Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Diğer Konular
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 01.12.2008, 14:16   #251
kırış18_06
Yeni Yiğido
NO AVATAR

kırış18_06 Şuan kırış18_06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.12.2008 13:24

Tecrübe Puanı: 0 kırış18_06 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ASKER

ANKARADAN SİVASA GİDEN ARKADAŞLAR VAR Sa görüşmek isterim
GİTMEDEN ANKARA DA emre.06.18@windowslive.com
kırış18_06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.12.2008, 19:48   #252
afyonlu03
Yeni Yiğido
NO AVATAR

afyonlu03 Şuan afyonlu03 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.12.2008 11:37

Tecrübe Puanı: 0 afyonlu03 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: asker kardeşlerim

kardeşimm aynı benim durumdasınn bende afyondan sivasa 86 lıyım devre kaybı olarak eger eklemek istersen msnem turjan_hazineci@hotmail.com
afyonlu03 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.12.2008, 09:18   #253
sahbaz
Yeni Yiğido
NO AVATAR

sahbaz Şuan sahbaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.01.2009 01:35

Tecrübe Puanı: 0 sahbaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivas-huzur turizmle gidiceq olanlar vamıı ama 11 aralık akşamı olanlar ??
sahbaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.12.2008, 09:34   #254
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36

Tecrübe Puanı: 2312 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Hayırlı teskereler can sağlığı olsun sayılı günler çabuk gelir geçer.
Alt 02.12.2008, 20:46   #255
737-800
Yeni Yiğido
NO AVATAR

737-800 Şuan 737-800 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.10.2009 13:17

Tecrübe Puanı: 0 737-800 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar selam ben bursadan can 13 aralık sabahı kısmetse sivas ta yım bursa dan gelen arkadaslar varsa goruselim bende biletimi saat 20,30 metro firmasından aldım 12 aralık aksamı yollardayız kısmetse bu arada sivaslılar net i yaratanlara cok tesekkurler bu sayede asker arkadaslıklarını nizamiyenin onunde değil cok uzaklarında kurma fırsatını verdi , askerlik için cok guzel bir yere gittiğimizi bilmenizi isterim arkadaslar en azından ben bole dusunuyorum şimdiden tum tertiplere ve vatani gorevini yerine getiren tum askerlere hayırlı teskereler unutmadan hayırlı bayramlar
737-800 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2008, 11:49   #256
blk-asker-dk
Yeni Yiğido
NO AVATAR

blk-asker-dk Şuan blk-asker-dk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.01.2009 08:50

Tecrübe Puanı: 0 blk-asker-dk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[b]737-800 can mrb bende senin bineceğin otobüste olucam ben balıkesirden biniyorum bursadanda seni alıp sivasa koltuk numaram 32 ismim selçuk bursada görüşmek üzere k.i.b sivas 5.er piyade eğitim tugayı 1. karargah ulaştırma 13 aralık cumartesi saat 17.00 teslim
blk-asker-dk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2008, 23:18   #257
737-800
Yeni Yiğido
NO AVATAR

737-800 Şuan 737-800 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.10.2009 13:17

Tecrübe Puanı: 0 737-800 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

merhaba selçuk memnun oldum bu arada bende yarı bandırma edincikliyim yani balıkesir li sayılırım benim koltuk no da 8 gorusmek uzere kendine iii bak he su inzibatlardan nasıl kacarıs sivas ta bilmem artık dediğin gii bende 17 00 te teslim olmak isterim ama bakalım, oradada ist bi arkadasla bulusucaz , iii oldu askere gitmeden arkadas edindik kendine iii bak
737-800 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2008, 23:38   #258
onder_akman
Yeni Yiğido
NO AVATAR

onder_akman Şuan onder_akman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.10.2009 19:47
Tournaments Won: 1

Tecrübe Puanı: 0 onder_akman FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

takip ediyorumda 88/4 B olarak giden fazla çıkmadı varsa eklesin onder_akman@hotmail.com arkadaşlar sizden ricam gidip gelenler veya bilenler söylesin hangi bankadan hesap açtırmak lazım ıngbank mı_?
onder_akman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2008, 11:24   #259
n3co
Yeni Yiğido
NO AVATAR

n3co Şuan n3co isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.08.2016 10:34

Tecrübe Puanı: 0 n3co FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

selam oLsun tüm eski acemi birliği arkadaşlarıma fatih hocaya' pilot malına (:

* Arkadaşlar ben su anda usta bırlıgımı yapıyorum Agrı'dayım. İtfayeci olarak nobetım falan yok aksama kadar yatış televızyon basında aksamda yatakta telefonla konuşma ... Agrıya guzel.

Neyse acemi birligimi sivasta yapmaktan gurur duyurorum ınanın usta bırlıgınde cok arıyacaksınız. Yemekler olsun komutanlar olsun cok ıyıler. Sizleri sadece tufek omza toren adımı ve egitim yoracak o kadar. Adı ustunde acemı askerlerı egıtıyorlar hergun egıtım. Koguş kalk lafına dıkkat edin cok gıcık bı laftır 1 saatde fazla uyumak ıcın tuvaletde uyudugum olurdu sonra yemege .

Yemekleri özel şirket güzel cıkıyor. fakat biz ekimde ordaydık ve cok soguk olurdu sabahları öglenleri sıcaktan kavrulurduk aksam(yat ıstımasından sonra) dısarı cıkamazdık cıgerlerımız donardı. Sizler bu yonden bıraz sansızsınız sivasın en soguk donemıne geldınız.fakat Allah'tan temeltepede degilsiniz. Orda komando secmeleri olacak sakın ha komando olmayın benden solemesı dagıtım bırlıklerınıze tekrar komando okullarına gıdersınız ve cakma komando oldugunuz ıcın 6 ay orda hergun egıtım gorursunuz. gidecegınız yerlerde belli hakkari tunceli bolu o kadar. ordan sonra doguya operasyona gonderılırsınız.

Genellıkle batıya cok asker gonderıyor goreceksınız sagını solunu bılmeyen adam ankara cıkacak sasıracaksınız. Ben ılk agrı cıktıgınde uzulmustum sahsen fakat doguya gelırsenız cok sanslı olursunuz. Cep telefonu serbest burda hergun pide lahmacun yıyoruz dısardan soluyoruz. bırde su alt devre olayı bıtsın tamam. Unutmayın Turkıyenın her yerınde Usta bırlıgınde SIRACILIK ve DEVRECILIK vardır. Sabredeceksınız.

Neyse Sizlere bol şans sivasın ve havan teepenın kıymetını bılın. ( Havan tepeyı gıdınce gorursunuz zaten )

UNutmadan 1. tabur 2. boluk ve 2 takıma dusersenız Ali osman Kuş konmaz'dan uzak durun adam tam bı psıkopat ) Kendısı 6 kazık rutbe atlamış tam savaş manyagı zaten sayısız operasyona gırmış biri.
n3co isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.2008, 12:22   #260
fatihhoca
Yiğido

fatihhoca - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fatihhoca Şuan fatihhoca isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.04.2011 23:10

Tecrübe Puanı: 627 fatihhoca FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

neco dostum nasılsın ya. bende gazinocu kantinci oldum. süper bir cami var ama kilitli sadece cuma kılıyoruz kıldırıyom yani allaha şükür yani vakitleride kaçırmıyoruz ama camiye girme şansı yok başka zaman.sıracılık burada da var ama bana yok çok şükür.herkese selam sivas bir numara bunu bilin yeter hatta oradaki askerler ustalar orayı beğenmezler ama oorası süper yerdir cep sorunu yok her hafta çarşı yemek önünde güzel daha ne olsun. buna nankörlük denir yani. burada benim tertipler kafa kaldırıp uyuyamıyo işten dolayı.
fatihhoca isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)