![]() |
#711 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nisan Yağmuru
Yine nisan yagmurunda ıslanacagım Yine sensiz bulutlarla dertleşecegim Farkında olmadan üşüdügümün Hasret ateşiyle kavrulacagım Benim böyle feryadımı duymuyor musun Sensin benim tek tesellim anlamıyorsun Şimdi çok uzaklarda gurbet ellerindeyim Hayatın çekilmeyen pençesindeyim İstersen sessiz gel haber vermeden Göreceksin beni ben ne haldeyim Belki birgün uzaklardan koşup gelirsin Belki gördügünde beni tanıyamazsın Gücenirim diye sakın düşünme Hayli zaman oldu canım sende haklısın Gelde bitsin dertlerimiz kederlerimiz Gelde gülsün gözlerimiz gönüllerimiz Şimdi çok uzaklarda gurbet ellerindeyim Hayatın çekilmeyen pençesindeyim İstersen sessiz gel haber vermeden Göreceksin beni ben ne haldeyim
![]() |
#712 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Atilla İlhan
Kadınlar Sonbahar kadinlar sonbahar yapraklarini dokmeye baslar titrek dudaklarinda sarisin bir keder nabiz kaybolur kan susar dolasim yavaslar sisli bir nebuloz gokte yazilmamis siirler dargin sevgililer yalnizliklarina uzaklasiyor anlasilmaz cocuklugun ortaokullarindan ders zilleri kilitli defterlerde kurutulmus menekseler tehlikeli yolculuklarin kanat cirpan mendilleri sazdan saza azalan hicranli kocekceler dunku delikanlilari yasliliga tasiyor eylul sehirleri yagmurlu gurultulerle alir yerlerini deniz kahvelerinde son kadehlerde bulutlar birikir ilik bir aydinlikla yikayip yorgun ellerini gorgulu ihtiyarlar bir bir ortaliktan cekilir yaslandikca insan dunya baskalasiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() AKŞAMLAR
Gözlerim Sonsuza varmak istercesine Kapanır akşamları Ve bazen Sözlerim tükenir Kalınca bir başıma Yine akşamlar Neyin peşinde koştuk Yıllarca durmadan Neden,neden uzaklaştık Yaşamın anlamından Akşamlar beni bana bağlar Akşamlar derdimi yakarlar Akşamlar,bitmeyen akşamlar Yavuz AKGÜL |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaburs Şuan
![]() Son Aktivite: 18.03.2016 22:10
Tecrübe Puanı: 1654
![]() ![]() ![]() |
![]() Kabardı gönlümün vuslat arzusu
Ey sevgili, kabuğun sıkmadı mı? Çık da gözlerin görsün sonsuzu Gönlün inadından bıkmadı mı? Dar gelir bilirim sana mekanın, Bilirim gönlünün saray halini. Sen ki özendiği kulsun mevlanın, Çık da görsün gözüm gül cemalini… Ayberk
![]() |
#715 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() TUTUKLU
Birden Kurşun yemiş gibi susar Gözbebeklerine karşı Susar da Açılıp yol verir şehir Sade radyolarda bir gamlı hava "Elaziz uzun çarşı" Firarda gözüm yok Namussuzum yok Yok pişmanlık bir halim Yaslanıp bir cigara yakmak isterim Dumanı cevahir değer Mağlup mu desem mahçup mu Ama ikisi de değil Ben garip sen güzel Dünya umutlu Öyle bir tuhafım bu akşam üstü Sevgilim Canavar götürür gibi iki yanım İki süngü. Ahmet Arif
![]() |
#716 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() geçmiş hâlin aşkı
duyamazsın tınısını sonsuzun gitar ışığıyla çalınan ay gölgesinde güneş yiterken dünyalar üstü solarken harikası boşluğun bulamazsın göç yönünü sevdanın tozan örtüyle sakınan azığı bir lokma mekân yüzünde son gülüşün nefesi kışlık dumanca naif göremezsin örgüsünü siyahın bebek suçuyla koşan çınar ömründe yaprak kadar narin metal bir at diklenirken şaha kılıcında safkan hain kıramazsın fanus yaşamını isli bir kan ağlar camında pıhtıdır kentsel yargılar ünlem soru ve vurgusuz kırık kenarda kör satırlar silemezsin izini parmağın dokunduğun lekeler denize kaçar solucan kirlenir tünelinde firari anılara özenen boğumunda tırnak çentiği bilemezsin aşkın geçmiş halini kimbilir kaç düş özler dantel kesilirken gelinbaşları suyuyla yıpranır taşçiçekler geceye açar katran gülleri.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ölmüş karga gözümü oysun ki
Boş tüfek beni vursun ki Boş havuzda boğulayım ki Bozuk araba bana çarpsın ki Seni hep düşünüyorum ![]() ![]()
![]() |
#718 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaburs Şuan
![]() Son Aktivite: 18.03.2016 22:10
Tecrübe Puanı: 1654
![]() ![]() ![]() |
![]() Bir şiir yazmak geldi içimden yine,
Gönül kabarık, duygular yoğun. Yoo sana değil, bu kez ilhamım değil yokluğun. Öylesine yazacağım satırlarımı, herkese mal olsun, sen hariç. Sana her yazdıkça, boşa gitti mürekkebi kalemimin, Karşılığında ne gördüm senden sevdaya dair, sadece bir hiç. İri taşlar tıkamış kanallarımı, suyu çekildi gönül çeşmemin. Umrumda değil artık, suyunu nereden içersen iç. Ayberk
![]() |
#719 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 831
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() hiç koku almadan
hissedebilir misin en güzel kokuyu, görmeden denizi tarif edebilir misin en güzelini denizlerin, görmeden gökyüzündeki yıldızı güneşi ayı, tarif edebilir misin sonsuzluğu görmeden karanlığı, bekler misin hasretle aydınlığı, görmeden güneşi, yanar mı alev gibi bedenin, görmeden gökyüzünü anlatabilir misin en güzel maviyi, duymadan sesi, dansedebilir misin en güzel ezgiyle, beynin durmuşsa kurabilir misin en güzel düşü, buz tutmuşsa yüreğin, yaşayabilir misin en güzel sevdayı, görmeden martıyı, bilir misin anlamını özgürlüğün bir gün dayandı kapıma bir martı, taşıdığı bir yudum sevgiyle onda buldum en güzel maviyi, en sıcak güneşi,en parlak yıldızı, o yaşattı bana en güzel düşü, özgürlüğü kavradım onun kanatlarıyla, ve yaşadık birlikte en güzel cenneti, alev gibi korlaşan yüreğimizdeki sevdayla, öyle kavratmıştı ki özgürlüğü, tutsak hissediyor olmalı avuçlarımda kendini, bense en zalim gardyan, özgürlüğü öylesine benimsedim ki, açtım avuçlarımı, martı kanatlarını savururken en güzel maviye, gagasında getirdiği bir yudum sevgi gözümde yaş, ama biliyorum ki birlikte yaşayacağiz en güzel cenneti, engüzel maviyi, en sıcak güneşi, en güzel düşü, öğrettiği sonsuzluğu, yaşatacağim yüreğimde bıraktığı en güzel kardelenle sevgi yaş oldu döküldü gözümden, bakarken ardından en güzel martının, özgürlüğe kanat çırpışına
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İklim Döngüsüdür
Karanlığa tutsak bir yalnızlıktı yokluğun, Dinle sevdalım, Seninle büyüyen bir aşkın çaresizliğiydi içimde, Her haykırışta binlerce parçaya ayrılan suskunluğun, Geçer gözlerin önünden aylar,hesapsız yıllar, İstemesende, Döner yüzünü mevsim,saçlarını savuran rüzgara, Ve ben bir yağmur damlası, Bir seni bilirim, Seni özlerim, Kapılıp giderim peşinsıra kör kuşlara, Dağ olurum geçit vermem, Nehir olurum beklemeyi sevmem, Sen olurum, Seni hiçkimseye değişmem, Düşerim bulutları öptüğün sabahlara, Kimseyi sen kadar özleyemem, Her suretten sensizlik kalır mühürlenmiş sevdalara, İklim döngüsüdür avuçlarındaki hasret, Yürek törpüsüdür,inanamazsın, Bu gözler,bu dudaklar, Yokluğuna yazılan,ne şiirlerin sürgünüdür, Ağlamak istersinde, Ağlayamazsın, Ve geçer sevdiğim dokunamadığın her zaman, Geçer gider ömürden aşk, Anlayamazsın.... BIRKAN ASKAN
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |