|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
29.11.2008, 17:23 | #11 |
Genel Koordinatör
Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: İzmir Toplantısı Fotoğrafları
İzmir Toplantısı ilk olması hasebiyle önemliydi, oldukça verimli bir toplantı yaptık, bizler Site Yönetiminin hedeflerini, vizyonunu hemşerilerimzle paylaşma fırsatı bulduk. İzmir'de ki tecrübeli ağbilerin fikirlerrinden yararlandık. Gençlerin az olması biraz şartlar yüzündendi, toplantının hafta içi oluşu, büyükşehirlerde ki ulaşım sıkıntısı ve Üniversiteli arkadaşların Vize sınavlarının oluşu sebebi ile gençlerin katılımı beklentilerimizin altında oldu.
Toplantımıza iştirak eden Sidayder Başkanı Av. Orhan bey nezdinde bütün yönetim kuruluna, İzmir Temsilcimiz Yalçın ağbiye, tecrübeli üyelerimizden Bahadır Erdem ve Sefer ağbiye, hemşerimiz Mehmet ağbi ve oğullarına ayrıca teşekkür ediyorum.
29.11.2008, 17:27 | #12 |
Editör
FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
|
Toplantıyı düzenleyen ve haftaiçi olmasına rağmen büyük bir katılım gerçekleştiren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Toplantılarımız inşaallah devam edecek ve kar topu misali her geçen gün büyüyerek ilerleyeceğiz.
29.11.2008, 17:29 | #13 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2174
|
Sivas`i ve SivasSpor`u seven ve düsünenler buyur etmisler hepsine tskler
fotograflarda görüldügü gibide eglenceli ve keyifli gecmis insallah ileriye dönük güzel Sivasimizi temsil edecek kararlar alinmistir
30.11.2008, 15:18 | #14 |
Yiğido
Fatih Bayrak Şuan
Son Aktivite: 24.01.2011 13:07
|
Cok güzel ve sicak ortam oldugu resimlerden anlasiliyor.
Organizeye evsahipligi yapan Sidayder yönetimine, Sitemizin İzmir Temsilcisi Yalçın Abiye, Ertugrul ve Osman gardasima da candan tesekkürlerimi sunarim.
02.12.2008, 10:40 | #15 |
Tecrübeli Yiğido
izmirliyigido Şuan
Son Aktivite: 18.12.2014 08:59
Tecrübe Puanı: 749
|
TEŞEKKÜR
Sivas'lılığın ve Sivassporluluğun pekiştirilmesi, sosyal, kültürel ve spor değerlerimizin canlandırılması, benimsetilmesi ve yaşatılması için, sivasspor.com ve sivaslilar.net sitelerinin çatısı altında başlatılan istişare (fikir alış-verişi) toplantılarının 2. ayağı olan İzmir toplantısı için şehrimize (İzmir'e) gelen iki değerli üyemiz ve kardeşimiz Ertuğrul ve Günay kardeşlerimiz özverili çalışmaları ile üyesi olduğum İZMİR SİVASLILAR DAYANIŞMA DERNEĞİ (SİDAYDER) üyeleri tarafından da takdirle karşılandılar. Kendi çabalarıyla bunu gerçekleştiren kardeşlerimizi Sidayder Başkanımız Av. Orhan Sağlamer bizzat beni arayarak defalarca teşekkür ve takdir etti, ve bunu da iletmemi söyledi. Bunu da buradan iletmiş olayım. Toplantımız gayet güzel ve sıcak bir ortamda geçti. Karşılıklı soru ve cevaplarla ana konumuz etrafında halkalar oluşturuldu ve her konu havuza atılan taşın oluşturduğu gibi halkalar gibi genişleyerek yayıldı. Toplantı yapılacak her ilde, bu halkanın büyüyerek hepimizi ilgilendireceğine ve bağlayacağına inanıyorum. Ben toplantı hakkında çok fazla bilgi vermeyeceğim, çünkü o konuları Ertuğrul ve Günay kardeşlerimiz açıklamışlar ve ayrıca da açıklayacaklardır. Ben onlara bu özverilerinden dolayı ve katılan İzmir'de ki Sivas'lı kardeşlerime, büyüklerime teşekkür etmek amacıyla yazıyorum. Belki hafta içi olması, belki akşam olması, belki hava şartları katılımın istediğim oranda olmasını engelledi ama benim Ertuğrul ve Günay kardeşime bile söylemediğim birşey çok mutlu etti. Biz orada kendi sitelerimizin üyelerini toplamak isterken, bizimle Sivaslılıklarından öte bir ilişkileri olmayan SİDAYDER üyelerininin dikkatini çektik, onları kazandık. Bu beni inanılmaz sevindirdi. Biz kendi üyelerimize, nasıl olsa kendimizi anlatıyoruz ve siteden ulaşıyoruz. Yine ulaşacağız. Ama esas önemli olan dağınık olan ve örgütlenmeyi sadece derneğe gelip çay içmek ve muhabbet etmekten öteye taşıyamayan hemşehrilerimize bu şekilde ulaşmak çok güzel oldu. Onlarda bunun farkındaydılar ve toplantı sonunda kapıda ayak üstü yarım saat bırakmak istemediler, teşekkür üstüne teşekkür ettiler. Nihayetinde de dün Sidayder başkanımız Av. Orhan Sağlamer ile görüşmemde, tekrar teşekkürlerini iletti. Ben İzmir'de olduğum müddetçe, bu derneğe üye olduğum müddetçe bu dernek hepimizin çatısıdır ve orayı rahatça kullanabiliriz. Kapımız açık. Yani, nihayetinde çok verimli ve güzel bir toplantı oldu. Değişik platformlarda, sosyal, kültürel, müzik, tarih, medya, basın ve Sivasspor konularında değişik ve aktif çalışmalar yapacağımıza işaret edildi ve bunları gerçekleştirmek içinde hepimiz üstümüze düşen görevi yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ertuğrul ve Günay kardeşlerime, Orhan Sağlamer beye ve katılan herkese tekrar teşekkür ediyorum. Saygılarımla Yalçın KINIK . |
02.12.2008, 21:07 | #16 |
Operator
AyhanBayrak Şuan
Son Aktivite: 27.10.2013 07:29
|
Buradan resimlerde görüldügü gibi harika bir ortam olmus. Ayrica izmir Sidayder Dernegi yöneticilerine tesekkürlerimizi ileterek kendilerinede basarilar dileriz.
Bu aradada yalcin kardesimizede tesekkürlerimizi arz ederiz arkadaslarimiza gerekli destegi verdikleri icin ertugrul ve osman gardaslarimizada ayricalikla tesekkür ederiz bizleri uzaklarda temsil ettikleri icin insallah yakin bir zamanda sitemiz sayesinde bir cok organizelere ev sahipligi yapacagimizin müjdesi bunlar diyorum. Hersey Sivas icin diyoruz
|