsun dileklerimi gönderiyorum.
seyitahmeteker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2008, 00:03   #225
cagataygencer
Yeni Yiğido
NO AVATAR

cagataygencer Şuan cagataygencer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.11.2008 19:36

Tecrübe Puanı: 0 cagataygencer FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

acemi birliğim 1. er piyade tugayı sivas a düştü.Babam da burda yapmış.Onu geçen yıl kaybettik.Burası hakkında bana bilgi verebilirseniz sevinirim. Hem askerlik hakkında hem yer ve nelerle karşılacağım hakkında bilgi bekliyorum.

Çok teşekkürler.Keyifli forumlar.

Bir de ben devre kaybı oluyorum devre kaybını jiletçi psikopat falan diye tanımlıyorlar da ben hiç öyle bir tip değilimdirki..
cagataygencer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2008, 13:19   #226
n3co
Yeni Yiğido
NO AVATAR

n3co Şuan n3co isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.08.2016 10:34

Tecrübe Puanı: 0 n3co FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
cagataygencer Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
acemi birliğim 1. er piyade tugayı sivas a düştü.Babam da burda yapmış.Onu geçen yıl kaybettik.Burası hakkında bana bilgi verebilirseniz sevinirim. Hem askerlik hakkında hem yer ve nelerle karşılacağım hakkında bilgi bekliyorum.

Çok teşekkürler.Keyifli forumlar.

Bir de ben devre kaybı oluyorum devre kaybını jiletçi psikopat falan diye tanımlıyorlar da ben hiç öyle bir tip değilimdirki..

Güldürme beni DK ile psikolojik sorunları olanların ne alakası var ?. DK sadece devreni kaybetmişsin yani yaşın büyük o kadar.
n3co isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2008, 19:35   #227
onder_akman
Yeni Yiğido
NO AVATAR

onder_akman Şuan onder_akman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.10.2009 19:47
Tournaments Won: 1

Tecrübe Puanı: 0 onder_akman FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

5. P.EĞT.TUG. 1. P.ER EĞT.TABUR KOMUTANLIĞI SİVAS//ULAŞTIRMA

88/4 b olarak 15 ocakta şubeye çağırıp işlemlerin yapılması isteniliyor aynı yere ve aynı zamanda gidicek olan arkadaşlarla tanışmak isterim.
ALLAH TÜM ASKERLERİN YARDIMCISI OLSUN..
onder_akman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2008, 21:19   #228
^MUHAMMET^
Yeni Yiğido

^MUHAMMET^ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

^MUHAMMET^ Şuan ^MUHAMMET^ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.01.2009 10:11

Tecrübe Puanı: 0 ^MUHAMMET^ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: --->: ASKER

slm arkadaslar ben ızmır seferıhısrda oturuyorum 88/4 gıtcem nasıpse ALLAH YARDIMCIMIZ OLSN varmı bnele gıtcek olan aralık 10 da sıluslerı alcakmısız ole soledıler
^MUHAMMET^ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.11.2008, 19:39   #229
fatihhoca
Yiğido

fatihhoca - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fatihhoca Şuan fatihhoca isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.04.2011 23:10

Tecrübe Puanı: 653 fatihhoca FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: ASKER

gençler bu forumu baştan sona okuyun güzel bi yere gideceğinizi yazdık zaten ayrıca yüksek okul mezunu ve üniv terkler için bi adres ama bir sürü koyeci yani okuma yazma bilmeyen vardı orada.ayrıca dk falan yok a yada b gidersiniz.adam gibi adam olanlara orada muamele iyidir adam olmayana zaten ne diyelim ki....
fatihhoca isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2008, 09:00   #230
burakk__17
Yeni Yiğido
NO AVATAR

burakk__17 Şuan burakk__17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.01.2009 09:29

Tecrübe Puanı: 0 burakk__17 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: --->: Cevap: --->: ASKER

Alıntı:
blue_-_magic Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kardeş sende harbi harbi askerlik heyecanı var galiba benim acemilik bitti ve geldim nasıl oluyoda aynı uçakla gidiyoz
pardon ya sen 10 ekim yazmışsın ben 10 aralıkta gidiorum dikkat etmemişim o an galiba :( evet heyecan var gercekten bakalım beklioruz gelsede gitsek die sen o zaman sivas hpakkında bilgilisindir , burak_gergin1905@hotmail.com sormak istediğim bi kaç şey varda?
burakk__17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)