![]() |
#3071 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 892
![]() |
![]() Safiye Ayla - Cile Bülbülüm
bülbülüm gel de dile söyle benimle bile sesini duyur ele çile bülbülüm çile allah müjde ey güzel kusum bahara erdi kisim gülüyor içim disim çile bülbülüm çile allah issiz yuvanda tektin çekilmez çile çektin kim derdi gülecektin çile bülbülüm çile allah offff ya su cile kelimesini bukadar güzel uzatan yok ya, bir safiye ayla birde emel sayin...
![]() ![]() |
![]() |
#3072 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sana Dayanamıyorum - Yıldız Tilbe
Çabuk olalım aşkım Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere kadar benim aşkım Her alemde senindir canım Nereye istersen sür köle diye Sensiz ölürüm cennette Seni seven kalbim Sana deli oluyor anlasana Sana dayanamıyorum, inan ki Sensiz yaşayamıyorum Seni seven kalbim Sana deli oluyor anlasana Sana dayanamıyorum, inan ki Sensiz mutlu olamıyorum Bir ömrüm daha olsa Kollrında son bulsa Eğer sana kavuşmak varsa Ölmek düün gibidir bana Sensizlikten çok korkuyorum İnan kendimi bilmiyorum Önce allah, sonra sen benim için O bilir nasıl sevdim!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3073 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Emel Sayin - Ayrılmalıyız artık
Bir yerde ümit biter Solar laleler güller Aşk yalan inan buna Perişan hep gönüller Ayrılmalıyız artık Gitmeliyim bu yerden Saadet diliyorum Sana beyaz güllerden Taptım sana çok sevdim Hep böyle kalacağım Senin mutlu hayatına Uzaktan bakacağım... Bir ayrilik sarkisi ancak bukadar asil olur, hastayim bu sese, bu yoruma, cok zarif biri bu kadin ya, bu sarkilar beni sarhos eder, isima bakayim en iyisi ben ya : ))
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Sebebini Bileyim - Zara
Sucum neyse cezami ver cekeyim Bir omurde yollarinda oleyim Katip olda ben boynumu bukeyim Kaldir aramizdan bu darginligi Bileyim bileyim sebebinibileyim Hakim olda savci olda Ben cezami cekeyim Bir dag olsan konusurdun benimle Bir tas olsan acitirdin canimi Yeter al basimi akit kanimi Kladir aramizdan bu darginligi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3075 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 777
![]() |
![]() FaMiLia ToKaT-------Bu SéHrİn qEcELeRi!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Nilüfer - Böyle ayrılık olmaz
Kim derdi ki birtanem birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Böyle ayrılık olmaz. böyle sensiz yaşanmaz Böyle ayrılık olmaz. böyle sensiz yaşanmaz Hani verdiğin sözler? hani ellerin nerde Hani huzur bulduğum güzel gözlerin nerde Hani sen hep benimdin şimdi nerdesin nerde Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz. böyle sensiz yaşanmaz Böyle ayrılık olmaz. böyle sensiz yaşanmaz Hani verdiğin sözler? hani ellerin nerde Hani huzur bulduğum güzel gözlerin nerde Hani sen hep benimdin şimdi nerdesin nerde Bu eseri Nilüferden daha güzel söyleyen biri yok...
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() CeZa-------------FaRk VaR!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Kayahan - Yemin Ettim Asirlardir yalnizim pismanim alin yazim Bir öfkeye mahkum ettik herseyi Bir yemin ettim ki dönemem Hüzün tünellerinde soldum kederlerinde Cehennemde yansin bu dilim Bir yemin ettim ki dönemem Seni versinler ellere beni vursunlar Sana sevdanin yollari bana kursunlar Kiyametler kopuyor zavalli yüregimde Tükendim tükendim tükendim artik Hiçmi özlemedin hiçmi hakkim yok Bir ara bir sor allah askina Seni versinler ellere beni vursunlar Sana sevdanin yollari bana kursunlar Asirlardir yalnizim pismanim alin yazim Bir öfkeye mahkum ettik herseyi Bir yemin ettim ki dönemem Hüzün tünellerinde soldum kederlerinde Cehennemde yansin bu dilim Bir yemin ettim ki dönemem Seni versinler ellere beni vursunlar Sana sevdanin yollari bana kursunlar Seni versinler ellere beni vursunlar Sana sevdanin yollari bana kursunlar Kiyametler kopuyor zavalli yüregimde Tükendim tükendim tükendim artik Hiçmi özlemedin hiçmi hakkim yok Bir ara bir sor allah askina Seni versinler ellere beni vursunlar Sana sevdanin yollari bana kursunlar Seni versinler ellere beni vursunlar Sana sevdanin yollari bana kursunlar
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Senede Bir Gün - Zara
Gönlümde açmadan solan bir gülsün Her zaman gamlıyım her zaman üzgün Beklerim yolunu aylar boyunca Yeterki gel bana Senede bir gün, senede bir gün Ağarsın saçların, solsun yanağın Adını anmaktan yansın dudağım Bu aşka canımı adayacağım Yeter ki gel bana Senede bir gün, senede bir gün |
![]() |
![]() |
![]() |
#3080 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() CeZa-D0a---------MüZiqiN DoqAsI!!!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 11 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 11 Misafir) | |
|
|