![]() |
#31 |
Yiğido
![]() ![]() sivaslı yıldız Şuan
![]() Son Aktivite: 20.02.2012 01:17
Tecrübe Puanı: 673
![]() |
![]() Türkiye' de yaşam standartları buna izin vermediği halde üçten fazla çocuk sahibi olan aileler var.. Başbakanın demesi ya da dememesi, çocukların iş, eğitim ve gelecek vs.. gibi kaygıları da bu gruba giren aileleri hiç mi hiç ilgilendirmiyor zaten..
Bence başbakanın kasteddiği kitleninde ( tek çocuk sahibi olan ancak birkaç çocuğa bakabilecek yeterliliği olan kesimdir bu kitle..) böyle bir konuda en son akıl alacağı kişi bir başbakan.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
İşin ilginç yanı kadar komik yanı adet belirlenmesi neden 2 değil neden 4 değil neden 6 değilde illada 3 isteniyor kıssas ne?
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() RIZIK veren Allah`tir. Yemek icmek problem olmaz ama kisilik olarak yetistirebilmek cok önemli. Sokaklar serseri dolu. Önemli olan bunu önlemek.
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 838
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
AB birliğine girmek istiyorsunuz AB Abdullah Öcalan'ın salıvermesini istiyor bir bebek katilini salıvermek istiyor bu mu insan hakları peki soruyorum bu mudur yani bir bebek katili elini kolunu sallayarak gezecek ve ben dışarıda alnım ak gezeceğim. Şunu bilin ki sizinm desteklediğiniz AB sayesinde hiç olmayan kürt sorunu ortaya çıkmıştır biz o kardeşlerimizle bu vatanı kurtardık unutmayınız Çanakkale 'de onlarla omuz omuza savaştık! Senin AB bizim toprak bütünlüğümüzü tehdit etmektedir unutma bunu Doğu bölghesi Güneydoğu bölgesinde ve K.Irak'ta Kürt devleti kurmak istemediktirler.... İnsan temel haklarını AB değilde ATATÜRK'ün İLKELERİNE BAKARAK açıkça öğrenebilirsiniz.... Onun ilkelerinde herşeyi görebilirsiniz yeterki bakmayı bilin AB'ye baktığınız gibi! Hangi yeraltı kaynağını kullanmaktan bahsediyorsunuz bana Bor madenini çıkartıp ham olarak satıpda işlenmiş olartak geriye alıp ülke ekonomsini zarara uğratmak kullanmak ise ben sadece buna kahkaha atarım. Milyonlarca zengin Petrol sahamız var ya onun için araştırma yapıyorlardır. Gözünüzün önündeki Bor madenini işletin bi siz ondan sonra Petrole bakın. Gerçi petrol kuyularımızda açılır açılmaz ABD'nin emriyle betonla dolduruluyor ya.... Ben kendimizi küçük düşürmyorum asla! Benim başıma çuval geçirecekler ve de karşılık veremeyeceğim eğer biraz araştırısan karşılık verecekken Başbakanımızın emriyle geri adım attığımız öğreneceksin.... Bunu ben demiyorum gazeteler yayın organları diyor... Hatta K.Irağ'a girmek için ilk önce ABD'den izin aldığımız unutulmamalıdır. ABD bişey diyemeden anlayacağın biz kılımızı kıpırdatamıyoruz.... GSHM artınca ne olacak anlamıyorum AKP döneminde GSHM iki karına çıktı ne oldu ben bişi göremiyorum o pazardan yiyecek toplayanlara gelince suçu kendimize atma lmadem GSHM bu kadar yükseldiyse o pazardan yiyecek toplayanlar ortadan kalkardı. Ben buna şahit oldum ve de o kadar kızdım ki kendime bizi bu hale düşürenlere o kadar kızdım ki Atamız amanında öylemiydi ah ah.... Sen doğalgazla sedece evler ısınıyor sanıyosun galiba bir çok sanayinin bir çok bölgesi doğalgazı kullanmak zorunda o kadar zamdan sonra bu esnaf nasıl doğrultacak belini maliyetler artınca nasıl zam yapacak işçisine.... Hiçbir Türk askerde asla asla yatmaz kahramanlar gibi yapar askerliğini bir Başabakan bunu askerine söyleyebiliyorsa onun Türklüğünden şüphe duyarım... Hiçbir Başbakan halkın içinden gelen provöktör dahi olsa bu şekilde konuşamaz... Unutma ATamızın dediği gibi köylü milletin efendisidir... Biz dünyada kendi başımza yetecek bir ülke iken tarımın bitip dışardan buğday alabilecek duruma geldiyse vay ki vay haline... Dünya da oluşan bir kriz seni bu kadar kolay etkiliyorsa Dolar 1.200 Ytl'den 1.700'lere çıkıyor ise senin ekonomin sağlam değildir. Sağlam olduğunu iyi olduğunu diyodunuz ya hani... Dünya daki kriz ülkemizi o kadar etkiledi ki buradan dememle anlayamazsın gel bir esnafın içine iş mi yapıyor yoksa dükkanında zaman mı öldürüyor anlarsın...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
Bu cevabı kim yazacak diye merak ediyordum. Evet rızk Allah'tan amanna.Peki ömür Allah'tan deyip bir arabanın önüne kendimizi atalım mı?Ömür varsa yaşarız. ![]() Rızık Allah'tan deyip bilinçsizce,plansızca çocuk sahibi olmak,hele hele günümüz Türkiye'sinde iyi düşünülmesi gereken,tartışılması gereken bir mevzuu
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Yiğido
![]() ![]() sivaslı yıldız Şuan
![]() Son Aktivite: 20.02.2012 01:17
Tecrübe Puanı: 673
![]() |
![]() Alıntı:
![]() Hatırlatırım, hiç bir şeyin garantisi yok, hele de yasa yoksa hiç yok.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
Yarın ölmeyeceğimizin de garantisi yok neden çalışıyoruz, hala para kazanmak için uğraşıyoruz. Akllı insan her şeyi düşünmeli.Şuan bir çocuk meydana gelecek ve bu çocuk tahminen 22-23 yıl sonra kendi mesleğini bulmak zorunda kalacak.20 yıl sonrasının Türkiye'sini düşünüce ve dünyasını ,bilemiyorum . ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() YuNuSPaSa58 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.11.2008 19:46
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() siz korkmayın ßen 20 tane çocuk yaparım
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2205
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Girmek istiyorsunuz değil, Hep beraber bu birliğe girmek istiyoruz. Bu ab ye girmeyi bizi mi çıkarttık ya? önceden beri bu fikir zaten var ve habire girmek için çalışılıyordu. Ben mi yanlış hatırlıyorum? velev ki Partimiz Ab ye girmek için bir atılım yapmasaydı o zaman neyle suçlayacaktınız Dincilikle mi? Biz bu birliğe girmek için çabalıyoruz ya siz karşı çıkarsınız. Hep böyledir başka türlüsünü göremedim. Zaten biz bu vatanın evladi değiliz, onca ölen askeri vatandaşı takmıyoruz, kürtleri de sevmiyoruz hatta ülke bölünsün O katıil apo salı verilsin diye ve sırf bu yüzden Ab ye girmek istiyoruz. Tam olarak bunumu söylemeye çalışıyorsun? Peki sen söyle hangi birliğe girelim, kim bizim Ülke bütünlüğümüzü istiyorda biz ona sırt çeviriyoruz? Çok yaşa sen... İnsan hakları konusunda iyi bir laf etmişsin. Doğru bize hakları onlar mı öğretecek zaten elimizde olan yasalar Ülkede yaşayan tüm yurtdaşlara hakkını vermiş herkes her alanda özgürlüğünü yaşıyor ama biz bunları hiçe sayıp elin gavurunun verdiği özgürlüklerini istiyoruz. Çok doğru haklısın. Ben de sana bir gerçeği haber vereyim asıl özgürlük Allah (c.c) emrettiklerinde (ona uyalım hep beraber ne dersin?) Yeteri bakmasını bil!
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
PİYASALAR TEPKİLİ | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 14 | 11.12.2008 20:34 |
AFRİKADA 17 MİLYON AÇ | ABDULLAH DUMAN | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 10 | 14.10.2008 22:19 |
Türkiye'nin en zengin futbolcusu o | Kaptan-58 | Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar | 6 | 25.07.2008 19:04 |
Devlet, Hangi İle Ne Kadar Yatırım Yaptı? | FurkaN | Anasayfa Haberler | 1 | 18.02.2008 01:28 |
10 MİLYON YILLIK FOSİL | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 4 | 19.09.2007 20:13 |