|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Üyelik Tarihi: 13.08.2005
Mesajlar: 3.307
Tecrübe Puanı: 1090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() eline saglik cokkk cokkk eskilerde yapardik Genelde bayagi bi ekmek birikirdi ve bayatlardi Sonundada en iyi cözüm olarak böyle kizartma olurdu benim simdi canim nedense gaygana cekti yaaa eskiler aklima geldi ondanmi acep :S
__________________
GÜLÜ SEVEN DIKENINE KATLANIR |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
EKMEK PİZZASI | kronik | Kahvaltılıklar | 8 | 09.11.2008 11:20 |
BİBERLİ EKMEK | kronik | Hamur İşleri | 6 | 04.10.2008 12:07 |
ilaç gibi ekmek | kronik | Sağlık | 4 | 21.07.2008 19:51 |
SİVAS ‘TA KIŞLIK KIYMALIK YAPMA (ET KAVURMA) GELENEĞİ | Sabiha Serin | Et Yemekleri | 7 | 10.02.2008 11:15 |